- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Yazanhanim
Ates ölçümü yapan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon gününüz işte.Benimde ole olmuştu bta 2 gün kala yapmıştım koyu batta silik şimdide koyulasmaya başladı 8.gün bugün benimde
seninki ovülasyona denk geliyor ama benımkı 21inde siliklesmeye basladı bugun tekrar koyulasıyoBenimde ole olmuştu bta 2 gün kala yapmıştım koyu batta silik şimdide koyulasmaya başladı 8.gün bugün benimde
Tekrar mı yumurtlama oluyor acabaseninki ovülasyona denk geliyor ama benımkı 21inde siliklesmeye basladı bugun tekrar koyulasıyo
Ay olabılırmı servikal salgıda pıhtılı hale geldıTekrar mı yumurtlama oluyor acaba
Peki bu yumurtlama zamanında tutmus olsa smdi bu koyuluk ondan olabılırmıTekrar mı yumurtlama oluyor acaba
O akıntı gecti yumurtlama zamanımda .bilemiyorum o yuzden soruyorumPıhtıdan ziyade süt rengi beyaz akıntı gelmeli. Var mı? Hamilelikten koyulaşıyor diyebilmek için henüz çok erken daha döllenmesi bile bi ihtimal değil mi henüz
Koyuluğu pek net değil canım ama sanırım daha hiçbiri değil yapmaya devam et :)benimkine rica etsem bi yorumlayın :)
İnşallah dileyen herkesinSağ kasıgimda arada hafif ağrı oluyor suan akıntımda var yumurtm catliyo galiba kızlar dua edin bu ay tutsun
Aminnnn hayirlisiyla inşaallah çok zor zamandan geçiyoruz 1 yıllık evliyim normalden çocuğum olma şansı yok dediler temmuzda tüp bebek denedik kalitesiz çıktı çok fazla ilaçta kullanmak istemiyorum artık testere disli aslan pençesi otu kullanıyorum inşaallah faydası olur Allahtan umut kesilmez inşaallah normalden olacakİnşallah dileyen herkesin
bugün ağrılarım başladı bakalım ne zaman pik olacak :) en son ki bugünKoyuluğu pek net değil canım ama sanırım daha hiçbiri değil yapmaya devam et :)
İnşallah canım .yumurtlama zamanı meryem suresi okumustum Rabbim yardmcın olsun sende oku istersen sonucta baska sıgınacak kapı yokAminnnn hayirlisiyla inşaallah çok zor zamandan geçiyoruz 1 yıllık evliyim normalden çocuğum olma şansı yok dediler temmuzda tüp bebek denedik kalitesiz çıktı çok fazla ilaçta kullanmak istemiyorum artık testere disli aslan pençesi otu kullanıyorum inşaallah faydası olur Allahtan umut kesilmez inşaallah normalden olacak
Bazrn erken bazen gec olabiliyor yumurtlama.her zaman ayni olmayabiliyorAynen ayin 19 da olmuştum 5 gün sürdü bugün 8.gün takvime göre 29 unda ovulasyon gözüküyor erken mi catliyoki yoksa 3 gün sonranin habercisi mi test