Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım çok Saol buda bugünkü testim
Devam canım henüz pik değil :KK16:
nehirnil111 nehirnil111
wiha02 wiha02
Ovulasyonu
Günde bir yapsam olur mu
İki yapıyorum ama bitmek üzere
Sipariş gelene kadar kaçırmıyım

Tabi ki yeterli canım zaten koyu olursa kaçırma şansın yok günde tek yapsan yakalarsın 24 saate anca silikleşmeye başlıyor oda direk silinmiyor yani :KK76:en koyu gördüğün zaman değerlendirmeyeceksen hani o an sonraki saatler de yapsan kaçırmamak adına yeter onda bile şansın var ben heyecandan yapmıştım geçen ay 1 kere daha ama günde tek yeter :KK15:

Tabi ki yeterli canım zaten koyu olursa kaçırma şansın yok günde tek yapsan yakalarsın 24 saate anca silikleşmeye başlıyor oda direk silinmiyor yani :KK76:en koyu gördüğün zaman değerlendirmeyeceksen hani o an sonraki saatler de yapsan kaçırmamak adına yeter onda bile şansın var ben heyecandan yapmıştım geçen ay 1 kere daha ama günde tek yeter :KK15:
Çok teşekkür ederim ilgin ve emeğin için :))
Koyulaşmadı bakalım
Dört gözle bekliuorum

Tamam teşekkür ederim

İnşallah hayırlı haberler alırsın sende :))
Amin canım inşallah :nazar::dua:
wiha02 wiha02
nehirnil111 nehirnil111
Kızlar bugün öğlen yaptım ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu

Canım bak bu koyulukta çıkacak geçen ay benim böyle çıktı onun dışında silik kabul edilmez ovülasyonda tamamen net c cizgisiyle ya eşit ya daha koyu olmalı :KK200:

WhatsApp Image 2018-09-17 at 14.08.10.jpeg

kızlar hani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyordu benim bugun 19. gün hala adet olmadım bu ay hsg çekilmiştim gebelik testi negatif 27 eylülde pik olmuştu ovulasyon testim

wiha02 wiha02
nehirnil111 nehirnil111
Kızlar bugün öğlen yaptım ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
pik yaptığı zaman ikiside aynı koyulukta olur o zaman yumurtlama yakın anlamına geliyor. 24 saat içinde yumurtlama olur ertesi gün silik çıkarsa çatlamış demektir

4DF24606-3C1F-416C-948C-F472CA0CF0A1.jpeg
pik yaptığı zaman ikiside aynı koyulukta olur o zaman yumurtlama yakın anlamına geliyor. 24 saat içinde yumurtlama olur ertesi gün silik çıkarsa çatlamış demektir
İki gündür silik çıkmaya başladı
Kaç güne koyulaşır sence

Back