Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar belirtiniz var mi peki

Arkadaşlar merhaba ben ovu testi aldim ama hiç iki çizgiyi net görmedim silik oldu bende sıkıldım yapmadim.simdi daha degisik bi durumla karşılaştım okuduğuma göre ovu testi ile gebelik testi yani LH ile hcg hormonu birbirine yakın hormanlarmis o yüzden adete yakın ovu testinde iki çizgi çıkarsa hamile kaldigini ordan da anlayabiliyor mussun hatta hamile birisine şeneymişler bu konuda fikri olan var mı çünkü dünden beri yapiyorum silik koyu şekilde her testte çıkıyor adetine de üç gün kaldi bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim.tesekkur ederim :)

Keske gebelik testi yapsan :)

Tekrar yumurtlama gibi durum olabilir mi ki yada adete yakın olduğu için lh hormonu salgılanır mi bide test bi kere koyu cıktı hep silik çıkıyor

Gebelik testim var aslında ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.bide adete daha üç gün var ya ondan

Ay
Gebelik testim var aslında ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.bide adete daha üç gün var ya ondan
canim bende o dusuncedeyim adete var daha ama heycanla vekliyrm atarmisi remsini bakim bi

Asete 8 gun var kizlar ovulasyon testi 8 9 nisan yakalim ama 9 nisanda iliski oldu bakalim tutarsa

Eklentiler

• 20180417_103137.webp
    14 KB · Görüntüleme: 41
Var canim koyu cikmis çünkü dun yaptiysan bugun yapma. Yarini degerlendir catlama döngüsüne girmissin çünkü. Cift cizgi ciktikdan sonra ertesi gunu degerlendir derim ben oyle yaptim hamisim
Teşekkür ederim canım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ilki silikti sabaha kadar koyulasmis alttaki çok silik belki göremezsin bile adetime de üç gün var bakalım

kizlarrr bende ovulasyon testi yapiyorum dun iki cizgi de ayni koyuluktaydi bugun ise cok silik bir cizgiydi simdi benim yumurtlama gunum dun muydu yoksa bugun mu oluyo fotograf yukleyemiyorum bir turlu lutfen yardimci olurmusumuzz

Bende o sekilde ogrendim hamile oldugumu ovulasyon testiyle ogrenebilirsiniz hamile kalip kalmadiginizi. Gebelik testiyle ayni sonucu veriyor.

Dün silik cikti çok silik ti ikinci çizgi bugün ilk idrarla çıktım bisi çıkmadı dün dört tane yaptim üçü silik cikti birinde çıkmadı bugün sabah hiç çıkmadı

Kızlar yeni yeni kendimi toparlıyorumm betanın yüksek olması da dış gebeliği ifade ediyormuş kürtaj oldum ve dinlenmedeyim 3 ay..

Yaaa uff çok üzüldüm ben ya ama üzülme bende kimyasal geçirdim altı aydır deniyoruz olmuyor

Benim simdiki ovu testim neden biyle cikiyo inovita diye bi marka acaba bozuk muki 20 tane vardi

Eklentiler

• 20180418_142135.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar yeni yeni kendimi toparlıyorumm betanın yüksek olması da dış gebeliği ifade ediyormuş kürtaj oldum ve dinlenmedeyim 3 ay..
Gecmis olsn bende 6 ay once 8 haftalik brbrgimi kaybetmistim kalbi durmusti

Canım çok geçmiş olsun ne zamandır aklımdasın cesaret edip soramadım çünkü ben de ilk gebeliğimi düşük yapmış biri olarak psikolojini anlayabiliyorum.. Rabbim bi daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah ve hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşabilmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…