- 2 Şubat 2018
- 137
- 111
- 103
Biz de 1.5 yıllık evliyiz :) ne güzel denk geldik böyle. İnşallah bu ay da bebiş haberleri veririrz birbirimize. İçimde çok güzel hisler var hayırlısıyla
Normal cnm bendede aynı şeynoluyor..heleki uzun süredir deniyosan acabalar hiç eksik olmuyor.ama iyi bİşey degil keşke kafanı dagıtabilsen.yoksa olmuyor diyolarİyi akşamlar kızlar. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve korunmayı bıraktım.24 şubatta ovulasyon gerçekleşti.üzerinden üç gün geçti ama zaman benim için durdu sanki.gün boyu aklımdan çıkmıyor.iki hafta nasıl sabredicem bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl ?
Evet cnm fark var.ama önemli olan cift çizginin koyu cıktıgı günden sonraki günSelam kızlar üstteki dün yaptığım alttaki az önce yaptığım ovulasyon testi.sizce fark varmı?
Haklısın canım ya.stres hayatımızın en büyük düşmanı. Hamileliği de etkiliyor tabi.kafa olarak rahatlayacak birşeyler yapmak lazımNormal cnm bendede aynı şeynoluyor..heleki uzun süredir deniyosan acabalar hiç eksik olmuyor.ama iyi bİşey degil keşke kafanı dagıtabilsen.yoksa olmuyor diyolar((
Üstteki daha koyu ve çatlamaya yakın duruyor canım.yine de daha koyulaşmasını bekleme bence. Çünkü böyle daha koyulaşmasını bekleyip yumurtlamayı kaçıranları duydum bir çok konu da.sen kendini ona göre ayarlaSelam kızlar üstteki dün yaptığım alttaki az önce yaptığım ovulasyon testi.sizce fark varmı?
soğan kürüne adetin kaçıncı günü başladın canım?Ya evett:) inşallah canım ya ne güzel olur güzel haberler verirsek :) ben soğan kürü de yapıyorum bu arada:)
soğan kürüne adetin kaçıncı günü başladın canım?
Bende dün gece adet oldum. Saat 23:00 gibi. Ovulasyon testine de başlayacağım ama hangi gün başlamam gerektiğini bilmiyorum
Bu ay reglim 3 gün gecikince çok ümitlenmiştim her ay olduğu gibi. Ama yine geldi kırmızılar
Adet bitiminde başlayabilirsin yapmaya internette çoklu satılıyor onlar daha uyguna geliyor canım. Çift çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirmen senin için iyi olurKızlar cvp verin ne olur görün msjımı!
hiç cvp veren yokmu bana ?Benim 25 ocakta reglm başladı kürtaj olduğum için 21. Gün regl oldum artık böyle devam eder dediler bugün 1 mart bitmek üzere sanırım sonları artık çok aşırı gelmişti çünkü iki ay oldu kürtaj olalı çok üzüldüm tabiki inş bir daha olsun istiyorum ovulasyon denemek istiyorum ne zaman başlıyım hanımlar yardım edin bana kaçıncı yapıyım ve koyu çizgiyi görmeden de birlikte olmalımıyım çift çizgiyi görürsem ogünmü yoksa ertesi günümü birlikte olmalıyım tecrübeli olanlar bizzat yaşayanlar fikri olanlar cvp yazsın bana lütfen
Evet sipariş verdim ama daha gelmedi bugünde adetim bitti inş kaçırmam çok teşekkür ederim cvp içinAdet bitiminde başlayabilirsin yapmaya internette çoklu satılıyor onlar daha uyguna geliyor canım. Çift çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirmen senin için iyi olur
Kızlar bugün dr gittim ve sinüzit olmuşum çok kötü baş ağrım vardı kaçgündür antibiyotik tedavisi başlıcaz dedi ve ilaç yazdı ben şimdi napıyım bunları kullansam yumurtlamada sorun olurmu bu ay denemek istiyorduk nasıl yapıcam bilgisi olan varmı engel olurmu çok korkuyorum şuan safece ağrı kesici ilemi geçiştireyim off nerden çıktı başıma bu ya ağlıcam şimdi
Kızlar adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testine başladım 2 gündür ve 2.Günü böyle ikinci çizginin belirgin olması normalmi ? Sizce bukadar kısa sürede yumurtlama başlamış olabilirmi daha öncede gebelik bekliyordum erkenden regl oldum 21. Günde geldi şaşırdım bitti iki gün sürdü şimdi bu normalmi bilen varmı bakarmısınız resme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?