Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik olduktan sonra teste devam etmenize gerek yok, sadece gün aşırı ilişki yetiyormuş :KK54:

Pıhtıdan ziyade süt rengi beyaz akıntı gelmeli. Var mı? Hamilelikten koyulaşıyor diyebilmek için henüz çok erken daha döllenmesi bile bi ihtimal değil mi henüz

benimkine rica etsem bi yorumlayın :)

Eklentiler

• Screenshot_20180926-194858.png
    Screenshot_20180926-194858.png
    209,2 KB · Görüntüleme: 41
Sağ kasıgimda arada hafif ağrı oluyor suan akıntımda var yumurtm catliyo galiba kızlar dua edin bu ay tutsun

İnşallah dileyen herkesin
Aminnnn hayirlisiyla inşaallah çok zor zamandan geçiyoruz 1 yıllık evliyim normalden çocuğum olma şansı yok dediler temmuzda tüp bebek denedik kalitesiz çıktı çok fazla ilaçta kullanmak istemiyorum artık testere disli aslan pençesi otu kullanıyorum inşaallah faydası olur Allahtan umut kesilmez inşaallah normalden olacak

Aminnnn hayirlisiyla inşaallah çok zor zamandan geçiyoruz 1 yıllık evliyim normalden çocuğum olma şansı yok dediler temmuzda tüp bebek denedik kalitesiz çıktı çok fazla ilaçta kullanmak istemiyorum artık testere disli aslan pençesi otu kullanıyorum inşaallah faydası olur Allahtan umut kesilmez inşaallah normalden olacak
İnşallah canım .yumurtlama zamanı meryem suresi okumustum Rabbim yardmcın olsun sende oku istersen sonucta baska sıgınacak kapı yok

Back