- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
Anladim canim ozamn yumurtlama olabilir ama dedim gibi t kadar olmasi lazim belki kacirmis olabilirsin tesle ama yyinede olabilir canim hersy gonlunce olsun canim ben doktora gidiyorum canim 28 gunde bir aded oluyorum ve doktoeum bana adedin 9 cu ve 17 ci gunleei arasi gjn asiri iliski onerdi 9 zundada yumurtlama olur 17 sinde de olabilir dedi bu tarihler arasi kacirma dedi eger sende 28 gunde bir oluyorsa degerlendir bu tatihleri yada bu zamnlar basla yumurtlama testlerineCanım ilk gönderdiğim foto p.tesi günü yaptığım test idi salı günü de böyle silik oldu test
Canim bu testler bence yaniltabiliyor o yuzden bunlara cok inanip hareket etmemek lazim polikistik over mi var sende genelde o yuzden duzensizlik oluyor bende senin gibi duzensizlikten dolayi giddim doktorumaBen 21.gunum ama benim adet aşırı düzensiz 3 4 ayda bir olurum genelde.. ayın 13unde böyle idi 14de silik oldu progesteron bakıldı 0 çıktı yumurtlama henüz yok dedi. 2 gün sonra da bu şekilde çıktı doktora tekrar gitmek istemedim b
Canim bak sole anlatiyim sana bu konulari baya arastiran biri olarak yumurtlama gununden emin degilsen bu testleri aded bitiminden 2 veya 3 gun sonra baslanip diyer aded gunune kadar yapiliyormuski hergun o gunu kacirmamak icin bole adedt gununden 1 2 hafta gectikten sonra yapilinca yanilma payin yuksek cjnki yumurrlama erkende olabilir gecte o yuzden bu tesleri duzenli yapmadan o gunu yakalaman zor bu benim bildiklerim eger aded duzenin yoksa gebelige engel olan enbuyuk sorun cunki her kadin her ay aded olur ve her ay birkere yumurta birakir eger duzene sokmassan bu gunu bulmak zor yasadigim icin biliyorumBenim bir düzenim yok bazen 2 ay bazen 3 ay bazen 4 ayı bulur bir ara 6 ay olmadım.. cuma doktora gittim yumurtlama yok dedi. Benimde canım sıkıldı c.tesi ve pazar test yapmadım. P.tesi yapınca da böyle çıktı. Acaba pazar gün falan vardı da p.tesi siliklesmeye mi başladı bilmiyorum ki.. 1 günde bir anda yumurtlama olmaz herhalde de mi
Peki bunun icin ilac vermedimi doktor aded duzeni icinEvet pko var bende
Aynen canim demek ama bende bir tedavi goruyorum doktorum bana aded sokucu ve catlama ilaci verdi dogum kontrol hapi kullanma zaten ama bence baska bir doktorada gozuk derim canim her doktor herseyi anlamiyor eger aded duzensizligin varsa ve cocuk istiyirsan doktor bilmeli dogum kotrol ilaci verilmiceni o yuzden dedim RABBİM acil sifalar versin hepimizeDoğum kontrol hapı söyledi ben zaten çocuk istiyorum dedim önce kendiliğinden olsun bekleyelim dedi. 2 yıl önce hormon ilaçları benim safra keseme sorun yaptı ameliyat olmak zorunda kaldım o yüzden son çare ilaçlar. Benim hastalığmdan dolayı bitkisel kürler de bana yasak. Benim kullandığım ilaç sıkıntılı hep etkileşime giriyor. Yani bir süre kendiliğinden olcak diye bekliyecez. Bu arada adet biter bitmez başladim testlere. Genelde hep silik çıkıyor dediğim gibi ayın 13unde ve p.tesi günü böyle çıktı o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim testlere devam edeyim ben bir süre daha
Bu arada canim testlere guvenip yumurtlama gunu nu pekleme 2 gunde bir birliktelik olursa garantiye alirsjnDoğum kontrol hapı söyledi ben zaten çocuk istiyorum dedim önce kendiliğinden olsun bekleyelim dedi. 2 yıl önce hormon ilaçları benim safra keseme sorun yaptı ameliyat olmak zorunda kaldım o yüzden son çare ilaçlar. Benim hastalığmdan dolayı bitkisel kürler de bana yasak. Benim kullandığım ilaç sıkıntılı hep etkileşime giriyor. Yani bir süre kendiliğinden olcak diye bekliyecez. Bu arada adet biter bitmez başladim testlere. Genelde hep silik çıkıyor dediğim gibi ayın 13unde ve p.tesi günü böyle çıktı o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim testlere devam edeyim ben bir süre daha
Merhaba size bişey sorabilir miyim benim de sizinkisi gibi oluyo galiba bende klomen kullanıp sonra çatlatıcı iğne kullandım iğnenin üzerinden 8. Günü olmuştu test yapmıştım çizgi çıktı internetten baktım araştırdım iğnenin etkisi olabilimiş bugün de 10. Günü test yaptım hiç bişey çıkmadı sizde ilk zamanlarda böyle olmuştunuz benim gibiYa bn 16 gbi adet oldm 4 günü klomene basladm 1.5 hafta bekledk yumurtm gec büyüdü ayın 6 sında iğne oldum doktora dedm adettn itibarnmi sayayım hyr sayma sen onu dedi doktora gitmeden rahat edemcm yani salı günü belli olck tekrr kan o bu bak bn 8 gün yaptrmştm kan 8.64 cıkmıştı sonra 10 gün yaptrdm idrar yok cktı czgi kan verdm gidp ognde degerm 6 ya düşmştü 12 gün idrar gene yapayım dedm baktm çift çizgi 13 gün çift czgi 14 gn bgn yani çift çizgi öglende kan verdm 54.87 işte anlıcgn böle düşüp birden cıktı
Meraba evet bn ilk 8 gün kanda testete ckmıstı kanda 8.74 cktı idrar testnde silik cktı cizgi bn snra 10 gün kan verdm 6.21 ckmştı düşüyor diye üzlmştm idrar yapmştm yok gitmşti cizgi 12 gün tekrr yaptm idrar ama 13 gün yaptm 14 gün kan vermedn 3 gün üstte üstte test yaptm silik seklde cktı doktorum kan ver dedi verdm bi baktm kan degerim yükselmş 54.87 2 gn snra ver dedi birdaha verdm 197.86 ckmştı salı günü vermştm ikinci kanı cuma doktoruma gittm ogn gene kan verdm ultrsn fln bakıldı kan degerim 1001.97 cktı ultrsnda 4 hafta dye kese görnmedi rahim duvarn kalınlasms haftya gel dedi ve bu persmbe gittm kesemizi gördk içinde bebegimide ufack susam tanesi kdar 2 hafta sonrada kalp atısını duymya sag salim oda olur inşallah yani kaybetme umudunu bnde üzülmştm yok dye cok şükür gec döllnme oldu belkide 12 gn idrar yapMerhaba size bişey sorabilir miyim benim de sizinkisi gibi oluyo galiba bende klomen kullanıp sonra çatlatıcı iğne kullandım iğnenin üzerinden 8. Günü olmuştu test yapmıştım çizgi çıktı internetten baktım araştırdım iğnenin etkisi olabilimiş bugün de 10. Günü test yaptım hiç bişey çıkmadı sizde ilk zamanlarda böyle olmuştunuz benim gibi
Canım test yaptım bugün 12. Günü silik flanda çıkmadıMeraba evet bn ilk 8 gün kanda testete ckmıstı kanda 8.74 cktı idrar testnde silik cktı cizgi bn snra 10 gün kan verdm 6.21 ckmştı düşüyor diye üzlmştm idrar yapmştm yok gitmşti cizgi 12 gün tekrr yaptm idrar ama 13 gün yaptm 14 gün kan vermedn 3 gün üstte üstte test yaptm silik seklde cktı doktorum kan ver dedi verdm bi baktm kan degerim yükselmş 54.87 2 gn snra ver dedi birdaha verdm 197.86 ckmştı salı günü vermştm ikinci kanı cuma doktoruma gittm ogn gene kan verdm ultrsn fln bakıldı kan degerim 1001.97 cktı ultrsnda 4 hafta dye kese görnmedi rahim duvarn kalınlasms haftya gel dedi ve bu persmbe gittm kesemizi gördk içinde bebegimide ufack susam tanesi kdar 2 hafta sonrada kalp atısını duymya sag salim oda olur inşallah yani kaybetme umudunu bnde üzülmştm yok dye cok şükür gec döllnme oldu belkide 12 gn idrar yap
Bir daha yap herhn tekrr et testi beklet hemn atma belki gec döllnme olur cnmCanım test yaptım bugün 12. Günü silik flanda çıkmadı
Korkuyorum yapmaya çıkmayacak diye bide sizin göğüs uçlarınız ağrımış mıydı elimi değemiyorum uçlarınaBir daha yap herhn tekrr et testi beklet hemn atma belki gec döllnme olur cnm
Dün akşam bide sağ kasığıma çok kötü ağrılar girdi girdi çıktı neden oldu bilmiyorumKorkuyorum yapmaya çıkmayacak diye bide sizin göğüs uçlarınız ağrımış mıydı elimi değemiyorum uçlarına
Bn büyüdüler arada acıyordu yani öleyse belirti olabilir yap herkezde farklı belrti yapıyr inşallah vardr cnm test yap bnce bnm kasıklarım bacaklrm agrıdı adet olck gbi bazn midm bulandı banada hbr verKorkuyorum yapmaya çıkmayacak diye bide sizin göğüs uçlarınız ağrımış mıydı elimi değemiyorum uçlarına
Canım ne yaptnDün akşam bide sağ kasığıma çok kötü ağrılar girdi girdi çıktı neden oldu bilmiyorum
Canım kan testi yaptırdım 0.26 çıktı 15 inçi gün de yok testi yaptırdiğim günden bu güne kadar 3. Gün oluyor kahverengi lekeler geliyor adetime 1 hafta vardı Şu an da adetime bugünle birlikte 4 gün var aceba yeni mi yerleşiyo ki o günde diye düşünüyorumCanım ne yaptn
Sence ne yapmam gerekiyo yerleştikten sonra hemen kan değeri yükselir mi kiCanım ne yaptn
Geç döllenme olabilir yani cnm birz daha bekle o zmn derim ondanda olablir baska bsydnde bilemedm smdiSence ne yapmam gerekiyo yerleştikten sonra hemen kan değeri yükselir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?