- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
Benim daha 4 gün var regl olmama ama beklemek okadar zorki rüyalarıma giriyor artık erken gebelik testinde çıkarmı acaba bilmiyorum evde limon ve klorak testi yaptım pozitif çıktı daha önceki ay yaptığımda negatifti ve regl oldum acaba umurlansammı yoksa onlara inanmasam mı bilemedim allahım inş hamileyizdir haber verin kızlar bende bekliyorumHaber verecektiniz kızlar testler nasıl çıkıyor yada hamile kalan var mı umut olun bize anlatın hadi
Yumurtlama testi yapmismiydin canim
Benim daha 4 gün var regl olmama ama beklemek okadar zorki rüyalarıma giriyor artık erken gebelik testinde çıkarmı acaba bilmiyorum evde limon ve klorak testi yaptım pozitif çıktı daha önceki ay yaptığımda negatifti ve regl oldum acaba umurlansammı yoksa onlara inanmasam mı bilemedim allahım inş hamileyizdir haber verin kızlar bende bekliyorum
Evet canım yaptım koyu çizgiyi gördüm birliktelik oldu inş tutmuşturYumurtlama testi yapmismiydin canim
Evet baya belirgin.insaAllah saglicakla hayirlarla tutmustur ve karnindadir minişin.benimde dün bitti adetim(bgn azaz kahverengi geldi gerci)ben adetten 3 gun sonra baslayayim diyorum.sen nezmn baslamistinBak canım ayın 10 unda yakaladım reglmden 12 sonra hiç belli olmuyor test yapmayı bırakmayın sakın inş sonucuda iyi olur inşş
Ben n11den aldim laboquick marka 20 ovulasyon testi 6 gebelik 26tl .bendw henuz denemedim.adetim dün bittisizce hangi marka almalıyım ilk defa alacağım gittigidiyordan sipariş vereceğim ama önce size sormak istedim
o siteye hiç bakmadım bu konuda çok acemiyim.doktora da gidiyor musun canım yani yumurta takibi için ya da adet bitimi kontrol amaçlı falan.yoksa akışına bırakıp kendin mi takip ediyorsun ovulasyon gününüBen n11den aldim laboquick marka 20 ovulasyon testi 6 gebelik 26tl .bendw henuz denemedim.adetim dün bitti
Akisina birakip kendim takip edicem canim.bende bu ay ilk kez denicem bakalim hayirlisio siteye hiç bakmadım bu konuda çok acemiyim.doktora da gidiyor musun canım yani yumurta takibi için ya da adet bitimi kontrol amaçlı falan.yoksa akışına bırakıp kendin mi takip ediyorsun ovulasyon gününü
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım Allah gönlündekini hayırlısıyla versinAkisina birakip kendim takip edicem canim.bende bu ay ilk kez denicem bakalim hayirlisi
Amin canim benim seninde insaAllahhadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım Allah gönlündekini hayırlısıyla versin
Amin canım. Ben ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırmıştım bugün adet oldumAmin canim benim seninde insaAllah
Sen nezaman baslican
Hmm canim bak nedicem yumurta catlatmak ve gelistirmek icin kuru inciri duymustum.ben basladim adetin 3.gunu yumurtlamaya kadar devam edicemAmin canım. Ben ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırmıştım bugün adet oldum10 gün sonra başlarım muhtemelen pazartesi doktora da gideceğim
Bugün okudum canım deneyelim kızBi zarari olmaz sanirim ki ben kuru incire bayilirim:)
LABOQUICK aldım ben gayet güzeldi gittigidiyordan aldım 20 ovulasyon ve 4 adet gebelik testi 25 liraya aldım kargo dail istersen ordan al sendesizce hangi marka almalıyım ilk defa alacağım gittigidiyordan sipariş vereceğim ama önce size sormak istedim
Amin canım inş seninde dileklerin kabul olsun rabbim isteyen herkeze evlat versin benim döngüm 24 ve inanmazsın 12. Günde çift kırmızı çizgiyi gördüm çok şaşırdım dr demişti denemekten vazgeçme adetten bir kaç gün önce bile yumurtlama olabilir adetin bitince hemen başlama evet en az 3 5 gün sonra başla inş görürsün sendeVe adet döngün nekdrdir senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?