- Konu Sahibi Masal230618
-
Yapılır bn hep yaptım sorun olmadı yani inşallah vardr bsy bnde sana sorcm bsy ya bn okuyrm gögslri acıyr edyr bnm hafif vardı şimdi yok ama şişlk var birz ay allahım kafayı yicem bildgnOle oluyor insallah iyi seyler olur canim hakimizda bisey sorcam gebelik testi bu saatlerde yapilirmu
Yaptın mı testOle oluyor insallah iyi seyler olur canim hakimizda bisey sorcam gebelik testi bu saatlerde yapilirmu
Yapmadim test ama aldim yarin hasta olamm lazim ama belirti yok kasik agrisindan baska bugun aldim yapim diye ama sabah daha iyi diyorlar o yuzden yapmadim yarin aded olmassam yaparim olursamda zaten yomtur insallah olmam ALLAH im insallah banada hayirlisiyla nasip etmistir ve eder insallah canim bu arada ole seyler arastirma kimisinde leke bile gelmiyor birdahaki ayaa kadar anlamiyan bile var piskolojik olarak ole hisedigorsun dusunme sen suan hamilesin tammi bunun tadini cikar iyi dusun iyi olsun yok gogsum yok kasigim yom belim bole seylere iannma olunca pluyor bak oyuzden acaba degerimmi dustu acaba solemi deme guzel haberin tadini cikar insallah devami gelir hayirlisiylaYapılır bn hep yaptım sorun olmadı yani inşallah vardr bsy bnde sana sorcm bsy ya bn okuyrm gögslri acıyr edyr bnm hafif vardı şimdi yok ama şişlk var birz ay allahım kafayı yicem bildgn
Yas kac buarada nerelisin canimYapmadim test ama aldim yarin hasta olamm lazim ama belirti yok kasik agrisindan baska bugun aldim yapim diye ama sabah daha iyi diyorlar o yuzden yapmadim yarin aded olmassam yaparim olursamda zaten yomtur insallah olmam ALLAH im insallah banada hayirlisiyla nasip etmistir ve eder insallah canim bu arada ole seyler arastirma kimisinde leke bile gelmiyor birdahaki ayaa kadar anlamiyan bile var piskolojik olarak ole hisedigorsun dusunme sen suan hamilesin tammi bunun tadini cikar iyi dusun iyi olsun yok gogsum yok kasigim yom belim bole seylere iannma olunca pluyor bak oyuzden acaba degerimmi dustu acaba solemi deme guzel haberin tadini cikar insallah devami gelir hayirlisiyla
Tamam cnm öle yapıcm yarna kdr sabrtcm bnde senn gbi yarın habr veriyoruz kesnlkle inşallah hasta lanmasn sendende müjdeli habr alırım cok mutlu olurm adına yaaYapmadim test ama aldim yarin hasta olamm lazim ama belirti yok kasik agrisindan baska bugun aldim yapim diye ama sabah daha iyi diyorlar o yuzden yapmadim yarin aded olmassam yaparim olursamda zaten yomtur insallah olmam ALLAH im insallah banada hayirlisiyla nasip etmistir ve eder insallah canim bu arada ole seyler arastirma kimisinde leke bile gelmiyor birdahaki ayaa kadar anlamiyan bile var piskolojik olarak ole hisedigorsun dusunme sen suan hamilesin tammi bunun tadini cikar iyi dusun iyi olsun yok gogsum yok kasigim yom belim bole seylere iannma olunca pluyor bak oyuzden acaba degerimmi dustu acaba solemi deme guzel haberin tadini cikar insallah devami gelir hayirlisiyla
Insallah canim insallah hakkimizda herzam hayirlisi aynn ole yap sabrin sonu selamettir canimTamam cnm öle yapıcm yarna kdr sabrtcm bnde senn gbi yarın habr veriyoruz kesnlkle inşallah hasta lanmasn sendende müjdeli habr alırım cok mutlu olurm adına yaa
Aynn cnmmInsallah canim insallah hakkimizda herzam hayirlisi aynn ole yap sabrin sonu selamettir canim
Canım kan verdim sabah erkndn baklm ne cıkck 12.30 gbi alcm heycndn ölcmAynn cnmm
Canım yanls yere yazmsmda sabah erkndn uyndm gittim kan verdim ölcm heycandn baklm ne ckck cok ümidim yok gbiddeKesinlikle sabret bu kadar sabretmissin bekle guzel haberi aldin devamida gelir insallah ben aded olucam galiba bu ayda olmadi sanirim hayirlisi ALLAH tan
Hersey guzelolcak canim merak etme ben hasta oldum.bu ayfa nasip degilmis hayirlisiCanım kan verdim sabah erkndn baklm ne cıkck 12.30 gbi alcm heycndn ölcm
Hdi ya tüg bn ümitlydm senden bakalm mrkla beklyrm beklyrsn saat gcmyr sankiHersey guzelolcak canim merak etme ben hasta oldum.bu ayfa nasip degilmis hayirlisi
Merak etme canim hamissin ALLAH in izniyleHdi ya tüg bn ümitlydm senden bakalm mrkla beklyrm beklyrsn saat gcmyr sanki
İnşallah alınca yazıcm sana direkMerak etme canim hamissin ALLAH in izniyle
Tamm canimİnşallah alınca yazıcm sana direk
Canım geldm aldımTamm canim
Ben sana dedim bak yukselmis hamissin canim kendine cok dikkat et bol bol sut urunleri ye haftada en az 3 kere balik ye dikkar et kendine yani adina cok sevindim insallah bende sana bu haberi veririm canimCanım geldm aldım
Canim eklemedin bulamadinmiCanım geldm aldım
Canim merhaba eger bu ay 27 sinde yumurtlama gunun se ve sen simdi yaptiysan ovulasyon testini ondandir adedtin biddikten 4bgunsonra diyer aded gunune kadar yapilmasi lazim diye biliyorum hergun ayni satatte cunki eger yumurtlamandan emin degilsen bunun gununu yakalamakicin bole yapiliyormus taki iki cizgide kirmizi olana kadar oyuzden silik cikmistir 27 sine daha var ozaman kadar yap istersen yada doktoruna sorabilirsinKızlar merhaba bu sayfada olmasa napıcam bılmıyorum cevrede yardım edıcek tek kısı yok ya neyse siz sole anlatıyım 31 gunde bir adet oluyorum programa gore bu ayın 27si yumurtlama gunum+macun kullanıyorum yarın ovulasyon zamanım baslamıs olması gerekıyor ben dun test yaptım ovulasyon ıcın dun ıkıncı cızgım biraz sılık cıktı bugun yaptım dune gore daha sılık cıktı normalde daha koyu olması gerekıyormus ama bende bı farklı oldu nıe bole oldu anlamdm varmı bana yardımcı olcak biri acaba
yani kafamı karıstıran olay su bugunku dunkune göre daha silik cıkmıs normal mi bu acaba testide ilk defa yapıyorum konuda cok yetersızımCanim merhaba eger bu ay 27 sinde yumurtlama gunun se ve sen simdi yaptiysan ovulasyon testini ondandir adedtin biddikten 4bgunsonra diyer aded gunune kadar yapilmasi lazim diye biliyorum hergun ayni satatte cunki eger yumurtlamandan emin degilsen bunun gununu yakalamakicin bole yapiliyormus taki iki cizgide kirmizi olana kadar oyuzden silik cikmistir 27 sine daha var ozaman kadar yap istersen yada doktoruna sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?