- Konu Sahibi Yazanhanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ovulasyon testi ilk yapisinizmii cogunlugun testi kopkoyu cikiyo bazilarinda t o koyulukta cikmiyor.bugun testinizi mutlaka tekrar yapinMerhaba kızlar buda benim bir gün arayla yaptığım ovu testim. Sizce ne zaman ovu günüm? Yarında testi devam ettirmeli miyim?
Ozgurkusum yumurta atilir yaklasik 24 saat canli kalir.sperm 3 gun canli kalir.yumurta atilmadan 2 gun once iliski olsada hamile kalabilirsi .yumurta atilincada.yumurtlama catlama ayniBuarada bir sayfada kendını en ıslak hissettiğin gün yumurtlamıssın demektir yazıyo ovülasyon testim dün koyuydu ıslaklıkta bugun fazla normal mi? Yumurtan catladıgındamı yumurtladıgındamı döllenmiş oluyor?
:) şimdi olduOzgurkusum yumurta atilir yaklasik 24 saat canli kalir.sperm 3 gun canli kalir.yumurta atilmadan 2 gun once iliski olsada hamile kalabilirsi .yumurta atilincada.yumurtlama catlama ayni
Vala yumurtlama doneminde islak olursun spermin tutunup ilerlemesi icin.bu ay benim yumurta aki geldi aksam test koyulasti islaktim .ertesi gun siliklesti kuruydum.bilmioyo4um herkesinki farkli d3mekAnladım .dün ıslak olmam gerekmezmıydı?
Ben atesle takip yapmadim.hamile deilkenki atesimi biliyorum sadece 36.6 .hep ayni cikti ama yumurylama zamani hic olcmedim.hamilelikte yukselir derler .sonra hepp yumurtlama bitince baktim yine 36.6 hamile deilmisim.bunda hic bakmadimPeki ates ölçümü yapıyormusunuz?
Bu ovulasyon testi ilk yapisinizmii cogunlugun testi kopkoyu cikiyo bazilarinda t o koyulukta cikmiyor.bugun testinizi mutlaka tekrar yapin
Dun pikmis bugun catlamis dun iliski oldumu bugun kesin ilski olsunMerhaba bugün tekrar yaptım silikleşmeye başlamış
Neden canimSaskınım
O zaman hamilesindir ins canim kac gundur koyu siliklesmedi.normalde siliklesmesi lazimdiDünkü ile aynı koyuluktu fotograf atamıyorum
belkide benımde bı kac gun beklemem gerek belim agrıyo ama insallah bebiş vardırSenin ovulasyon bugunde koyu cikarsa hamilesindir.silik cikarsa yumurtlamadir.bastan beri test yapmadigindan bilemiyoruz cunku baxi sayfalarda bazi hanimlarin koyuluk 2 3 gun surmus sonra siliklesmis