Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar buda benim bir gün arayla yaptığım ovu testim. Sizce ne zaman ovu günüm? Yarında testi devam ettirmeli miyim?

Eklentiler

• 07CD0A1C-92A9-4499-9383-397BA0216BA1.jpeg
    07CD0A1C-92A9-4499-9383-397BA0216BA1.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar buda benim bir gün arayla yaptığım ovu testim. Sizce ne zaman ovu günüm? Yarında testi devam ettirmeli miyim?
Bu ovulasyon testi ilk yapisinizmii cogunlugun testi kopkoyu cikiyo bazilarinda t o koyulukta cikmiyor.bugun testinizi mutlaka tekrar yapin

Buarada bir sayfada kendını en ıslak hissettiğin gün yumurtlamıssın demektir yazıyo ovülasyon testim dün koyuydu ıslaklıkta bugun fazla normal mi? Yumurtan catladıgındamı yumurtladıgındamı döllenmiş oluyor?

Buarada bir sayfada kendını en ıslak hissettiğin gün yumurtlamıssın demektir yazıyo ovülasyon testim dün koyuydu ıslaklıkta bugun fazla normal mi? Yumurtan catladıgındamı yumurtladıgındamı döllenmiş oluyor?
Ozgurkusum yumurta atilir yaklasik 24 saat canli kalir.sperm 3 gun canli kalir.yumurta atilmadan 2 gun once iliski olsada hamile kalabilirsi .yumurta atilincada.yumurtlama catlama ayni

Senin ovulasyon bugunde koyu cikarsa hamilesindir.silik cikarsa yumurtlamadir.bastan beri test yapmadigindan bilemiyoruz cunku baxi sayfalarda bazi hanimlarin koyuluk 2 3 gun surmus sonra siliklesmis

Peki ates ölçümü yapıyormusunuz?
Ben atesle takip yapmadim.hamile deilkenki atesimi biliyorum sadece 36.6 .hep ayni cikti ama yumurylama zamani hic olcmedim.hamilelikte yukselir derler .sonra hepp yumurtlama bitince baktim yine 36.6 hamile deilmisim.bunda hic bakmadim

Bu ovulasyon testi ilk yapisinizmii cogunlugun testi kopkoyu cikiyo bazilarinda t o koyulukta cikmiyor.bugun testinizi mutlaka tekrar yapin

Merhaba bugün tekrar yaptım silikleşmeye başlamış

Eklentiler

• B8490A17-AB34-4436-9141-43D24E8F05A9.jpeg
    B8490A17-AB34-4436-9141-43D24E8F05A9.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 40
Bakarmısın
Senin ovulasyon bugunde koyu cikarsa hamilesindir.silik cikarsa yumurtlamadir.bastan beri test yapmadigindan bilemiyoruz cunku baxi sayfalarda bazi hanimlarin koyuluk 2 3 gun surmus sonra siliklesmis
belkide benımde bı kac gun beklemem gerek belim agrıyo ama insallah bebiş vardır

Back