- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
Bu testin bildim kadariyla yumurtlama icin gecersiz t cizgisi en az c kadar olmali kipkirmizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testin bildim kadariyla yumurtlama icin gecersiz t cizgisi en az c kadar olmali kipkirmizi
Cok az benimde bole olmustu ama hicbirsey cikmadi ama herkezde farkli olabilir kan testi yap yada birkacgun sonra tekrar yap insallah gonlunce olur
Benim yumurtalarım çatlamıyomuş bende bazı kişilerde geç çatlama oluyomuş ya bende öyle mi oluyorum galiba diye düşündüm adetliyken bile yumurtaları çatlayan varmış yaniAdetliyken olmasi bence normal degil cunki adedliyken iliskiye giremessin ve genelde yumurtlama adedten sonra olur belki testlerin hatalidir ama yjnede bir uzmana sor
Anladim canim benimde o sorunum var bende 3 aylik bir tedaviye basladim klomenle 2 ci ayimdayim insallah RABBİM nasip eder insallah vardirBenim yumurtalarım çatlamıyomuş bende bazı kişilerde geç çatlama oluyomuş ya bende öyle mi oluyorum galiba diye düşündüm adetliyken bile yumurtaları çatlayan varmış yani
Anladim canim cok gecmis olsun sen ne guzel hamile kalmissin senin sansin daha yuksek insallah vardir canim suan adedlimisin kacinci gunuKlomeni içtim artık yapacak birşeyim yok ki çünkü ben geçen ay bana doktor hamilesin dedi kan değerlerim 5 di akşamına leke sancı herşey bir arada doktora gittik hemen kan değerim 3 e düşmüş oluşacakken tutunamamış dedi![]()
Yok klomen hap ve duphaston verdiÇatlama iğnesi verdi mi canım sana
Şu an 3. GÜnümdeyim kandan eser yok anlamıyorum kiAnladim canim cok gecmis olsun sen ne guzel hamile kalmissin senin sansin daha yuksek insallah vardir canim suan adedlimisin kacinci gunu
Aaa bak normal aded olmuyorsan ve sadece leke geliyorsa yerlesme kanamasida olabilir testede cizgi ciktiysa belki aded olmuyidsundur bence bir doktora gorun en azindan test yap 1 2 gun bekle yadaŞu an 3. GÜnümdeyim kandan eser yok anlamıyorum ki![]()
Hayir benim aded duzensizligimde bardi onun icin verdi hemde hamile kalirsam bebegin tutunmasini sagliyormus adedjn 5 ci gunu klomeni 15 ci gunu duphastonu kullaniyorum 2 aydir 28 ghnde bir aded oluyorum bakalkm bu ayin sonjnu bekliyorum insallah aded olmamDuphaston ne peki iğnemi
Hayir vurulmadim benim kabuklarim sertmis sadece oyuzden bole bir tedavi uyguladi doktorumÇatlatma iğnesi vurulmadın mı
Tekrar atarmisin resim acilmiyorİlacı da içiyorum 11 de içtim işte klomenin 1 tanesini gebelik testi yaptım işte içmeden önce ne olur olmaz diye inçe silik çizgiyi görebiliyor Muş’un atmıştım bakar mısın bi telefonda belli olmuyo
Amin inşallah canim cumlemizi bu mübarek aydaİnşallah tutar kuzum bebeğin rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın![]()