Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelir bende ordan aldım çok iyi çıktı 20 tane ovulasyon testi ve 4 tane gebelik testi 25 liraya aldım çok memnun kaldım ama attığın damlaya dikkat et 4 ten fazla olursa test bozuluyor
Ve ne zman geldi eline ben sabah aldim ayni gun kargoda dedi ama hala gelmedi

Ve ne zman geldi eline ben sabah aldim ayni gun kargoda dedi ama hala gelmedi
Evet canım bende sipariş verdim ama akşamdı iki gün sonra geldi senin aynı gün kargoya verildiyse birgün sonra gelir merak etme hızlı gönderiyorlar ve 4 damla evet içinden çıkan çubuğa çek idrarını bir edin küçük temizle onu kullan sürekli sonra yıka kurula kaldır çektiğin çubuğu testin üzerine tutmadan hafif sık damla gelirken teste damlat 4 defa böyle yap üstünde yaparsan fazla gidior ve test bozuluyor ucuna kadar gelsin damla sonra damlat çek bir daha yap anladın demi canım

B
bir kap edin kendine yazcaktım eskik olmuş

Anladim kuzumm teşekkür ederim kargoya verilmis zaten siparisim insallah olumlu sonuc alirim

Ben bu ay testi kullanıcam ve değişik bir heyecan var içimde inşallah o kopkoyu çizgiyi yakalarım

Bende bu ay kullanacam bende de güzel bi heyecan var. Duamızı da eksik etmeyelim inşallah bu ay Bat ta da çift çizgiyi görür bebişlerimize kavuşuruz

Ben bu ay testi kullanıcam ve değişik bir heyecan var içimde inşallah o kopkoyu çizgiyi yakalarım
İnş canım ama kullanıma çok dikkat et sabah 11 den akşam 8 den önce yapman lazım ve 4 saat önce sıvı alımını bırakmalısın 2 saat öncede sıkışık olman lazım bunlara uyarsan net sonuç alırsın ben kopkoyu çizgiyi regl bitince 12. Gün gördüm bende şaşırdım 2. Günü başladım yapmaya anca ogün gördüm

Uymaya gayret ve çaba göstericem herşey bebiş için :)

Sıvı alımını kestiğinizde 3 saatlik sürede kesinlikle 1 çay dahi içmeyin çıkan sonucu etkiler ,idrar damlatırken dikkat edin
3 dm yeterli olur fazlası içeri sızarak bozuk çıkmasına neden olur bunu bir damlalıkla yaparsanız daha kolay olur ve en doğrusu 5 dk içinde çıkan sonuçtur,kolay gelsin size.

Bendw ovulasyon testimi aldim 20lik.bugun adetimin son gunu.nezaman baslamaliyin ve gunde kac kez hangi saatlerde yapmaliyim yardimci olurmusunuz

Adet döngüne göre içerisinde yazıyo cnm ne zaman başlaman gerektiği günde bir tane yapman yeterli çift çizgiyi gördüğünde günde iki defa yapabilirsin çatlayıp çatlamadıgını anlamak için sıvı alımına dikkat ediyorsun yapmadan önce

Tesekkurler.benim adetim duzenlidir 27-28gunde bir olurum lakin gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve bu ay 33.gun geldi adetim.aklim karisti

Birde kimisinin duzenli olsa bile adeti adetten hemen sonra veya beklenen adet tarihine yakin yumurtlayabiliyormus.o yuzdende sormak istedim

Birde kimisinin duzenli olsa bile adeti adetten hemen sonra veya beklenen adet tarihine yakin yumurtlayabiliyormus.o yuzdende sormak istedim
Cnm elinde test varms zaten kaçırmamak için adetin biter bitmez başla o zaman ama bende öle yapmıştım kaçmasın die 5-6 gün bosuna yaptm yani hiç çizgi çkmıodu nerdeyse:)

Cnm elinde test varms zaten kaçırmamak için adetin biter bitmez başla o zaman ama bende öle yapmıştım kaçmasın die 5-6 gün bosuna yaptm yani hiç çizgi çkmıodu nerdeyse:)
Evet ya boşa gitmesin yazik günah:)bitince 3 gun sonra basliyim ozmn.senin adet duzenlimidir?yakaladinmi minişi

Evet ya boşa gitmesin yazik günah:)bitince 3 gun sonra basliyim ozmn.senin adet duzenlimidir?yakaladinmi minişi
Cnm bnm 29 gün ortalama ben 15. Gün yakalamıstım ilk kullandığım ay hamile kaldım ama bebeğimin kalp atısı duyulmadı kürtaj oldum daha yeni şimdi bi kaç ay nbeklemeyi düşünüyorum sonra tekr at ovülasyonla denicem

Gecmis olsun uzuldum gercekten Rabbim sagliklisini hayirlisini versin insaAllah tez zmanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…