• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve 3 gün arayla tekrar pozitifleşti anmaladm yani bn yumurtladm mı yoksa yumurtlayacak mıyım bilemedim

Canım emin olmak için testi tekrarla istersen.bi de her ihtimale karşı tekrar koyulaştıgı günü de degerlendir bence.
dğerinde tekrarlamştm akşam silik çkmıştı herkes dedi ki çatlamş ondan silikleşmiş dedi şimdi ne yapacagımı bilemiyorum

Ve 3 gün arayla tekrar pozitifleşti anmaladm yani bn yumurtladm mı yoksa yumurtlayacak mıyım bilemedim
Ben de artık bu testler arada bozuk mu çikıyor diye düşünmeye başladım.benim ovulasyonun üstünden 20 gün geçti.ne gebelik var ne de regl oldum.olmadıkça da umutlanıyorum bi de..insallah hayırlı haberler alırız artık bu ay:anneadayı:

Ben de artık bu testler arada bozuk mu çikıyor diye düşünmeye başladım.benim ovulasyonun üstünden 20 gün geçti.ne gebelik var ne de regl oldum.olmadıkça da umutlanıyorum bi de..insallah hayırlı haberler alırız artık bu ay:anneadayı:
ay valla ya . gerçekten insan daha da strss oluyor

Bende az once testi gittigidiyor dan sipariş verdim bakalım hayırlısı:)

Ay benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebiş :anneadayı: dileyen herkeste de bi an önce olur inşallah

Ay benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebiş :anneadayı: dileyen herkeste de bi an önce olur inşallah
Canım ya belki test için erkendir.bazilarının geç belli oluyormuş.insallah bizimki de öyledir.ben biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam.kırmızıları görmedik sonuçta daha:KK39:

kuzu sen kan testi yaptrdn mı

Back
X