• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de 1.5 yıllık evliyiz :) ne güzel denk geldik böyle. İnşallah bu ay da bebiş haberleri veririrz birbirimize. İçimde çok güzel hisler var hayırlısıyla:dua:

Ya evett:) inşallah canım ya ne güzel olur güzel haberler verirsek :) ben soğan kürü de yapıyorum bu arada:)

İyi akşamlar kızlar. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve korunmayı bıraktım.24 şubatta ovulasyon gerçekleşti.üzerinden üç gün geçti ama zaman benim için durdu sanki.gün boyu aklımdan çıkmıyor.iki hafta nasıl sabredicem bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl ?

İyi akşamlar kızlar. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve korunmayı bıraktım.24 şubatta ovulasyon gerçekleşti.üzerinden üç gün geçti ama zaman benim için durdu sanki.gün boyu aklımdan çıkmıyor.iki hafta nasıl sabredicem bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl ?
Normal cnm bendede aynı şeynoluyor..heleki uzun süredir deniyosan acabalar hiç eksik olmuyor.ama iyi bİşey degil keşke kafanı dagıtabilsen.yoksa olmuyor diyolar :(((

Selam kızlar üstteki dün yaptığım alttaki az önce yaptığım ovulasyon testi.sizce fark varmı?

Eklentiler

• 20180227_182138.webp
    20180227_182138.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 116
  • 20180228_165751.webp
    20180228_165751.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 113
Normal cnm bendede aynı şeynoluyor..heleki uzun süredir deniyosan acabalar hiç eksik olmuyor.ama iyi bİşey degil keşke kafanı dagıtabilsen.yoksa olmuyor diyolar :KK43:((
Haklısın canım ya.stres hayatımızın en büyük düşmanı. Hamileliği de etkiliyor tabi.kafa olarak rahatlayacak birşeyler yapmak lazım

Selam kızlar üstteki dün yaptığım alttaki az önce yaptığım ovulasyon testi.sizce fark varmı?
Üstteki daha koyu ve çatlamaya yakın duruyor canım.yine de daha koyulaşmasını bekleme bence. Çünkü böyle daha koyulaşmasını bekleyip yumurtlamayı kaçıranları duydum bir çok konu da.sen kendini ona göre ayarla

Ya evett:) inşallah canım ya ne güzel olur güzel haberler verirsek :) ben soğan kürü de yapıyorum bu arada:)
soğan kürüne adetin kaçıncı günü başladın canım?
Bende dün gece adet oldum. Saat 23:00 gibi. Ovulasyon testine de başlayacağım ama hangi gün başlamam gerektiğini bilmiyorum :(
Bu ay reglim 3 gün gecikince çok ümitlenmiştim her ay olduğu gibi. Ama yine geldi kırmızılar :(

Benim 25 ocakta reglm başladı kürtaj olduğum için 21. Gün regl oldum artık böyle devam eder dediler bugün 1 mart bitmek üzere sanırım sonları artık çok aşırı gelmişti çünkü iki ay oldu kürtaj olalı çok üzüldüm tabiki inş bir daha olsun istiyorum ovulasyon denemek istiyorum ne zaman başlıyım hanımlar yardım edin bana kaçıncı yapıyım ve koyu çizgiyi görmeden de birlikte olmalımıyım çift çizgiyi görürsem ogünmü yoksa ertesi günümü birlikte olmalıyım tecrübeli olanlar bizzat yaşayanlar fikri olanlar cvp yazsın bana lütfen:KK56:

soğan kürüne adetin kaçıncı günü başladın canım?
Bende dün gece adet oldum. Saat 23:00 gibi. Ovulasyon testine de başlayacağım ama hangi gün başlamam gerektiğini bilmiyorum :KK43:
Bu ay reglim 3 gün gecikince çok ümitlenmiştim her ay olduğu gibi. Ama yine geldi kırmızılar :KK43:

Canım ben soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başladım adetim 7 gün sürüyor yani 9.gün gibi düşün başlama zamanımı..ovulasyon içinde doktora gitmiştim adet bitiminde yumurtan 3-4gune çatlayacak bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi. Bende ovulasyon testini yapmaya başladım bugünde yaptm az önce siliklemiş gibi

Hi
Benim 25 ocakta reglm başladı kürtaj olduğum için 21. Gün regl oldum artık böyle devam eder dediler bugün 1 mart bitmek üzere sanırım sonları artık çok aşırı gelmişti çünkü iki ay oldu kürtaj olalı çok üzüldüm tabiki inş bir daha olsun istiyorum ovulasyon denemek istiyorum ne zaman başlıyım hanımlar yardım edin bana kaçıncı yapıyım ve koyu çizgiyi görmeden de birlikte olmalımıyım çift çizgiyi görürsem ogünmü yoksa ertesi günümü birlikte olmalıyım tecrübeli olanlar bizzat yaşayanlar fikri olanlar cvp yazsın bana lütfen:KK56:
hiç cvp veren yokmu bana ?

Adet bitiminde başlayabilirsin yapmaya internette çoklu satılıyor onlar daha uyguna geliyor canım. Çift çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirmen senin için iyi olur
Evet sipariş verdim ama daha gelmedi bugünde adetim bitti inş kaçırmam çok teşekkür ederim cvp için :KK15:

:hasta::dua:Kızlar bugün dr gittim ve sinüzit olmuşum çok kötü baş ağrım vardı kaçgündür antibiyotik tedavisi başlıcaz dedi ve ilaç yazdı ben şimdi napıyım bunları kullansam yumurtlamada sorun olurmu bu ay denemek istiyorduk nasıl yapıcam bilgisi olan varmı engel olurmu çok korkuyorum şuan safece ağrı kesici ilemi geçiştireyim off nerden çıktı başıma bu ya ağlıcam şimdi :olamaz:

Kızlar ben yaklaşık 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum kasımlarımda batma vs de var smdi ilk 3 gün baya çizgiler belirgin gibiydi ama bugün yaptigimda artk silinmiş çıkıyor smdi yumurtladım anlamına mi geliyo bu ?

:hasta::dua:Kızlar bugün dr gittim ve sinüzit olmuşum çok kötü baş ağrım vardı kaçgündür antibiyotik tedavisi başlıcaz dedi ve ilaç yazdı ben şimdi napıyım bunları kullansam yumurtlamada sorun olurmu bu ay denemek istiyorduk nasıl yapıcam bilgisi olan varmı engel olurmu çok korkuyorum şuan safece ağrı kesici ilemi geçiştireyim off nerden çıktı başıma bu ya ağlıcam şimdi :olamaz:

Canım yumurtlamada sıkıntı olmaz ama yumurtladigin dönem hamile kalirsan o belki sıkıntı oluşturabilir yinede gönlünü ferah tut doktora danış istersen

Kızlar adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testine başladım 2 gündür ve 2.Günü böyle ikinci çizginin belirgin olması normalmi ? Sizce bukadar kısa sürede yumurtlama başlamış olabilirmi daha öncede gebelik bekliyordum erkenden regl oldum 21. Günde geldi şaşırdım bitti iki gün sürdü şimdi bu normalmi bilen varmı bakarmısınız resme

Eklentiler

• 9DCBC367-E7E1-46D5-8A3B-E946E2427283.webp
    9DCBC367-E7E1-46D5-8A3B-E946E2427283.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 206
Kızlar adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testine başladım 2 gündür ve 2.Günü böyle ikinci çizginin belirgin olması normalmi ? Sizce bukadar kısa sürede yumurtlama başlamış olabilirmi daha öncede gebelik bekliyordum erkenden regl oldum 21. Günde geldi şaşırdım bitti iki gün sürdü şimdi bu normalmi bilen varmı bakarmısınız resme

Dahada koyulasacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum

Kızlar merhaba. Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ? Ben ilk defa alacağım ve nasıl kullanıcam ayrıntılı anlatabilirmisiniz?

Back