Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetliyken olmasi bence normal degil cunki adedliyken iliskiye giremessin ve genelde yumurtlama adedten sonra olur belki testlerin hatalidir ama yjnede bir uzmana sor
Benim yumurtalarım çatlamıyomuş bende bazı kişilerde geç çatlama oluyomuş ya bende öyle mi oluyorum galiba diye düşündüm adetliyken bile yumurtaları çatlayan varmış yani

Benim yumurtalarım çatlamıyomuş bende bazı kişilerde geç çatlama oluyomuş ya bende öyle mi oluyorum galiba diye düşündüm adetliyken bile yumurtaları çatlayan varmış yani
Anladim canim benimde o sorunum var bende 3 aylik bir tedaviye basladim klomenle 2 ci ayimdayim insallah RABBİM nasip eder insallah vardir

Klomeni içtim artık yapacak birşeyim yok ki çünkü ben geçen ay bana doktor hamilesin dedi kan değerlerim 5 di akşamına leke sancı herşey bir arada doktora gittik hemen kan değerim 3 e düşmüş oluşacakken tutunamamış dedi 😔

Klomeni içtim artık yapacak birşeyim yok ki çünkü ben geçen ay bana doktor hamilesin dedi kan değerlerim 5 di akşamına leke sancı herşey bir arada doktora gittik hemen kan değerim 3 e düşmüş oluşacakken tutunamamış dedi 😔
Anladim canim cok gecmis olsun sen ne guzel hamile kalmissin senin sansin daha yuksek insallah vardir canim suan adedlimisin kacinci gunu

Duphaston ne peki iğnemi
Hayir benim aded duzensizligimde bardi onun icin verdi hemde hamile kalirsam bebegin tutunmasini sagliyormus adedjn 5 ci gunu klomeni 15 ci gunu duphastonu kullaniyorum 2 aydir 28 ghnde bir aded oluyorum bakalkm bu ayin sonjnu bekliyorum insallah aded olmam

İlacı da içiyorum 11 de içtim işte klomenin 1 tanesini gebelik testi yaptım işte içmeden önce ne olur olmaz diye inçe silik çizgiyi görebiliyor Muş’un atmıştım bakar mısın bi telefonda belli olmuyo

2268996

Back