Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn hayirlisiyla inşaallah çok zor zamandan geçiyoruz 1 yıllık evliyim normalden çocuğum olma şansı yok dediler temmuzda tüp bebek denedik kalitesiz çıktı çok fazla ilaçta kullanmak istemiyorum artık testere disli aslan pençesi otu kullanıyorum inşaallah faydası olur Allahtan umut kesilmez inşaallah normalden olacak
Doktorlarin kesinlikle olmaz deyip kendiliginden bebekleri olanlari gordum.umudunuzu kaybetmeyin

18 19eylül yumurtlama dönemımdi 20sinde pik oldu diyelım döllenme 3gun sonra oluyormus sanırım öyle okumustum benım yenı yenı kasık agrısı cekmem normalmi

Polikistikover hastalarındada LH hep pozitif cıkarmıs doktorum ultrasonda bakmıstı sagda bişey görüyo gibiyım demişti .ama net bişey dememişti olabılırmı ki:KK43:
Bu konuda cok cahilim.hic bi bilgim yok canim ama pozitif cikar die duymustum.sendemi ole bisey olabilirmis.o zaman bu ayi kafanda silip bidahaki aya odaklan.(umutlanma diye soluyorum)daha saglikli olur.bastan test yaparak farki gorursun ne oldugunu anlarsin.ama iliskiyi birkmadysan ins tutmustur gonlumden gecen bu.

Bu konuda cok cahilim.hic bi bilgim yok canim ama pozitif cikar die duymustum.sendemi ole bisey olabilirmis.o zaman bu ayi kafanda silip bidahaki aya odaklan.(umutlanma diye soluyorum)daha saglikli olur.bastan test yaparak farki gorursun ne oldugunu anlarsin.ama iliskiyi birkmadysan ins tutmustur gonlumden gecen bu.
İnşallah hayırlısı olur sagol canım hep cok siliği göremediğim için tedirgin oldum diğer test yapanlarda belli belirsiz olanlar bile var

Kızlar siliklesiyo

Eklentiler

• 1538042742481401442143.jpg
    1538042742481401442143.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 36
kızlar inanılmaz sağ kasığım ağrıyo sanki bi doluluk var az önce yaptım yumurtlama yakın sanırım
Screenshot_20180927-140512.png
Screenshot_20180927-140512.png

Yarin sabaha pik yapabilir. Sabah tekrar test yap bence cok yaklasmis
programda 7 gün var yumurtlamaya diyo :D hep yanıltıyo beni ya zaten sancım var pik oldu olcak nerdeyse bu da şimdiye kadar yaptıklarım silinmiş yazıları ama 24den sonra ara vermeden yaptım en alttaki bugün yaptığım

Eklentiler

• IMG_20180927_140314.jpg
    IMG_20180927_140314.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 23
Ya kızlar benım adet sancım girdi 1saat kadar önce 10dk sonra gectı . Bebek tutunurken agrılar nasıl olur .benım adet zamanım degıl hemde adet sancım girdimmi aksama kadar kıvrandırırdı hiç bu kadar kısa olmazdı

Ya kızlar benım adet sancım girdi 1saat kadar önce 10dk sonra gectı . Bebek tutunurken agrılar nasıl olur .benım adet zamanım degıl hemde adet sancım girdimmi aksama kadar kıvrandırırdı hiç bu kadar kısa olmazdı
Ya benim adete 1 hafta kala her ay dalgalanma gibi dökülme gibi his oluyo ve tutmuyor. Oyle birşey mi sizin de

Back