Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KıZlar merhaba bu sabah ki testim dün gece ilişki oldu bugün ve yarında olsun mu acaba t c den koyu daha da koyu olamaz dimi yardımcı olur musunuz

kizlar bende ovulasyon testi yapiyorm bugun yaptigim test dunkune gore daha koyu t cizgisi ama c cizgisi kadar koyu degil sanirim fotograf yuklemeye calistim ama olmadi acaba test yapmaya devam mi etmeliyim bugun adetin 13. gunu

mrhba hangi marka test kullanıdınz acaba?

Kızlar merhaba yardımcı olurmusumuz bu ovulasyon testini Saat 12 de yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtlama varmı değerlendirmelimiyim cevaplarsanız sevinirim

Eki Görüntüle 2137294 Kızlar merhaba yardımcı olurmusumuz bu ovulasyon testini Saat 12 de yaptım bu şekilde çıktı sizce yumurtlama varmı değerlendirmelimiyim cevaplarsanız sevinirim
Var canim koyu cikmis çünkü dun yaptiysan bugun yapma. Yarini degerlendir catlama döngüsüne girmissin çünkü. Cift cizgi ciktikdan sonra ertesi gunu degerlendir derim ben oyle yaptim hamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…