• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize çok dua et .
Testleri kaç gibi yaptın bide özel değilse çift koyu çizgiyi görünce peşpeşe her gece birliktelik oldu mu
Testleri 5 gibi yapıyordum 2 saat öncesinden hiç sıvı tuketmeden sonra ovulasyon günü yaklaştıkça sabah akşam yaptım sabah yaptığımda 11 de çift çizgiyi gördüm birliktelikte 2 günde bir

Testleri 5 gibi yapıyordum 2 saat öncesinden hiç sıvı tuketmeden sonra ovulasyon günü yaklaştıkça sabah akşam yaptım sabah yaptığımda 11 de çift çizgiyi gördüm birliktelikte 2 günde bir
Olmaz canım gördükten sonra en az 3 gün boş geçmemen lazımdı kısmet tabi çatlamışsa yakaladıysa o minik allah bilir inş tutar

Ohh çok şükür ne zaman öğrendin canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza inşş bir hafta var reglme zor duruyorum ya bende
Sağolasın canım darısı başınıza :) ovulasyon testinden anladım önce adete 7-8 gün varken bile koyu çıktı sonra 6 gün kala erken gebelik testi yaptım orta çıktı :) bugünde bat günümde HCG yaptırdım

YusEb senin adına çok sevindim dilerim Rabbim tez zamanda hepimizi bu müjdeli haberle sevindirir kızlar. Bende bu ay ilk defa laboguik ovu testinden aldım adetim bitmek üzere kullanacam bakalım inşallah bize de vesile olur.

Sağolasın canım darısı başınıza :) ovulasyon testinden anladım önce adete 7-8 gün varken bile koyu çıktı sonra 6 gün kala erken gebelik testi yaptım orta çıktı :) bugünde bat günümde HCG yaptırdım
Yaa bende yapayım ozaman benimde 7 8 gün var nasıl koyuluğu banada atsana resim göreyim canım benimde çıkıyor ikinci çizgi ama çok koyu denmez ayy heyecanlandım şuan

Yaa bende yapayım ozaman benimde 7 8 gün var nasıl koyuluğu banada atsana resim göreyim canım benimde çıkıyor ikinci çizgi ama çok koyu denmez ayy heyecanlandım şuan
IMG_20180311_121241.webp benim döngüm 35 cnm bu adete 4 gün kala üstteki ovu alttaki erken gebelik testi

adetimin 12. günü 25 günde bir regli oluyorum bu şekilde çıktı sizce yumurtlama başlıyor olabilir mi akşamda denedim daha kırmızı çıktı testteki çizgiler lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• ovulasyon.webp
    ovulasyon.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 120
Çok sevindim umut oluyor bunlar bize bende bu ay aldım laboquick markası siz hangi marka kullandınız ve adetten kaç gün sonra testte başladınız
Benimde laboquick markaydi cnm benim adet döngüm 35 gün olduğu için 15.gun başladım 18 olanlar hemen baslio

Kızlar ovulasyon testi hangi markayi kullandiniz ve kesin sonuc veriyor mu ?

adetimin 12. günü 25 günde bir regli oluyorum bu şekilde çıktı sizce yumurtlama başlıyor olabilir mi akşamda denedim daha kırmızı çıktı testteki çizgiler lütfen yardımcı olur musunuz
Canım bu test y bozuk yada sen idrarı 4 damladan fazla atıyorsun çok net görünmüyor çünkü

Back
X