- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
bak solede olabolir erken yumurtlamada olabilir ve test olarak kacirmis ta olabilirsin eminnolmak icin ben ce bir kac gun daha yap canimyani kafamı karıstıran olay su bugunku dunkune göre daha silik cıkmıs normal mi bu acaba testide ilk defa yapıyorum konuda cok yetersızım
benimde aklıma osecenek geldıd ıns ole olmamıstır :/bak solede olabolir erken yumurtlamada olabilir ve test olarak kacirmis ta olabilirsin eminnolmak icin ben ce bir kac gun daha yap canim
Eger adeden sonraki gunleri degerlendirdiysen korkma bak canim gebelik isteyenlere iliski olarakta 2 gunde biri oneriyor doktorlar bu sekilde olunca hergunu degerlendirmis olursunbenimde aklıma osecenek geldıd ıns ole olmamıstır :/
Canim doktora gidiyormusun kullandigin macunu emin olmadan yeme benceya ben bı macun kullanıyorum onuda yumurtlama zamnna yakın bırkmam gerekıyodu 24nde yani eger erken yumurtlam olduysa kötu oldu ıns ole olmamıstır
Tamm canim ozwmn kullandigin macunu doktorun biliyorsa ve sana sorun olmaz dediyse korkmaaynen doktorada gıdıyorumm
Canim bazi testler bozukta olabilir bide hergun ayni saate yapman lazim saat 10 11 gibi sabah aksamda yapabilirsin ama aradan 8 saat gecmesi lazim icini ferak tut bidaki adefine kadar ki gunleri degerlendimeye bak nasibinde vardir insallahResım attm ama bı bakablırmısniz
Bide 2 gun daha yao bakalim ne olucak eger bu yaptiklarindan daha silikse anlarsin kacirdiniResım attm ama bı bakablırmısniz
Attigin teslerde altaki silik usteki daha koyu ama yetersiz oyuzden diyirum belki gecmemistir yapmaya devam etdün bes gibi yapmıstım bugun oglen 12.30 aksam bes de tekrar yaptım ıkıcıyle ucuncu aynıda dunku daha koyu gbı deglmi
tamam tesekrler yardımcı oldgunuz içinnnBide 2 gun daha yao bakalim ne olucak eger bu yaptiklarindan daha silikse anlarsin kacirdini
Nedemk canimtamam tesekrler yardımcı oldgunuz içinnn
gene sizde 14.gun daha koyu cıkmıs silikden koyulasmıs sonra tekrr sılıklemıs ben hep programa gore gittgim için 27sine kadar denıyım dedımEki Görüntüle 2271252 bak mesela 14 du yumurtlqma ondan oncekilerde acik sonrakilerde o yuzden diyorum belki gecmemistir yap maya devam et
Ben bunu netten budum canim bende hic yakaayamadim ugrasmak istemedim icin ben elimden gedince gunleri degerlendiriyorum nasip insallah tez zamand hayirli evlatlarimiz olurgene sizde 14.gun daha koyu cıkmıs silikden koyulasmıs sonra tekrr sılıklemıs ben hep programa gore gittgim için 27sine kadar denıyım dedım
insallah :)Ben bunu netten budum canim bende hic yakaayamadim ugrasmak istemedim icin ben elimden gedince gunleri degerlendiriyorum nasip insallah tez zamand hayirli evlatlarimiz olur
Insallah caniminsallah :)
Bende yaptım en koyu olduğu gün yumurtlama günü oluyor en koyudan 24 Saat yumurta çatlıyor değerlendirmek lazım ben sadece bir dün degerlendirebildim bu ay da olmuycak geçen ay da kaçırmıştım malesefdün bes gibi yapmıstım bugun oglen 12.30 aksam bes de tekrar yaptım ıkıcıyle ucuncu aynıda dunku daha koyu gbı deglmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?