• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pskolojik olarak pek iyi değilim ben bunalimdayim bazı şeyler olmayınca olmuyo biliyorum ama çok zor ya

Ya adetime 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım sanki tekrar yumurtluyom gibi koyu çizgi var sağ kaşığim şuan sanki ara ara iğne batiriyolar gibi test yaptım negatif nasıl iş bu ya delircem insanlar evleniyo en fazla 1 sene sonra hamile ben 5 yıldır deniyorum bi tık yok

Ya adetime 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım sanki tekrar yumurtluyom gibi koyu çizgi var sağ kaşığim şuan sanki ara ara iğne batiriyolar gibi test yaptım negatif nasıl iş bu ya delircem insanlar evleniyo en fazla 1 sene sonra hamile ben 5 yıldır deniyorum bi tık yok
Herhangi bi sorun var mı? Tedavi falan oldun mu

Yok canım hiç bi problem yok şükür eşimdede bendede sorun yok doktor olcak dedi 5 senedir bekliyoz böle sinirlerim yıprandı artık

Yok canım hiç bi problem yok şükür eşimdede bendede sorun yok doktor olcak dedi 5 senedir bekliyoz böle sinirlerim yıprandı artık
Belki kafana çok taktığın içindir canım bişeylerle falan uğraşıyo musun kafa dağıtmak için? Doktor bana sürekli düşünürsen yumurta kaliten düşer demişti

İş yerim var benim sürekli kafam başka şeylerle yoğun zaten ama o yoğunlukta bile düşünüyorum kafayı yemek üzereyim

Hamile olabilirsin

Selam kızlar nasılsınız? Sanki hiç koyulaşma olmuyo hep aynı gibi normal mi sizcee?

Eklentiler

• A8B93AB9-635A-4458-9FF6-E8DB49B86ECA.webp
    A8B93AB9-635A-4458-9FF6-E8DB49B86ECA.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar bende bu ay ovulasyon testi deniyorum ama foto yükleyemedim boyut nedeniyle hata veriyo ne yapmam lazim?

Back
X