- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
bnm de adete 5 gün var bnm de böyle takma kafana pek net değil
Aynen canım ben de öyleyim vakti saati gelince olcakta biz nasıl sabretcez bakalımPskolojik olarak pek iyi değilim ben bunalimdayim bazı şeyler olmayınca olmuyo biliyorum ama çok zor ya
Herhangi bi sorun var mı? Tedavi falan oldun muYa adetime 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım sanki tekrar yumurtluyom gibi koyu çizgi var sağ kaşığim şuan sanki ara ara iğne batiriyolar gibi test yaptım negatif nasıl iş bu ya delircem insanlar evleniyo en fazla 1 sene sonra hamile ben 5 yıldır deniyorum bi tık yok
Belki kafana çok taktığın içindir canım bişeylerle falan uğraşıyo musun kafa dağıtmak için? Doktor bana sürekli düşünürsen yumurta kaliten düşer demiştiYok canım hiç bi problem yok şükür eşimdede bendede sorun yok doktor olcak dedi 5 senedir bekliyoz böle sinirlerim yıprandı artık
14 nisancanım sen daha çok küçüksün bence de kafana takma. söylemesi kolay tabi ama yaşın daha çok genç. bat ne zaman canım
Hamile olabilirsinYa adetime 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım sanki tekrar yumurtluyom gibi koyu çizgi var sağ kaşığim şuan sanki ara ara iğne batiriyolar gibi test yaptım negatif nasıl iş bu ya delircem insanlar evleniyo en fazla 1 sene sonra hamile ben 5 yıldır deniyorum bi tık yok
Hamile olabilirsin
Kaç günde bir adet oluyorsun? Kaçıncı günden beri yapıyorsun testi?Selam kızlar nasılsınız? Sanki hiç koyulaşma olmuyo hep aynı gibi normal mi sizcee?
24-28 günde bi oluyorum. Bittiğinden beri yapıyorum.Kaç günde bir adet oluyorsun? Kaçıncı günden beri yapıyorsun testi?
Uzun değilmiş dögün ben 30 31 günde bir olurum 21 gün yakaladım koyu çizgiyi. Yapmaya devam et. Sıvı alımına dikkat et iki saat sıvı almadan yap testleri24-28 günde bi oluyorum. Bittiğinden beri yapıyorum.
resmi kırp sonra yüklemeyi dene.Merhabalar bende bu ay ovulasyon testi deniyorum ama foto yükleyemedim boyut nedeniyle hata veriyo ne yapmam lazim?
3 kez kırptım hala aynı soyluyo yaresmi kırp sonra yüklemeyi dene.
Bende de aynı uyarıyı vermişti. Kırptım yükledi. Başka bir çözüm de gelmiyor aklıma maalesef3 kez kırptım hala aynı soyluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?