Anladım canım Rabbim hem seni hem de bebeğini korusun inşallah. Sağlıklı bi evladın olsun. Cevap için teşekkürler..Canımm ben ilk bebeğim kimyasal gebelikti..2. De 9 haftalıkken kalbi durdu.. bu yüzdende iğne vuruyorum bugün 2. Günüm aynı zmnda bebek düşmesin die ilaç içiyorum ve vitaamin alıyorum... doktorum bu sefer tüm önlemleri aldı bu şekilde durumum gerisi Allahımın izniyle hayırlısı
Yarin tekrar yap canim ama sivi almadan yat ve 2.idrar da yap ama istersen bugunu de degerlendir.Kızlar bakar mısınız tek çektiğim 13.gun Eki Görüntüle 2130368 Eki Görüntüle 2130369
Sağol canım cevap verdiğin icin.bugunu degerlendiremeeyecegim sanırım yarın 14 u.Yarin tekrar yap canim ama sivi almadan yat ve 2.idrar da yap ama istersen bugunu de degerlendir.
Yok canim kaçırmazsn ama 14 16 yap 1 gun ara ver derimSağol canım cevap verdiğin icin.bugunu degerlendiremeeyecegim sanırım yarın 14 u.
14 15 16sini degerlendirsem karirmam değil mi yumurtlamayi
Ben varım cnm bende adetler düzensiz iki aydır olmuyordu söktü sonunda 5.gundeyim bende yumurtlama testi yapicam bu ay inşallahBende bugün laboquick ovulasyon testi alicam regli bittiğinde hemen her akşam testi yapmaya basliyicam çünkü benim duzensiz reglim . Yumurtlamayi bile anlayamıyorum ağrım olmuyo çünkü. Benim gibi reglisini bile lavoboda öğrenen varmı acaba.
normalde hiç gelmezdi ikinci keredir oluyor. yerleşme kanaması olsa gebelik testi pozitif çıkardı. o da negatif.
Ay inşallah ama pek umutlu değilim geçen ay kimyasal gebelik oldu bundan sonra kimyasal olcakmış gibi geliyo. Hepimize tez vakitte nasip olur inşallah
İyi akşamlar kızlar bugün yaptım hemen siliklesmis bugün 14.gunum şimdi yumurta çatlamış mi oluyor bugün u yarını ve pazarı degerlendirmelimiyimEki Görüntüle 2130848 Eki Görüntüle 2130849
Hiç bilmiyorum hasta olmadım hala ama yine kimyasalsa öğrenip yıkılmıyım diye test yapmaya da elim gitmiyo bi iki gün daha bekliyim diyorum bi yandan sabırsızlık var bi yandan da yine üzülmek var iki arada bi derede kaldım canımCanım var mı birşeyler? Merak ettim sonucunu?
Tesekkur ederimDegerlendir canim evet dün ikiside koyu bugün siliklesmisse çatlamış demektir
Kızlar bu da benim testim
Kizlar ovulasyon testini bende bu ay ilk kez kullanicam ozellikle yapmam gereken bir saat var mi yada kac saat idrarimi yapmadan durmaliyim test icin
Evet çatlama olduktan sonra silikleşiyokızlar ovülasyon dün koyu çıktı ama bgn silik bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?