• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar toplu attigim bugüne kadar yaptıklarım ve bugünde dahil. 10 dk önce yaptım o trk fotodaki . Yumurtlamam başladı dimi

Eklentiler

• 20191106_154509.jpg
    20191106_154509.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 20191106_214001.jpg
    20191106_214001.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar toplu attigim bugüne kadar yaptıklarım ve bugünde dahil. 10 dk önce yaptım o trk fotodaki . Yumurtlamam başladı dimi
Evet canım bugünü mutlaka değerlendir sperm 3 gün falan yaşıyor zaten ama sen diğer günleri de değerlendir. 😊 inşallah bugün tutar 🤗

Bugün adetimin son günü kanama falan bitti. ovülasyon testini bu ay almadım geç kaldım ama sanırım bugün yumurtluyorum karnımın sol tarafı ve sol kasığım hafif şiş gibi ağrıyor ve sabahtan beri sümüksü akıntı var. Bilgisi olan var mı yumurtlama mı acaba? Bugünü değerlendiricem 😊

Bugün adetimin son günü kanama falan bitti. ovülasyon testini bu ay almadım geç kaldım ama sanırım bugün yumurtluyorum karnımın sol tarafı ve sol kasığım hafif şiş gibi ağrıyor ve sabahtan beri sümüksü akıntı var. Bilgisi olan var mı yumurtlama mı acaba? Bugünü değerlendiricem 😊
O kadar erken yumurtlama olabiliyormu canım😊

Bu ay alamam ama birdahaki ay için sipariş ederim canım♥Bugün aldıgım artımed e 25 tl verdim bir de içinde 5 tane varmış😕
Hic kullanisli degil onlar ya .yaptignin 6.gününde yumurtlasan yandin. Laboquick 50tane 50liraya aldım cokta memnunum bide huyuna suyuna alistim artik.

Hic kullanisli degil onlar ya .yaptignin 6.gününde yumurtlasan yandin. Laboquick 50tane 50liraya aldım cokta memnunum bide huyuna suyuna alistim artik.
5 tane koca testi koymuşlar bi paketin içine😒bitince mecbur tekrar alıcam devam edicem adete kadar napayım

Bir gebenin gunlugu sayfasinda satılan ovulasyon testleri gayet başarılı ve herkes çok memnun. Uzun süredir takip ediyordum ve tek tek okudum herşeyi sayfadaki. Aşırı duyarlı ve kaçırma gibi bir durum olmuyormuş. Bende ondan kullanicam regl birer bitmez. Ayrıca yumurtlamanida takip ediyor satan kişi. Aldığın testten memnun kalmazsan şiddetle tavsiye ederim bir dene 🤗🤗🤗😊

Back