Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afedersiniz anlasamadık :) dünden bugüne bu kadar koyulasması demek döllenmişse mi demek yoksa bugun yumurtlama günümmü demek acaba

Hamilelik için yapılan ovülasyon testi sabah mı yapılıyor yoksa ovülasyonda olduğu gibi gün içerisinde de doğru sonucu veriyor mu?

İlk olarak hamilelik için degil yumurtlama gününü öğrenmek için yapılıyor bu test ben dün 18.00de yaptım silik cıktı bugun 11.00de yaptım belirginlesti

İlk olarak hamilelik için degil yumurtlama gününü öğrenmek için yapılıyor bu test ben dün 18.00de yaptım silik cıktı bugun 11.00de yaptım belirginlesti
Evet canim biliyorum bende bu testle ovulasyonu yakaladim o gun ve diger gun iliski oldu sadece.snrada zaten cizgi yok denecek kadar azdi hamile kalmisim.sitede kadinlar adete yakin yapiyorlar koyu cikarsa hamilesin diyorlardi.onu denedim regle 3 kala test kopkoyu cikti.ve ardindan gebelik testi yaptm ondada ikinci cizgi vardi

Ben bugun gebelikte yaptım negatif cıktı :( ovülasyon testim dünden bugune koyulastı

Hı hayır canım ben bizzat yumurtlama için denedim :) adet tarihim 22si bılemıyorum dogrumu yumurtlama dönemimdemiyim

Hayır sadece dün ve bugun yaptım. Benim 10unda afedersin ama sümüksü akıntı deniliyorya ondan gelmıstı bugunde yumurta akı geldı

Hı hayır canım ben bizzat yumurtlama için denedim :) adet tarihim 22si bılemıyorum dogrumu yumurtlama dönemimdemiyim
Benim adetlerim 26 28 gün sürer. 2 ay önce 35 gün sürdü o zaman bende adet öncesi gibi koyu yakaladım. tabi adet oldum o dönem birliktelik de olmamıştı. Eğer yaptıysan adet bitiminden itibaren ve koyulaşma belirginleşip tekrar azalmadıysa şuan yumurta olabilir. ama yeni yapıyorsan yumurta/gebelik ikisi de olabilir. tekrarlamanda fayda var. hiç rengi azalmazsa kan verirsin aklında soru işareti kalmaz.

Afedersiniz anlasamadık :) dünden bugüne bu kadar koyulasması demek döllenmişse mi demek yoksa bugun yumurtlama günümmü demek acaba
Testi 2 gundur yaptigin icin yumurtlamami yoksa gebelikmi bilemeyiz.testini tekrarla bak bakalim siliklesme oluyormu siliklesirse yumurtlama demektir ve iliski olsun

Benim adetlerim 26 28 gün sürer. 2 ay önce 35 gün sürdü o zaman bende adet öncesi gibi koyu yakaladım. tabi adet oldum o dönem birliktelik de olmamıştı. Eğer yaptıysan adet bitiminden itibaren ve koyulaşma belirginleşip tekrar azalmadıysa şuan yumurta olabilir. ama yeni yapıyorsan yumurta/gebelik ikisi de olabilir. tekrarlamanda fayda var. hiç rengi azalmazsa kan verirsin aklında soru işareti kalmaz.
Peki tekrarlayacagim tesekkürler

Birde size sormak istiyorum Sağ kasığımdaki fındık buyuklugundeki sertlik ne olabılır

Hayır kanama olması şart değil. Et gibi fındık büyüklüğünde değil mi?

Back