Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba yardım istiyorum sizden.iki sene olacak hamile kalamadm bir türlü 🙄 dr bi sknti yok dedi bu ay ovilasyon testi aldm bide bunu denicem.ama hic bir fikrim yok kullananlar anlatabilrmi rica etsem?

Kızlar merhaba yardım istiyorum sizden.iki sene olacak hamile kalamadm bir türlü 🙄 dr bi sknti yok dedi bu ay ovilasyon testi aldm bide bunu denicem.ama hic bir fikrim yok kullananlar anlatabilrmi rica etsem?
Canim benim bildim kadariyla aded bitiminden bir kac gun sonra basliyorzun hergun ayni saate ve 10 11 gibi yapiliyor ve bu testi yapmadan once muhakka 1 2 saat sivi almaman lazim yinede nette arastir canim

Canim benim bildim kadariyla aded bitiminden bir kac gun sonra basliyorzun hergun ayni saate ve 10 11 gibi yapiliyor ve bu testi yapmadan once muhakka 1 2 saat sivi almaman lazim yinede nette arastir canim
Wala her yerden bakıyorum cnm emin olabilmek icn son umudm kaldı yoksa dr yolu görünüyor 🙄

Canim 2 yil olmus doktora gitmedinmi
Yaklaşık 6 ay once falan gittim sadece hormon testi istedi ve vajinal muayene sonucu hic sknti yok bunla hamile kalmaman mümkün değil degerlerin cok iyi dedi.daha yeni bir yıl olmuştu hsg falan istemedi eger boylede olmazsa hsg icin gidicem

Ya bide bizm soyle skntimz oluyo esim is nedeniyle genelde sehir disna cikiyoe haftada iki üç gün.cok aktif birlkdelik yakalayamadk galiba biz o yüzden de cok drluk bisi gormedim

Kızlar merhaba sizce yumurtlama var mı?

Eklentiler

• IMG_20190520_155102.jpg
    IMG_20190520_155102.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 28
Canım ilk gönderdiğim foto p.tesi günü yaptığım test idi salı günü de böyle silik oldu test

Eklentiler

• IMG_20190521_133301.jpg
    IMG_20190521_133301.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben 21.gunum ama benim adet aşırı düzensiz 3 4 ayda bir olurum genelde.. ayın 13unde böyle idi 14de silik oldu progesteron bakıldı 0 çıktı yumurtlama henüz yok dedi. 2 gün sonra da bu şekilde çıktı doktora tekrar gitmek istemedim b

Back