- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
38.5 se bence bi doktora git yüksek grip ya da enfeksiyon olabilir? Düştüyse ayri ama hala yüksekse kendine dikkat et.Kızlaaaaar yine benbenim gecen ay degerim 3.20 ydi sonra 2.70 oldu sonra bıda baktırmadım doktorum müsvette dir dedi sanırım kimyasalı kastetti sonra adet oldum fazlasıyla hemde ondan önceki ayda az olmustum artık oda mı birikti patladı yoksa kimyasalmıydı gercekten bılmem .sımdı benım adetin 11.günü yumurtlamam olmus olabılırmı fena akıntım vardı bıde atesim 38.5di .kimyasal sonrası yumurtlamam değişirmi????
Hamilelik belirtisi de olabilir 2.kez yumurtlama da olabilir gebelik testi dene regli yakınsa canımKızlar benim ovulasyonda geçen hafta bütün koyu yakalamıştım ondan sonra silikleşti ve bir süre sonra hiç gözükmeyecek kadar inçe oldu çizgi. Bütün öylesine bir daha yaptım çok koyu değil ama son silik halinden daha koyu hani yumurtlamaya yakın çıkar ya çizgi aynı öyle. Neden olmustur sizce
Daha 8 gün var canısı ama yumurtladım Emin’im ondan bir daha olur mu bilmiyoeum adetlerim düzenlidir birkaç gün sonra gebelik deneyeceğinHamilelik belirtisi de olabilir 2.kez yumurtlama da olabilir gebelik testi dene regli yakınsa canım
Ay 35.8 yazacaktım canım ya :)38.5 se bence bi doktora git yüksek grip ya da enfeksiyon olabilir? Düştüyse ayri ama hala yüksekse kendine dikkat et.
Benim gecen ay 16. Gun bu ay 10. Gun pik oldu. Ki kurtajin uzerine 4 adet olmustum hala dalgalaniyor anlamadim gitti.
Düşük sonrasj değişirmiş peki bu oynamalar adet tarııhınıde etkiliyormu 10uncu gün pik oldu demişsin döngün kac oldu?38.5 se bence bi doktora git yüksek grip ya da enfeksiyon olabilir? Düştüyse ayri ama hala yüksekse kendine dikkat et.
Benim gecen ay 16. Gun bu ay 10. Gun pik oldu. Ki kurtajin uzerine 4 adet olmustum hala dalgalaniyor anlamadim gitti.
Dongum ne zaman pik olursa sonraki 14 gune adetim geliyor. Gecen ay 30 du bu ay 24 oldu. Geriye dogru yazmam gerekirse bu aydan itibarenDüşük sonrasj değişirmiş peki bu oynamalar adet tarııhınıde etkiliyormu 10uncu gün pik oldu demişsin döngün kac oldu?
:) inşallah bu ay olurDongum ne zaman pik olursa sonraki 14 gune adetim geliyor. Gecen ay 30 du bu ay 24 oldu. Geriye dogru yazmam gerekirse bu aydan itibaren
24.30.26.35.27....
Düzensiz bir uzun bir kisa. Sanki bir yumurtalik hizli biri gec saliyor yumurtayi
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti peki canımDaha 8 gün var canısı ama yumurtladım Emin’im ondan bir daha olur mu bilmiyoeum adetlerim düzenlidir birkaç gün sonra gebelik deneyeceğin
İnşallah canım 6 gün gecti henüz daha çok erken ama biraz garibim bu ayYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti peki canıminşallah hamilesindir benide haberdar et olur mu
İnşallah denk gelmiştir canımİnşallah canım 6 gün gecti henüz daha çok erken ama biraz garibim bu ay
Kızlar selam sağ tarfında seyirme var seyirdiği an bacagıma vuruyor anlık bi sancı..gün içinde sık sık oluyor boyle keskin yıldız kayar ya anlık oyle hızlı bi seyirme..apndisitmi kasık ağrısımı ayırt edemıyorum ya nasıl ayırabılırım ıkısını..sümük gibi uzayan akıntım var 3 gündür ama tumurtlama donemi die olduğunu düşünüyorum.apandisit olabılırmı ya napsam bilemedimİnşallah denk gelmiştir canım
Yumurtlama ağrısıdır canım akıntında gelmiş bugünlerde yumurtladın ya da yumurtlayacaksınKızlar selam sağ tarfında seyirme var seyirdiği an bacagıma vuruyor anlık bi sancı..gün içinde sık sık oluyor boyle keskin yıldız kayar ya anlık oyle hızlı bi seyirme..apndisitmi kasık ağrısımı ayırt edemıyorum ya nasıl ayırabılırım ıkısını..sümük gibi uzayan akıntım var 3 gündür ama tumurtlama donemi die olduğunu düşünüyorum.apandisit olabılırmı ya napsam bilemedim
KatiliyorumYumurtlama ağrısıdır canım akıntında gelmiş bugünlerde yumurtladın ya da yumurtlayacaksın
kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için..ya kayınvalıdem o gun benı gorunce ole sancılı neren dıyınce gosterdım apandısıt olabılır dedi..o gun süreklı oldu hızlı bı seyırma sag bacagıma vuran ağrı..oturunca yada eğilince batıyordu üstelik sağ tarafım..ertesi gun hafifledi yıne devam ettı ama bugun tamamen bıttı :) bu durumda bende sıze katılıyorum ama o gun fazlasıyla korktum apandısıtmı dıeKatiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?