• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebiş :anneadayı: dileyen herkeste de bi an önce olur inşallah
çünkü geç döllenme yasamış olabilirsin.bir kere hamile kaldıktan sonra gerisi daha kolay

çünkü geç döllenme yasamış olabilirsin.bir kere hamile kaldıktan sonra gerisi daha kolay
Yok canım yapmadım yine kimyasaldır üzülmiyim diye kanda bakmayı erteliyorum inşallah vardır :anneadayı: Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlığıyla verir inşallah

Yok canım yapmadım yine kimyasaldır üzülmiyim diye kanda bakmayı erteliyorum inşallah vardır :anneadayı: Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlığıyla verir inşallah
amin kjuzum bu gece cok önemli Allahın en sevdiği gün bgn bol bol dua edelim bu gece yapln dualar geri çevrilmiyor arkadaşalr (allahın izniyle )

Kızlar adet gününe yakin cift cizgi gorenler varmi ovulasyon testinde 16.gun catladi tekrar sabah test yaptim cift cizgi cikti bu durumu yasayanlar varmi

Evet canım belki de ondandır dedim ama okuduğum kadarıyla kimyasal gebelik adet döngüsünü etkilemiyomuş onu da bilemedim belki de ondandır
Yok canim strest yapma.bende subatta kimyasal gebelik yasadim marttaki adetim 5gun gecikti.banada doktorum demisti etkilemez diye ama beni etkiledi.herbünye farkli.insaAllah senin gebeliktendirde gelmeZ

Yok canim strest yapma.bende subatta kimyasal gebelik yasadim marttaki adetim 5gun gecikti.banada doktorum demisti etkilemez diye ama beni etkiledi.herbünye farkli.insaAllah senin gebeliktendirde gelmeZ
Keşke olduğu an öğrenebilsekte her ay her ay acabalara düşmesek. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım

Keşke olduğu an öğrenebilsekte her ay her ay acabalara düşmesek. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım
Aminnn insaAllahhhhh...Sorma canim ya o 1 ayı nasıl geçiriyrz anlamiyorum.acaba bu ay tuttumu ki diyorum ama dogruduzgun bi belirtim yok.adete 8gun kaldi bide sivilcem ciktimi tamam tum umitler gelecek aya...

Kizlar ya bu testleri yapmayı benmi beceremiyorum anlamadim ya 18.gun oldu halen sizinkiler gibi iki koyu cizgi cikmiyor

Boyle iste

Eklentiler

• IMG_20180402_104648.webp
    IMG_20180402_104648.webp
    3 KB · Görüntüleme: 44
Adet döngün ve düzenliliği, testi yapmadan 4saat önce sivi alimini azaltman ve 2saat oncede tamamen kesmen testte dogru sonucu almani sağlayacaktir tatlim

Reglim duzenlidir bi iki gün oynar sadece siviyi da azaltiyorum ama ne bilim ya ben beceremedim yada testlerde bi sorun var

Suyu bende cok tuketirim.ama testi yapmadan once benim yaptigimi anlatayim sabah 6.30da kalkip idrarimi yapiyordum 1bardak su icip tekrar uyuyordum saat 10.30-11.00 gibi testi uyguluyordum(tabi calisiyorsan zor olabilir).koyulaşmaya başlayinca günde 2 kez yaptim.testlerim böyle silikleşmeye başlayinca test yapmayi biraktim

Eklentiler

• 20180328_102639.webp
    20180328_102639.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
Ne guzel inşallah hayirli haberini aliriz.20 dakikada hafif daha rengi koyuldu ama dikkate almicaz degil mi

Back
X