Merhaba, laboquick markası internetten sipariş vermiştim.mrhba hangi marka test kullanıdınz acaba?
Adetin 14.günü, silikte olsa ikinci çizgiyi hala göremedim
Malesefkızlar acil yardımmmmm. bn pazar günü 2gun geckmeyle kan verdm 1.98 çıktı. bgn 5 gün geckmeyle 2.38 çıktı yükselme var szce hamilelk ihtimali var mı
hmmmm peki neden hcg yükseliyor acaba.ve adet de deglmMalesef
Çok teşekkür ederim hepimizin kucağı bebekle dolar hayırlısı ile insallahCanım çok geçmiş olsun ne zamandır aklımdasın cesaret edip soramadım çünkü ben de ilk gebeliğimi düşük yapmış biri olarak psikolojini anlayabiliyorum.. Rabbim bi daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah ve hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşabilmeyi nasip etsin inşallah
Test yaptim dün akşam çıkmadı gelir adetim benceBi tesy yapsa ya canim bende senden cesaret ederim :))
Bende adet olucam sanirimTest yaptim dün akşam çıkmadı gelir adetim bence
Senin ne zaman adet tarihinBende adet olucam sanirim
Ravzami koymak istiyorsun bebeghin olursa bende duydum ve çok sevdim bu ismi çok güzel anlamida yaKeske gebelik testi yapsan :)
Insallah canim cok istrm allah izin verirse bi kizim olursaRavzami koymak istiyorsun bebeghin olursa bende duydum ve çok sevdim bu ismi çok güzel anlamida ya
Gelmedi adetim.daha takvim de başlamak üzere yazıyor akıntı çoğaldı kesin gelir allah tüm dualarını kabul etsin insallahInsallah canim cok istrm allah izin verirse bi kizim olursa
Vallahi canım ben test aldim yumurtlama için ama hiç anlamadim beceremedim atacaktım çöpe sonra gebeligede gösteriyor diye duydum adetime yakın o amaclı kullandım ben üzgünüm ben bilmiyorum ama gayet köyü cikmis bence degerlendir genede fikrim bu :)Bide benimkine bakin bu aksammi yumurtlicam simdi ben 24saat sonrami
Canım bugünü ve yarını değerlendirmen gerekiyo diye biliyorumBide benimkine bakin bu aksammi yumurtlicam simdi ben 24saat sonrami
Hayırlısı canım inşallah alırız bu ay güzel haberleri :)Sağol canim.normalde 14.gun yumurtlardim bu ay 10.gun oldu.ilginc.demekki herzmn 14.gun olmayabiliomus testlerin sayesinde anlamis oldum.ozamannnn gelsin bebişler hadi rastgele:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?