Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gorebıldınmı cızgıyı bak karanlıkta cektım bide
34 deyince :) yok canım silik normal gebelik olsa koyu cıkardı yinede savır Allahtan ümit kesilmez

Elde net tabıki fotodaki gibi değil,fotoda belli bile olmuyor ben testi yaptm aynanın onundeydı banyoda eşim gormuş unuttum sonra yemek telaşına düşünce..eşim seslendi çift çizgi var bu testte die dedim heyecan yapma o ovüşsyon testi o da dipki sen tumırtlayalı 1,5 hafta oldu:))ne alaka ya diyor ahahaha kendimi iyice tavuk gibi hissetmeye başladım

Eşlerinde psikolojisiyle oynuyoruz
Çook koyu olması gerek dediğim gibi genede belli olmaz sabır

BUarada testin tarihine bakmadım ama daha once yumurtlama donemım dışında hiç bole belırsız cızgı falan cıkmazdı kafamda soru işareti oluştu ya
Haaa daha önce yumurtlama testleri yaptıgında yumurtlama öncesinde böyle cıkmadımı

2 günçok şiddetli oldu tatlım uyuşuyprdu artık yüzüm başım diş etlerime kadar vurdu..sonra gecti.

Tamam iki güne bir birliktelik
Gecen ay da tam bugunleri degerlendirdik ama olmadi..bakalim insallah bu sefer olur..gerci onceki ay folikasit kulanmamistim dogru duzgun..bu sefer adetten beri duzenli aliyorum..belki de hayirlisi boyle olacaktir

6 kasim regl gunum

Eklentiler

• 15405014352245803881785184952546.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 37
Gebelik olamaz..cunku adetten sonra kanda baktirmistim negatif cikmisti. Bu ovulasyon belirtisi net olarak..akinti vs. Tum belirtileri de gordum..bugun yumurta catliyo sanirim.. son 3-4 gundur esim ustune dusen gorevi yapiyor bakalim...olmamasi icin bi sebeb yok da..gecen ay da o gorevlerini tam zamaninda yapmisti ama olmamisti..

Görev :) insallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…