Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok sevindim Allah saglikla kucaginiza kavustursun.darisi tüm isteyenlerin basina.benimde 13.gunde cift cizgi olmustu takvime gore 15.gun bende ona guvendim hep pehh bencede testler guvenilir.insaAllah bende bu ay boyle guzel haberler veririm

Cok tesekkur ederim :) Benimde hep uygulamada 15. gün gosteriyordu yumurtlama gunumu. Meger dogru degilmis. Dilerim sende o guzel haberi alirsin kac gunun var adet olmana?

Çok mutlu oldum ya bende bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve böyle güzel örnekler görünce umut oluyor resmen :) çok tebrik ederim inşallah sağlıkla sıhhatli alırsınız kucağınıza ve bize de ovulasyon testi vesile olur da bebişlerimize kavuşuruz sağlıklı sıhhatli inşallah

Tebrik ederim allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin.darisi basimiza insallah.

Cok tesekkur ederim :) Benimde hep uygulamada 15. gün gosteriyordu yumurtlama gunumu. Meger dogru degilmis. Dilerim sende o guzel haberi alirsin kac gunun var adet olmana?
Nisan 10 bat gunu.biz adet bitiminin ertesinde basladik 6-8-10-12-13-14.gunleri hep degerlendirdik bakalim hayirlisi.amin guzel duan icinde canim

Bende sizlere umut olsun asla umutsuzluga dusmeyin diye paylasmak istedim. Ben cunku umutsuz sekilde forumlarda geziyordum. Sonra hamile kalanlari gordukce umutlandim. Psikolojik olarak umutlu hissetmek cok onemliymis. Insallah sende o guzel haberi alicaksin inaniyorum :)

Aminnnnnnn kuzucum Allah razi olsun

Aminnnn inşallah canım benim çok sağol :)

Ay maşallah hayırlı olsun bende bu ay ilk defa denicem ovulasyon testini inşallah bende de hemen işe yarar

Kizlar ovulasyon testi yapiyorum bu ay ilk kez 3 gundur hep silik cikiyor bugun sanki dahada az silik cikti giderek koyulasmasi gerekmez mi bunu yasayan baskasi varmi resim eklicektimde yuklenmedi bir turlu

Canım emin olmak için testi tekrarla istersen.bi de her ihtimale karşı tekrar koyulaştıgı günü de degerlendir bence.
Bence regliden sonraki kırmızı çizgiyi yakalandıktan sonraki 3 gün hergün ondan sonra gün aşırı birlikte olmakta fayda var gün kaybı olmasın şansa bırakmamak lazım kesinlikle kızlar:))

Ve 3 gün arayla tekrar pozitifleşti anmaladm yani bn yumurtladm mı yoksa yumurtlayacak mıyım bilemedim
Bence sen böyle durumlarda iki çizgiyi görünce hiç şansa bırakma ve regli gününe kadar devam et riske atmamış olursun ve çok düşünmemeye çalış kafada ne kadar takarsan ters tepiyor ben 5 ay önce bi düşük yaptım çok üzüldüm çünkü çok istiyordum ve biraz yiprattim kendimi daha sonra herkezin bebeği olmak zorunda değil diyip bıraktık kendi haline olursa olur aman dedim ama ovulasyon günlerimi değerlendirmeyi ihmal etmedim sadece olay kafaya takmamakta bitiyor bence Ne kadar takarsan ters tepiyor...

Kizlar ovulasyon testinde yumurta catladikdan sonra tekrar cift cizgi yakaliyorsaniz hamile olabilirsiniz. Ben o sekilde öğrendim hamile olduğumu

Kizlar ovulasyon testi yapiyorum bu ay ilk kez 3 gundur hep silik cikiyor bugun sanki dahada az silik cikti giderek koyulasmasi gerekmez mi bunu yasayan baskasi varmi resim eklicektimde yuklenmedi bir turlu

Sıvı alımına dikkat ederek devam et koyulaşacaktır acele etme daha 3 gün olmuş :) hem giderek koyulaşacak diye bir şart yok bence günde bi tane yapınca zaten direk koyuya da denk gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…