Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testimi yaptın cnm?Kızlar bat günüme 4 gün kaldı. Hcg testi yaptım ama negatif. Şuan için normal dimi?
Markası ne cnm?eczanede çok pahalı cnm bn internetten getirttim
Laboquick aldım n11 denOnereceginiz marka varmı cnm?
Marka nedir?N11den aldim ben 20 ovulasyon 6 gebelik testi 26.tl gibi biseydi
Tamam cnm sağol.Laboquick aldım n11 den
Canım emin olmak için testi tekrarla istersen.bi de her ihtimale karşı tekrar koyulaştıgı günü de degerlendir bence.Ve 3 gün arayla tekrar pozitifleşti anmaladm yani bn yumurtladm mı yoksa yumurtlayacak mıyım bilemedim
laboquickMarkası ne cnm?
dğerinde tekrarlamştm akşam silik çkmıştı herkes dedi ki çatlamş ondan silikleşmiş dedi şimdi ne yapacagımı bilemiyorumCanım emin olmak için testi tekrarla istersen.bi de her ihtimale karşı tekrar koyulaştıgı günü de degerlendir bence.
Ben de artık bu testler arada bozuk mu çikıyor diye düşünmeye başladım.benim ovulasyonun üstünden 20 gün geçti.ne gebelik var ne de regl oldum.olmadıkça da umutlanıyorum bi de..insallah hayırlı haberler alırız artık bu ayVe 3 gün arayla tekrar pozitifleşti anmaladm yani bn yumurtladm mı yoksa yumurtlayacak mıyım bilemedim
ay valla ya . gerçekten insan daha da strss oluyorBen de artık bu testler arada bozuk mu çikıyor diye düşünmeye başladım.benim ovulasyonun üstünden 20 gün geçti.ne gebelik var ne de regl oldum.olmadıkça da umutlanıyorum bi de..insallah hayırlı haberler alırız artık bu ay![]()
Tşk.lerlaboquick
Eger fazladan testin varsa bunda da tekrarla bence.insanın kafası karışıyor böyle olunca dadğerinde tekrarlamştm akşam silik çkmıştı herkes dedi ki çatlamş ondan silikleşmiş dedi şimdi ne yapacagımı bilemiyorum
Evet cnmIdrar testimi yaptın cnm?
tamam canım teşekkürlerEger fazladan testin varsa bunda da tekrarla bence.insanın kafası karışıyor böyle olunca da![]()
Idrar testi erken donemde belirti vermeyebiliyor diye biliyorum en neti kan testi tabi.Evet cnm
Ay benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebişBen de artık bu testler arada bozuk mu çikıyor diye düşünmeye başladım.benim ovulasyonun üstünden 20 gün geçti.ne gebelik var ne de regl oldum.olmadıkça da umutlanıyorum bi de..insallah hayırlı haberler alırız artık bu ay![]()
Canım ya belki test için erkendir.bazilarının geç belli oluyormuş.insallah bizimki de öyledir.ben biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam.kırmızıları görmedik sonuçta dahaAy benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebişdileyen herkeste de bi an önce olur inşallah
kuzu sen kan testi yaptrdn mıAy benim de aynı 4 gün gecikti normalde erken olur ama hiç gecikmezdi. Gebelik testi negatif çıkıyo ama hasta olmadıkça da kafamda bi acaba dönüyo. Ben geçen ay kimyasal geçirdim ona bağlıyorum şimdilik ama inşallah sen de vardır bebişdileyen herkeste de bi an önce olur inşallah