InsaAllah kuzum amin.yok ilk 5dk dikkate aliniyor.sen devam et.reglinden kac gun sonra yapmaya basladinNe guzel inşallah hayirli haberini aliriz.20 dakikada hafif daha rengi koyuldu ama dikkate almicaz degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllah kuzum amin.yok ilk 5dk dikkate aliniyor.sen devam et.reglinden kac gun sonra yapmaya basladinNe guzel inşallah hayirli haberini aliriz.20 dakikada hafif daha rengi koyuldu ama dikkate almicaz degil mi
Markasi ne?benim testte ilk 5dkyi baz alin diyordu20 dk sonrası
LaboquickMarkasi ne?benim testte ilk 5dkyi baz alin diyordu
Benimde ondan.du bakalim aksam 18.00-19.00gibi bida yap benceLaboquick
Reglimden 2 gün sonra basladim ama ilk baslarda beceremedim fazla damlattim o yüzden renk dagilimi oldu.sonrasinda da renk bi koyuldu bi açıldı sonra bi ara tekrar koyuldu ama iki renk ayni tonda olmadi henüz ama ben yinede degerlendirdim aslinda 2 gündür kasik agrim oldu ben yumurtladigimi düşündüm cunku her ayin ortalarinda bu agrim oluyor yumurtlsma agrisi diye tahmin ediyorumInsaAllah kuzum amin.yok ilk 5dk dikkate aliniyor.sen devam et.reglinden kac gun sonra yapmaya basladin
InsaAllah canim seninde guzel haberlerini aliriz.devam et bence bugün bidaReglimden 2 gün sonra basladim ama ilk baslarda beceremedim fazla damlattim o yüzden renk dagilimi oldu.sonrasinda da renk bi koyuldu bi açıldı sonra bi ara tekrar koyuldu ama iki renk ayni tonda olmadi henüz ama ben yinede degerlendirdim aslinda 2 gündür kasik agrim oldu ben yumurtladigimi düşündüm cunku her ayin ortalarinda bu agrim oluyor yumurtlsma agrisi diye tahmin ediyorum
Bikac gun daha devam edeceğim iki koyu cizgi gormek istiyorumInsaAllah canim seninde guzel haberlerini aliriz.devam et bence bugün bida
Aslında düşünmesek daha iyi bana doktorum yumurta kaliteni düşürüyosun bu kadar kafana takarak demişti ama takmamakta elde olmuyo malesefAminnn insaAllahhhhh...Sorma canim ya o 1 ayı nasıl geçiriyrz anlamiyorum.acaba bu ay tuttumu ki diyorum ama dogruduzgun bi belirtim yok.adete 8gun kaldi bide sivilcem ciktimi tamam tum umitler gelecek aya...
Hayirli olsun hemen kan testine git kac gunun gectiGebelik testi kizlar
1 gun var daha adetimeHayirli olsun hemen kan testine git kac gunun gecti
Hayirli olsun canimmmmm silik cift cizgi var belirgin yani.bata kac gun kala yaptinGebelik testi kizlar
1 gun kala canimHayirli olsun canimmmmm silik cift cizgi var belirgin yani.bata kac gun kala yaptin
Hadi hayirlisi darisi basimiza insaAllah..bide kan ver bakalim kac cikacak1 gun kala canim
Test insallah yaniltmaz ya
Canim naaptin kana baktirdinmi?11.gun bugun canim