Bebiş yok maalesef çalışıyoruz kaç senedir olmuyor bu ay ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ilk kez cumartesi günü. Çalışmalara devam inşallah tutarIns
insallah sen yapiyomusun peki var mi bebeis
Insallah canim rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahBebiş yok maalesef çalışıyoruz kaç senedir olmuyor bu ay ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ilk kez cumartesi günü. Çalışmalara devam inşallah tutar
inşallah hamilesindir canm16sında adet olmam lazm benımde goguslerım fena agrıyor . adet oncesı agrır bakalım
inşallah çok daha ugraşmayız canm inan psikolojm altüst olduİnşallah adet olmazsın. Ama anne olmak elimizde olan ya da hak edilen bir şey değil. Böyle düşünü üzme kendini. Mutlaka anne olmayı hak ediyorsundur ama her şeyin vakti var. Ve her şeyde bir hayır var. Hepimiz istiyoruz hemen olsun diye ama Allahın takdiri.
aminnnnÖyle düşünme cnm Rabbim vermiyorsa ya zamanı değildir yada senin şer gördüğün şey senin için hayırdır.Bol dua ve az stresle inşallah hepimiz birgün anne olucaz .Bu zorlu ve sabır gerektiren bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ne zamandır istiyorsunuz canıminşallah çok daha ugraşmayız canm inan psikolojm altüst oldu
bnm 4-5 gün sonra silikleşti kafana takmaDun yaprim bu gunde yaprim hala kop koyu sasirdim ne zaman siliklenmeye baslar ki
7 aydırNe zamandır istiyorsunuz canım
Ozaman kadar degerlendirdin demebnm 4-5 gün sonra silikleşti kafana takma
ben tam koyu çizgi çıktıgndan itibaren hergün denedm garantiye alayım diye. silikleşti o gün de denedim. ertesi gün de denedmOzaman kadar degerlendirdin deme
Sabırlı ol canım. Bir yıl olmadığı zaman doktorlar seni dinliyor tedavi etmeye başlıyor hele yaşın otuzun altındaysa bu kadar sıkıntı etme. Bak iki yılı geçti uğraşıyoruz Evet yoruluyoruz. Maddi manevi ama allahtan Ümit kesilmez7 aydır
Dun koyu yakaladim degerlendirmedik bu gun insallah degerlendircezben tam koyu çizgi çıktıgndan itibaren hergün denedm garantiye alayım diye. silikleşti o gün de denedim. ertesi gün de denedm
haklısısn canm bn 20 yaşndaym eşm de 24 ama bende öyle br cevre var ki sanki bzde sorn varmış gbi düşünüyorlar ve yüzümüze vuruyorlar. ben bundan bıktım artık. öte yandan bütün arkadaşlarm benden snra evlendi ve herkes hamile. napim bn de istiyorm anne olmak ben de istiyorm eşime baba olacaksın demek. yani belki bu yollarda size göre erken ama zaten beni en iyi siz anlarsınz diye buaraya üye oldumSabırlı ol canım. Bir yıl olmadığı zaman doktorlar seni dinliyor tedavi etmeye başlıyor hele yaşın otuzun altındaysa bu kadar sıkıntı etme. Bak iki yılı geçti uğraşıyoruz Evet yoruluyoruz. Maddi manevi ama allahtan Ümit kesilmez
Anne olmayı istemeni tabi ki anlarım. Allah tez zamanda versin inşallah isteyen herkese. Ama millete kuşaklarını kapat. Yirmi çok çoook erken bir yaş. Daha yolun başındasın. Elbette olacaktır. İyi düşün bu kadar yıpratmana değmezhaklısısn canm bn 20 yaşndaym eşm de 24 ama bende öyle br cevre var ki sanki bzde sorn varmış gbi düşünüyorlar ve yüzümüze vuruyorlar. ben bundan bıktım artık. öte yandan bütün arkadaşlarm benden snra evlendi ve herkes hamile. napim bn de istiyorm anne olmak ben de istiyorm eşime baba olacaksın demek. yani belki bu yollarda size göre erken ama zaten beni en iyi siz anlarsınz diye buaraya üye oldum
öyle mi diyorsunAnne olmayı istemeni tabi ki anlarım. Allah tez zamanda versin inşallah isteyen herkese. Ama millete kuşaklarını kapat. Yirmi çok çoook erken bir yaş. Daha yolun başındasın. Elbette olacaktır. İyi düşün bu kadar yıpratmana değmez
Kesinlikle sana bir abla tavsiyesi.öyle mi diyorsun
inşallah. tesekkür ederimKesinlikle sana bir abla tavsiyesi.
Millet ne dedi ile yaşanmaz.
Çok gençsin dur bakalım. Hayatın tadını çıkar. Eminin anne olacaksın sabret dua et.
bnm de adete 5 gün var bnm de böyle takma kafana pek net değiladete 5 gün kala ovulasyon testi yapmıs sizce ?basına böle bişey gelip yumurtlyan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?