• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsaAllah kuzum amin.yok ilk 5dk dikkate aliniyor.sen devam et.reglinden kac gun sonra yapmaya basladin
Reglimden 2 gün sonra basladim ama ilk baslarda beceremedim fazla damlattim o yüzden renk dagilimi oldu.sonrasinda da renk bi koyuldu bi açıldı sonra bi ara tekrar koyuldu ama iki renk ayni tonda olmadi henüz ama ben yinede degerlendirdim aslinda 2 gündür kasik agrim oldu ben yumurtladigimi düşündüm cunku her ayin ortalarinda bu agrim oluyor yumurtlsma agrisi diye tahmin ediyorum

Reglimden 2 gün sonra basladim ama ilk baslarda beceremedim fazla damlattim o yüzden renk dagilimi oldu.sonrasinda da renk bi koyuldu bi açıldı sonra bi ara tekrar koyuldu ama iki renk ayni tonda olmadi henüz ama ben yinede degerlendirdim aslinda 2 gündür kasik agrim oldu ben yumurtladigimi düşündüm cunku her ayin ortalarinda bu agrim oluyor yumurtlsma agrisi diye tahmin ediyorum
InsaAllah canim seninde guzel haberlerini aliriz.devam et bence bugün bida

Aminnn insaAllahhhhh...Sorma canim ya o 1 ayı nasıl geçiriyrz anlamiyorum.acaba bu ay tuttumu ki diyorum ama dogruduzgun bi belirtim yok.adete 8gun kaldi bide sivilcem ciktimi tamam tum umitler gelecek aya...
Aslında düşünmesek daha iyi bana doktorum yumurta kaliteni düşürüyosun bu kadar kafana takarak demişti ama takmamakta elde olmuyo malesef

Gebelik testi kizlar

Eklentiler

• PhotoGrid_1522661443924.webp
    PhotoGrid_1522661443924.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar merhaba :) Ben 8 aydir bebek icin ugrasiyordum ama olmuyordu. Gecen ay ovulasyon testleri aldim ve ilk kez denedim. 13. ve 14. gunleri cift cizgi oldu o gunleri degerlendirdik. Bu ay adet olmayi beklerken adetimin 2 gün geciktigini farkettim. Ovulasyon testini yaptim tekrar ve cift cizgi cikti. Sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim :) suan 5 haftalik hamileyim.
Bu testler gercekten cok guvenilir 8 ay boyunca bosuna beklemisim keske daha once deneseymisim. Sizde umudunuzu hic yitirmeyin çift cizgi gunlerini mutlaka degerlendirin. Dilerim tum bebek bekleyenlerinize nasip eder allah..

Back
X