- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım mutlaka değerlendir bugün yarınKızlar toplu attigim bugüne kadar yaptıklarım ve bugünde dahil. 10 dk önce yaptım o trk fotodaki . Yumurtlamam başladı dimi
Evet canım bugünü mutlaka değerlendir sperm 3 gün falan yaşıyor zaten ama sen diğer günleri de değerlendir.Kızlar toplu attigim bugüne kadar yaptıklarım ve bugünde dahil. 10 dk önce yaptım o trk fotodaki . Yumurtlamam başladı dimi
O kadar erken yumurtlama olabiliyormu canımBugün adetimin son günü kanama falan bitti. ovülasyon testini bu ay almadım geç kaldım ama sanırım bugün yumurtluyorum karnımın sol tarafı ve sol kasığım hafif şiş gibi ağrıyor ve sabahtan beri sümüksü akıntı var. Bilgisi olan var mı yumurtlama mı acaba? Bugünü değerlendiricem![]()
Nadir de olsa oluyormuş canımO kadar erken yumurtlama olabiliyormu canım![]()
Her ihtimale karşı değerlendir öyleyse canımNadir de olsa oluyormuş canım
Aynen canım öyle yapıcamHer ihtimale karşı değerlendir öyleyse canım![]()
Ezcanede varmı o markadan canımLaboquick. 30 tane alırsın kafan rahat olur fiyatı cok uygun. Ötekiler hem pahali hemde anlaşilmıyo bence
Yoktur canim olsada pahalıdır gitti gidiyor yada n11den alEzcanede varmı o markadan canım
Bu ay alamam ama birdahaki ay için sipariş ederim canımYoktur canim olsada pahalıdır gitti gidiyor yada n11den al
Hic kullanisli degil onlar ya .yaptignin 6.gününde yumurtlasan yandin. Laboquick 50tane 50liraya aldım cokta memnunum bide huyuna suyuna alistim artik.Bu ay alamam ama birdahaki ay için sipariş ederim canım♥Bugün aldıgım artımed e 25 tl verdim bir de içinde 5 tane varmış![]()
5 tane koca testi koymuşlar bi paketin içineHic kullanisli degil onlar ya .yaptignin 6.gününde yumurtlasan yandin. Laboquick 50tane 50liraya aldım cokta memnunum bide huyuna suyuna alistim artik.
Kac günde bi adet oluysun canim5 tane koca testi koymuşlar bi paketin içinebitince mecbur tekrar alıcam devam edicem adete kadar napayım
26-27-28 günde bir oluyorum canım değişiyor ben genelde erken adet oluyorum 2-3 gün bazen 4-5 sanırım o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum yumurtlama takvimi kullandıgım halde aylardır olmadı yaniKac günde bi adet oluysun canim