- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Caanım daha pik olmamış yapmaya devam et.Daha önceki gunler
Sıvı tüketimini kaç saat önceden kesiyorsunuzDaha önceki gunler
2 saat önce azaltıyorum 1 saat önce hiç icmiyorumSıvı tüketimini kaç saat önceden kesiyorsunuz
Koyulasiyo banada ole geldiTekrar koyulasıyor gibi geldi bana
Busefer olmus gibi kardeş sen beraberliğe basla benceBenimde bugün yarım saat önce yaptığım test sanki pik yapmis gibi
Benimde ole olmuştu bta 2 gün kala yapmıştım koyu batta silik şimdide koyulasmaya başladı 8.gün bugün benimdeTekrar koyulasıyor gibi geldi bana
Siz bat gunu regl oldunuzmu olduysaniz calismalar baslasinnBenimde ole olmuştu bta 2 gün kala yapmıştım koyu batta silik şimdide koyulasmaya başladı 8.gün bugün benimde
Ne anlama geliyo olabılır .adete yakın böyle olması normalmi[QUOTE="Ozgurkus, post: 57395950, member: s simdi gordum mesajini testin koyulasmiss canim hadi bklim hayirlisi
Ozaman senin dediğine göre benım koyulasması normalBenimde ole olmuştu bta 2 gün kala yapmıştım koyu batta silik şimdide koyulasmaya başladı 8.gün bugün benimde
Vala yaptigim testlerde hamile deilken bole bi goruntu gormedim benNe anlama geliyo olabılır .adete yakın böyle olması normalmi
Vala yaptigim testlerde hamile deilken bole bi goruntu gormedim ben
Adete yakınkende yapmısmıydın ovülasyon testiVala yaptigim testlerde hamile deilken bole bi goruntu gormedim ben
Hamile degilken regl zamani yapmistim coook silikti hamileykende regl zamani kopkoyuyduAdete yakınkende yapmısmıydın ovülasyon testi
Aynen ayin 19 da olmuştum 5 gün sürdü bugün 8.gün takvime göre 29 unda ovulasyon gözüküyor erken mi catliyoki yoksa 3 gün sonranin habercisi mi testSiz bat gunu regl oldunuzmu olduysaniz calismalar baslasinn
Ay agzından bal damlıyoHamile degilken regl zamani yapmistim coook silikti hamileykende regl zamani kopkoyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?