- Konu Sahibi Yazanhanim
Regl tarihinde geldi 23 si deilmiydi hadi insallah vardirrBakarmısın
belkide benımde bı kac gun beklemem gerek belim agrıyo ama insallah bebiş vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl tarihinde geldi 23 si deilmiydi hadi insallah vardirrBakarmısın
belkide benımde bı kac gun beklemem gerek belim agrıyo ama insallah bebiş vardır
Regl tarihinde geldi 22si deilmiydi hadi insallah vardirr
Dun pikmis bugun catlamis dun iliski oldumu bugun kesin ilski olsun
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliorumm cnm22si ewet .aslında tatlım benim 4eylülde kahverengi lekem geldi normal adetimden cok farklıydı hiç artmadı bi pedi kirletmeyecek sekıldeydı doktor bunu adet sayalım dedi ultrasonlada bakınca 22si adet günün dedi
O lekelenmede beni süpheye düşürmüştü bakalım ne olacak
Insallh canim allah gonlunden geceni verir.calismaya devamEvet dün başladık sabahta soğan kürü yaptım inşallah bu ay tutar 3.ay olucak
Insallh canim allah gonlunden geceni verir.calismaya devam
Bebismi geliyo ne
Yap canim vala sabirsizlikla bekliyorum sonucunuAyy tatlım ya yarın 11dede yapıcam gene pozitifse erken gebelık testi yapıcam
Gozlerimde biraz bozukluk var ama ben bile goruyorum canimm kopkoyu masallahSen mi benmi valla sagol senınle paylasınca rahatlıyorum benmı psikolojık olarak koyu görüyorum diye ama bariz ortada demi :)
Benim rdglim 3 gun gecti.ovulasyon takibi yaptim bende 2 gunu degerlendirdik.adete 6 kala silik cizgiyi gordum.adete 3 kalada ovulasyon yaptim ayni sizinki gibiydiii.halada aynii duruyor.haftaya gidicem bakalim doktora:)masallah masallah .sizdemi düşünüyorsunuz gebelık?sizdede böyle oldumu
Evet gebelik testi yaptim bir suru marka hepsii pozitifYani hamileliktenmi şüpheleniyorsun?