çünkü geç döllenme yasamış olabilirsin.bir kere hamile kaldıktan sonra gerisi daha kolayAy benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebişdileyen herkeste de bi an önce olur inşallah
İnşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaCanım ya belki test için erkendir.bazilarının geç belli oluyormuş.insallah bizimki de öyledir.ben biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam.kırmızıları görmedik sonuçta daha
Yok canım yapmadım yine kimyasaldır üzülmiyim diye kanda bakmayı erteliyorum inşallah vardırçünkü geç döllenme yasamış olabilirsin.bir kere hamile kaldıktan sonra gerisi daha kolay
amin kjuzum bu gece cok önemli Allahın en sevdiği gün bgn bol bol dua edelim bu gece yapln dualar geri çevrilmiyor arkadaşalr (allahın izniyle )Yok canım yapmadım yine kimyasaldır üzülmiyim diye kanda bakmayı erteliyorum inşallah vardırRabbim hepimize hayırlısıyla sağlığıyla verir inşallah
Kimyasaldan sonraki ilk adetinmi olacak canim?Yok canım yapmadım yine kimyasaldır üzülmiyim diye kanda bakmayı erteliyorum inşallah vardırRabbim hepimize hayırlısıyla sağlığıyla verir inşallah
Evet canım belki de ondandır dedim ama okuduğum kadarıyla kimyasal gebelik adet döngüsünü etkilemiyomuş onu da bilemedim belki de ondandırKimyasaldan sonraki ilk adetinmi olacak canim?
Yok canim strest yapma.bende subatta kimyasal gebelik yasadim marttaki adetim 5gun gecikti.banada doktorum demisti etkilemez diye ama beni etkiledi.herbünye farkli.insaAllah senin gebeliktendirde gelmeZEvet canım belki de ondandır dedim ama okuduğum kadarıyla kimyasal gebelik adet döngüsünü etkilemiyomuş onu da bilemedim belki de ondandır
Keşke olduğu an öğrenebilsekte her ay her ay acabalara düşmesek. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canımYok canim strest yapma.bende subatta kimyasal gebelik yasadim marttaki adetim 5gun gecikti.banada doktorum demisti etkilemez diye ama beni etkiledi.herbünye farkli.insaAllah senin gebeliktendirde gelmeZ
Aminnn insaAllahhhhh...Sorma canim ya o 1 ayı nasıl geçiriyrz anlamiyorum.acaba bu ay tuttumu ki diyorum ama dogruduzgun bi belirtim yok.adete 8gun kaldi bide sivilcem ciktimi tamam tum umitler gelecek aya...Keşke olduğu an öğrenebilsekte her ay her ay acabalara düşmesek. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım
Sivi alimina ve saatlerine dikkat ediyormusun canimKizlar ya bu testleri yapmayı benmi beceremiyorum anlamadim ya 18.gun oldu halen sizinkiler gibi iki koyu cizgi cikmiyor
Cok su icen biriyim ama dikkatte ediyorum bilemedim kiSivi alimina ve saatlerine dikkat ediyormusun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?