- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Yazanhanim
Hayırlısı olur insallah . Neden cok sanslı oldugumu dusunduuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift yumurta ikizleride bu sekılde oluyor olabılırmı ?Doktor bana 3eylulde ultrasonda yumurtlan var gındık buyuklugunde catlamak üzere dedi ve 18 19 20sindede ovülasyon testim pozıtıftı .cıldırıcam anlayamıyorum böyle biley mümkünmü yasadım ama(
Kimse ileriyi goremez ama daha yeni balamissiniz ya ondan dedimHayırlısı olur insallah . Neden cok sanslı oldugumu dusunduuz?
Yani bi ayda iki kere kere yumurtladiysanizmi.yok cift yumurta ikizi deil.olsa olsa mucizedirÇift yumurta ikizleride bu sekılde oluyor olabılırmı ?
Bekliyorum kac gun beklemelıyım kan için 7?19 20 21 i degerlendirdiyseniz beklemekten baska care yok artik
Daha erkn. Cikarmi vilmiyorum ama bn on gun die biliyorumBekliyorum kac gun beklemelıyım kan için 7?
Çok takip edemedim canım sonuç noldu inşaallah istediğiniz gibi olmusturEvet yakın benimde bu sekılde cıktıktan bı gün sonra daha koyu olmustu
Bittiği günün ertesi gün olabilir mi ki?
Bence yarin yap derim sanki koyulasacak gibi. Ya da bundan oncekiler pik yapmis miydiKızlar yumurta m catlamismi yakinmi yoksa usteki dun alttaki bugünkü
Daha önceki gunlerBence yarin yap derim sanki koyulasacak gibi. Ya da bundan oncekiler pik yapmis miydi