• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20180413_124001.webp oldu sonunda ne diyosunuz ben 10undaki akşam daha koyu geldi zaten kasığımda ağrı akıntıda vardı ayın 3,6,8,10 değerlendirdik.

Eki Görüntüle 2136377 oldu sonunda ne diyosunuz ben 10undaki akşam daha koyu geldi zaten kasığımda ağrı akıntıda vardı ayın 3,6,8,10 değerlendirdik.
11-12 yi de değerlendirseydin iyiydi:)) 10 unda pik yapmış yani yumurtlama dönemine girdin yumurtan çatlayacak. yine de tutma ihtimali var. Sonuçta sperm 72 saat yaşıyor vajinada. İnşallah tutar..

11-12 yi de değerlendirseydin iyiydi:)) 10 unda pik yapmış yani yumurtlama dönemine girdin yumurtan çatlayacak. yine de tutma ihtimali var. Sonuçta sperm 72 saat yaşıyor vajinada. İnşallah tutar..
Aynen bende öyle düşündüm 8 inde oldu ertesi gün kasik agrım başladı iki gün ağrıdı akıntı oldu 10 daha koyuydu yaptık inşallah hayırlısıyla isteyen herkese sonrada bana nasip eder rabbim.

Amin cnm inşallah.biraz moralim bozuktu iki gün öyle geçti devam etmelimi yapmaya?
İnşallah tutar tutmazsa bidahaki ay öyle yaparsın koyu olunca belki 24 36 saat arasında çatlayacak ondan sonraki 2 günü iyi değerlendir ve sabah yapmaya gayret et canım allahım gün tutmaktan bıktım bende çünkü kendimizi ve eşimizi sartlandiriyoruz olacağı varsada ödev gibi olunca olmuyo

Aynen bende öyle düşündüm 8 inde oldu ertesi gün kasik agrım başladı iki gün ağrıdı akıntı oldu 10 daha koyuydu yaptık inşallah hayırlısıyla isteyen herkese sonrada bana nasip eder rabbim.
Amin canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Uzun değilmiş dögün ben 30 31 günde bir olurum 21 gün yakaladım koyu çizgiyi. Yapmaya devam et. Sıvı alımına dikkat et iki saat sıvı almadan yap testleri
Dikkat ediyorum onlara bakalım 1 yılı devirmeye az kaldı yıl dolmadan alırım inşallah güzel haberi. Kandili günü dualarımız kabul olur da bebişlerimiz gelir inşallah bizi bekletmeden

İnşallah tutar tutmazsa bidahaki ay öyle yaparsın koyu olunca belki 24 36 saat arasında çatlayacak ondan sonraki 2 günü iyi değerlendir ve sabah yapmaya gayret et canım allahım gün tutmaktan bıktım bende çünkü kendimizi ve eşimizi sartlandiriyoruz olacağı varsada ödev gibi olunca olmuyo
Aynen öyle cnm ya bakalım artık hayırlısı.

:KK43:bilmiyorumki hiç bir belirti yok kayboldu bütün belirtiler günde 1 2 defa sağ kasigima ani bi batma oluyo o kadar son 1 gün ama ümidim kalmadı netten araştırıyorum herkesin bi belirtisi oluyo benim hiç bişey yok
hamile olabiirsn canm bnm arkadaşm sadece akıntı belrtisi vardı hMİŞ OLDUGUNU ÖĞRENMEDEN ÖNCE

Nasilsiniz kizlar? Ara ara yazilanlari okumaya calistim ama tek tek hepsini okuyamadim. Ben ovulasyon testine yeni baslicam reglimi 10. Gunu bugun . Bana önerileriniz var mi net bi sonuc almak icin tecrubesizim[/QUOTE Canım merhaba ben laboquick marka ovulasyon testi aldım tavsiye üzerine bu sabah ilk testimi yaptım 2.ci çizgi silik çıktı. Aldığım yerdeki bayan gebelik testi gibi sabah ilk idrarla yapılan test daha önemli. Günde 1 kere her sabah 8-9 arası yapmak yeterli olurmuş. Birde testin koyu çıktığı gün ve ondan sonraki 3 gün de yapmaya devam et çok önemli dedi.

2 gün var bata bu ilk defa hamilelik testi yaptım negatif. en iyisi bu siteye girmeyi olcak mı olmıcak mı stresi yapmamak herhalde.

Eklentiler

• ct.webp
    ct.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 61
Back
X