- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Doktora sadece bikere mi gorundun belki o ay yumurtlamadin olabilir o yuzden nefatif cikti her ay yumurtlama olacak diye birsey yokmuşnormalde en geç 40 günde bi olurdum. bebek istediğimizden beri artık iki ayda bi oluyorum. arada kahverengi lekeler geliyo falan. iyice kafayı yedi adet düzenim yani. bu düzensizlikle de bebek bi hayal oldu bana. yine de kendi çapımda test aldım onu uyguluyorum işte
Bide bende korunmayi biraktiktam sonra adette farkliliklar oldu mesela adet kanim azaldi dort gun yerine 2 gune dustu kimisi 10 gun gecikiyormus çoğu kisidede oluyormuş spermler etkiliyormus birsekildeK
Doktora sadece bikere mi gorundun belki o ay yumurtlamadin olabilir o yuzden nefatif cikti her ay yumurtlama olacak diye birsey yokmuş
ben testi yaptırdım negatif çıktı doktorumu aradım söyledim (doktorum şehir dışında) belki geç yumurtlama olabilir haftaya tekrar yaptır dedi. haftaya test yaptıracağım gün kahverengi lekeler geldi ve ben adet oldum sandım. adetken yumurtlama testi baktırmak saçma olur diye tahlil vermeye gitmedim. ama onun devamı gelmedi yani adet olmamışım. bu perş tekrar tahlil vereceğim. yani aslında geçen hafta tahlil vermem gerekiyodu bi hafta geç vermiş olacağım. eğer yumurtlamışsam orda çıkar zaten. ama hiç sanmıyorum adet olalı yıllar geçti resmen:) bu kadar geç yumurtlama da olmaz bence.K
Doktora sadece bikere mi gorundun belki o ay yumurtlamadin olabilir o yuzden nefatif cikti her ay yumurtlama olacak diye birsey yokmuş
olabilir bilmiyorum ya. ben korunmayı bıraktığımız gün hamile kalınıyo sanıyordum. psikolojimi öyle hazırlamıştım. ard arda hayal kırıklıkları yaşayınca artık çok kötü oldum. depresyona falan giriyorum galiba üzüntüden. Allah sabır versin. beklemek çok zorBide bende korunmayi biraktiktam sonra adette farkliliklar oldu mesela adet kanim azaldi dort gun yerine 2 gune dustu kimisi 10 gun gecikiyormus çoğu kisidede oluyormuş spermler etkiliyormus birsekilde
Bende öyle saniyordum ama sabır isiymis megerse.oylr kahveregi leken hep gelir mi yoksa ilk defa mi oldu.cunku yerlesme kanamasi da kahverengi oluyormuşolabilir bilmiyorum ya. ben korunmayı bıraktığımız gün hamile kalınıyo sanıyordum. psikolojimi öyle hazırlamıştım. ard arda hayal kırıklıkları yaşayınca artık çok kötü oldum. depresyona falan giriyorum galiba üzüntüden. Allah sabır versin. beklemek çok zor
normalde hiç gelmezdi ikinci keredir oluyor. yerleşme kanaması olsa gebelik testi pozitif çıkardı. o da negatif.Bende öyle saniyordum ama sabır isiymis megerse.oylr kahveregi leken hep gelir mi yoksa ilk defa mi oldu.cunku yerlesme kanamasi da kahverengi oluyormuş
Valla bende korunmayi bırakınca 2 olmadı 3 aya hamile kalırım sanıyordum kızlar, sunan 7 ay oldu hala tık yok :) adetlerimde duzenlidir benim korunmayı bırakınca da pek dengesizlesmedi ama ışte ,kafaya takmamak gerek ,gelde takma, her gün düşünüyoruz hergün :)Bende öyle saniyordum ama sabır isiymis megerse.oylr kahveregi leken hep gelir mi yoksa ilk defa mi oldu.cunku yerlesme kanamasi da kahverengi oluyormuş
Bazi bebisler anne babalarini bekletmiyor hemen geliyor bazilarida inatci gec geliyor.insallah isteyen herkes tez zamanda kavussun bebegine.bizde 4.denememiz bu ay.sen ne kadardir deniyorsnnormalde hiç gelmezdi ikinci keredir oluyor. yerleşme kanaması olsa gebelik testi pozitif çıkardı. o da negatif.
3 olacak bakalım hayırlısı. üzülmemek elde değil ya. üstelik kendini çok hazırlayınca.Bazi bebisler anne babalarini bekletmiyor hemen geliyor bazilarida inatci gec geliyor.insallah isteyen herkes tez zamanda kavussun bebegine.bizde 4.denememiz bu ay.sen ne kadardir deniyorsn
Evet ben gectigimiz ay aklimdam biraz olsun cikarabilmistim ama yine olmadiValla bende korunmayi bırakınca 2 olmadı 3 aya hamile kalırım sanıyordum kızlar, sunan 7 ay oldu hala tık yok :) adetlerimde duzenlidir benim korunmayı bırakınca da pek dengesizlesmedi ama ışte ,kafaya takmamak gerek ,gelde takma, her gün düşünüyoruz hergün :)
inşallah kuzum yaa Rabbim gülsün yüzümüze inşallahValla bizimde cok duzenli gitti masallah 6-8-10-12-13-14 hép calistik insaAllah meyvesini aliriz sağlicakla.ve benim 13.gun testim pozitifti yani pazar(takvime gore bugünmüş yumurtlamam)bide benim ateşimde pik seviyede 37°C hep.hadi hayirlisi hepimiz icin
Ya ben bi kez kimyasal gebelik yaşadım ama hiç tahlil araştırma yapmadım. Bu pıhtılaşma.da sebep olabiliyormuş, yani böyle bi şey yaşamış mıydın da yazdı doktor? Biraz uzun sordum kusura bakma..Teşekkürler canım kan pırtılaşması olmasın diye kullanıyorumm
Canımm ben ilk bebeğim kimyasal gebelikti..2. De 9 haftalıkken kalbi durdu.. bu yüzdende iğne vuruyorum bugün 2. Günüm aynı zmnda bebek düşmesin die ilaç içiyorum ve vitaamin alıyorum... doktorum bu sefer tüm önlemleri aldı bu şekilde durumum gerisi Allahımın izniyle hayırlısıYa ben bi kez kimyasal gebelik yaşadım ama hiç tahlil araştırma yapmadım. Bu pıhtılaşma.da sebep olabiliyormuş, yani böyle bi şey yaşamış mıydın da yazdı doktor? Biraz uzun sordum kusura bakma..
Bence genede değerlendir.Eki Görüntüle 2128993
Kizlar bakin ovulasyon testim ilk defa bugun cok koyu çıktı ama T cizgisi bi tık C ye göre açık renk kalıyor. Sizce bi gün daha beklemeli miyim
Devam et yapmaya henüz koyulasmamis.Eki Görüntüle 2129380 kizlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum en koyusu bu
Olabilir yumurtlama gerçekleşmiştir belki . Ovulasyon testleri doğru genelde ertesi gün tekrar dene aynı koyuluk yoksa ve azalmış ise yumurtlama olmuş demektir ama düzenli olarak kontrol et ovulasyonu.Kızlar acil bişey soracağım cevap verirseniz çok mutlu olurum:
Ben ilk defa ov testlerine başladım, bugün aldım ilkini az önce yaptım. İki koyu çizgi çıktı. Sorum şu,
-ov testinin çift çizgi çıkmasına sebep başka bişey olabilir mi? Aç tok akşam sabah falan. Yani yanılma payı var mı ? Ben bildiğime göre yumurtlamıyorum, yumurtluyosam da çok nadir. İlk denemede çift koyu çizgi şaşırttı da ondan soruyorum. Alışık değilim çift çizgi görmeye
Bugun yaptigim dunkinden koyu degil aksine daha silik cikti yaDevam et yapmaya henüz koyulasmamis.
Ne zaman yapmaya başladın ovulasyon testiniBugun yaptigim dunkinden koyu degil aksine daha silik cikti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?