- 5 Ocak 2018
- 113
- 46
- 48
- 38
Evet olabilir ben şüphelendim ne biliyim üstüne görmüş olabiliryim diye regl den önce test yapmıştım negatif çıkmıştı valla beynim karıştı artık rabbim evlat verse stresim gitse artık kafayı yemek üzereyim benDahada koyulasacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum
Evet olabilir ben şüphelendim ne biliyim üstüne görmüş olabiliryim diye regl den önce test yapmıştım negatif çıkmıştı valla beynim karıştı artık rabbim evlat verse stresim gitse artık kafayı yemek üzereyim ben
Canım bende test yaptım adetim bitti ilk günüm ilk kez yaptım silik çıktı ama benim döngüm 30 gün adet biter bitmez mi başlıyor bizim yumurtlama acaba yarın da yapıcam bakalım koyulaşacak mıKızlar adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testine başladım 2 gündür ve 2.Günü böyle ikinci çizginin belirgin olması normalmi ? Sizce bukadar kısa sürede yumurtlama başlamış olabilirmi daha öncede gebelik bekliyordum erkenden regl oldum 21. Günde geldi şaşırdım bitti iki gün sürdü şimdi bu normalmi bilen varmı bakarmısınız resme
valla benim 24 günde bir geliyor bu ay 12. Gün koyu çizgiyiCanım bende test yaptım adetim bitti ilk günüm ilk kez yaptım silik çıktı ama benim döngüm 30 gün adet biter bitmez mi başlıyor bizim yumurtlama acaba yarın da yapıcam bakalım koyulaşacak mı
Canım ben 24 gün bir adet oluyorum bu ay 12. Gün çift çizgiyi gördüm ve bittiğinden beri test yapıyorum dün ilk defa ama bugğn yaptım ikinci çizgi biraz silikti yani ogünü yakala diyorlardı birliktelik oldu ama işte şüphe gitmiyor aklımızdan inş nasip olur bu ay herkezeCanım bende test yaptım adetim bitti ilk günüm ilk kez yaptım silik çıktı ama benim döngüm 30 gün adet biter bitmez mi başlıyor bizim yumurtlama acaba yarın da yapıcam bakalım koyulaşacak mı
İnşallah canım sanırım ben bu ay erken yumurtlayacağım hadi hayırlısı :)Canım ben 24 gün bir adet oluyorum bu ay 12. Gün çift çizgiyi gördüm ve bittiğinden beri test yapıyorum dün ilk defa ama bugğn yaptım ikinci çizgi biraz silikti yani ogünü yakala diyorlardı birliktelik oldu ama işte şüphe gitmiyor aklımızdan inş nasip olur bu ay herkeze
Bende öyle yaptım canım adet bitince hemen başladım ama dr gitmiştim hemen başlama yumurtlama bir hafta sonra olur demişti ve öyle oldu 24 günde bir adet oluyorum 12. Gün kopkoyu çift çizgiyi gördüm çok şaşırdım inş işe yarar birlikte oldum kasık ağrım olmuştu ogün farkettim zaten mart ayı benimde umudum 2 ay önce düşün yaptım 8 aylık evliyim okadar çok istiyorum ki bir evladım olsun herkez için dua ediyorum emin olunBende n11 den laboquick sipariş ettim yatın gelir inşallah adetim bi iki güne bitecek akşamları yapmaya başlıcam vücut o kadar değişik bir yapıt ki her ay Farklı zamanlarda yumurtlama olabilir ve 6 aydır hamile kalamayan ben bu ayı da kaçırmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar saatinizi ayarlayın testten 2 saat önce sıvı almayı kesin en bir hafta aynı saatlerde evde olun misafir kabul etmeyin ve günlerimizi iyi değerlendirelim Mart ayı umudumuz mutluluğumuz olsun inşallah :)
Bu arada bende gittigidiyordan aldım 20 li ovulasyon testi ve 4 tane gebelik testi 25 liraya aldım kargo bedava ve çok güzel çalışıyordu çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederimBende n11 den laboquick sipariş ettim yatın gelir inşallah adetim bi iki güne bitecek akşamları yapmaya başlıcam vücut o kadar değişik bir yapıt ki her ay Farklı zamanlarda yumurtlama olabilir ve 6 aydır hamile kalamayan ben bu ayı da kaçırmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar saatinizi ayarlayın testten 2 saat önce sıvı almayı kesin en bir hafta aynı saatlerde evde olun misafir kabul etmeyin ve günlerimizi iyi değerlendirelim Mart ayı umudumuz mutluluğumuz olsun inşallah :)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim Benimde testlerim bugün geldiBu arada bende gittigidiyordan aldım 20 li ovulasyon testi ve 4 tane gebelik testi 25 liraya aldım kargo bedava ve çok güzel çalışıyordu çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim
Sen sabah akşam mı yaptın kaç gibiTavsiyelerin için teşekkür ederim Benimde testlerim bugün geldi
En güzel sonuç sabah 7 gibi wc kalkıyorum tekrar yatıyorum tabi evdeyim çalışanlar yapamaz sonra 11 de kalkıp sıkışık oluyorum hiç su içmiyorum 4 saat iyi oluyo uyuduğum için test yapıyorum sonuçlar net çıkıyor akşam 8 den önce yaparsan 4 saat öncesinde sıvı alımını kesmen ve iki saat kala sıkışık olman lazım oda güzel sonuç veriyorSen sabah akşam mı yaptın kaç gibi
En güzel sonuç sabah 7 gibi wc kalkıyorum tekrar yatıyorum tabi evdeyim çalışanlar yapamaz sonra 11 de kalkıp sıkışık oluyorum hiç su içmiyorum 4 saat iyi oluyo uyuduğum için test yapıyorum sonuçlar net çıkıyor akşam 8 den önce yaparsan 4 saat öncesinde sıvı alımını kesmen ve iki saat kala sıkışık olman lazım oda güzel sonuç veriyor
Mrb cnm benimde adetlerim düzensiz bu ay İlk kez ovulasyon testi kullandım ve hamileyimDenicem kesinlikle bu gruba neden kimse yazmıyor hamile kalmak isteyenlerin bunu denemesi lazım ve birbirimize yardımcı olmalıyız bence nerdesiniz kızlar
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize çok dua et .Mrb cnm benimde adetlerim düzensiz bu ay İlk kez ovulasyon testi kullandım ve hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?