Canim cok sevindim Allah saglikla kucaginiza kavustursun.darisi tüm isteyenlerin basina.benimde 13.gunde cift cizgi olmustu takvime gore 15.gun bende ona guvendim hep pehh bencede testler guvenilir.insaAllah bende bu ay boyle guzel haberler veririmKizlar merhaba :) Ben 8 aydir bebek icin ugrasiyordum ama olmuyordu. Gecen ay ovulasyon testleri aldim ve ilk kez denedim. 13. ve 14. gunleri cift cizgi oldu o gunleri degerlendirdik. Bu ay adet olmayi beklerken adetimin 2 gün geciktigini farkettim. Ovulasyon testini yaptim tekrar ve cift cizgi cikti. Sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim :) suan 5 haftalik hamileyim.
Bu testler gercekten cok guvenilir 8 ay boyunca bosuna beklemisim keske daha once deneseymisim. Sizde umudunuzu hic yitirmeyin çift cizgi gunlerini mutlaka degerlendirin. Dilerim tum bebek bekleyenlerinize nasip eder allah..
Kizlar merhaba :) Ben 8 aydir bebek icin ugrasiyordum ama olmuyordu. Gecen ay ovulasyon testleri aldim ve ilk kez denedim. 13. ve 14. gunleri cift cizgi oldu o gunleri degerlendirdik. Bu ay adet olmayi beklerken adetimin 2 gün geciktigini farkettim. Ovulasyon testini yaptim tekrar ve cift cizgi cikti. Sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim :) suan 5 haftalik hamileyim.
Bu testler gercekten cok guvenilir 8 ay boyunca bosuna beklemisim keske daha once deneseymisim. Sizde umudunuzu hic yitirmeyin çift cizgi gunlerini mutlaka degerlendirin. Dilerim tum bebek bekleyenlerinize nasip eder allah..
Tebrik ederim allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin.darisi basimiza insallah.Kizlar merhaba :) Ben 8 aydir bebek icin ugrasiyordum ama olmuyordu. Gecen ay ovulasyon testleri aldim ve ilk kez denedim. 13. ve 14. gunleri cift cizgi oldu o gunleri degerlendirdik. Bu ay adet olmayi beklerken adetimin 2 gün geciktigini farkettim. Ovulasyon testini yaptim tekrar ve cift cizgi cikti. Sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim :) suan 5 haftalik hamileyim.
HamisimmCanim naaptin kana baktirdinmi?
Nisan 10 bat gunu.biz adet bitiminin ertesinde basladik 6-8-10-12-13-14.gunleri hep degerlendirdik bakalim hayirlisi.amin guzel duan icinde canimCok tesekkur ederim :) Benimde hep uygulamada 15. gün gosteriyordu yumurtlama gunumu. Meger dogru degilmis. Dilerim sende o guzel haberi alirsin kac gunun var adet olmana?
Hayirli olsun Allah sagsalim kucagina kavustursun darisi basimiza insaAllah:)Hamisimm
Aminnnnnnn kuzucum Allah razi olsunBende sizlere umut olsun asla umutsuzluga dusmeyin diye paylasmak istedim. Ben cunku umutsuz sekilde forumlarda geziyordum. Sonra hamile kalanlari gordukce umutlandim. Psikolojik olarak umutlu hissetmek cok onemliymis. Insallah sende o guzel haberi alicaksin inaniyorum :)
Bende sizlere umut olsun asla umutsuzluga dusmeyin diye paylasmak istedim. Ben cunku umutsuz sekilde forumlarda geziyordum. Sonra hamile kalanlari gordukce umutlandim. Psikolojik olarak umutlu hissetmek cok onemliymis. Insallah sende o guzel haberi alicaksin inaniyorum :)
Belirtilerin nelerdi peki canim?paylasirmisin bizimledeOo cok iyi kesin guzel haberler gelicek ay sonu :)
Ay maşallah hayırlı olsun bende bu ay ilk defa denicem ovulasyon testini inşallah bende de hemen işe yararKizlar merhaba :) Ben 8 aydir bebek icin ugrasiyordum ama olmuyordu. Gecen ay ovulasyon testleri aldim ve ilk kez denedim. 13. ve 14. gunleri cift cizgi oldu o gunleri degerlendirdik. Bu ay adet olmayi beklerken adetimin 2 gün geciktigini farkettim. Ovulasyon testini yaptim tekrar ve cift cizgi cikti. Sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim :) suan 5 haftalik hamileyim.
Amin canimm allah herkese nasip etsinnHayirli olsun Allah sagsalim kucagina kavustursun darisi basimiza insaAllah:)
Bence regliden sonraki kırmızı çizgiyi yakalandıktan sonraki 3 gün hergün ondan sonra gün aşırı birlikte olmakta fayda var gün kaybı olmasın şansa bırakmamak lazım kesinlikle kızlar:))Canım emin olmak için testi tekrarla istersen.bi de her ihtimale karşı tekrar koyulaştıgı günü de degerlendir bence.
Bence sen böyle durumlarda iki çizgiyi görünce hiç şansa bırakma ve regli gününe kadar devam et riske atmamış olursun ve çok düşünmemeye çalış kafada ne kadar takarsan ters tepiyor ben 5 ay önce bi düşük yaptım çok üzüldüm çünkü çok istiyordum ve biraz yiprattim kendimi daha sonra herkezin bebeği olmak zorunda değil diyip bıraktık kendi haline olursa olur aman dedim ama ovulasyon günlerimi değerlendirmeyi ihmal etmedim sadece olay kafaya takmamakta bitiyor bence Ne kadar takarsan ters tepiyor...Ve 3 gün arayla tekrar pozitifleşti anmaladm yani bn yumurtladm mı yoksa yumurtlayacak mıyım bilemedim
Kizlar ovulasyon testi yapiyorum bu ay ilk kez 3 gundur hep silik cikiyor bugun sanki dahada az silik cikti giderek koyulasmasi gerekmez mi bunu yasayan baskasi varmi resim eklicektimde yuklenmedi bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?