Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora sadece bikere mi gorundun belki o ay yumurtlamadin olabilir o yuzden nefatif cikti her ay yumurtlama olacak diye birsey yokmuş

K

Doktora sadece bikere mi gorundun belki o ay yumurtlamadin olabilir o yuzden nefatif cikti her ay yumurtlama olacak diye birsey yokmuş
Bide bende korunmayi biraktiktam sonra adette farkliliklar oldu mesela adet kanim azaldi dort gun yerine 2 gune dustu kimisi 10 gun gecikiyormus çoğu kisidede oluyormuş spermler etkiliyormus birsekilde

K

ben testi yaptırdım negatif çıktı doktorumu aradım söyledim (doktorum şehir dışında) belki geç yumurtlama olabilir haftaya tekrar yaptır dedi. haftaya test yaptıracağım gün kahverengi lekeler geldi ve ben adet oldum sandım. adetken yumurtlama testi baktırmak saçma olur diye tahlil vermeye gitmedim. ama onun devamı gelmedi yani adet olmamışım. bu perş tekrar tahlil vereceğim. yani aslında geçen hafta tahlil vermem gerekiyodu bi hafta geç vermiş olacağım. eğer yumurtlamışsam orda çıkar zaten. ama hiç sanmıyorum adet olalı yıllar geçti resmen:) bu kadar geç yumurtlama da olmaz bence.

Bide bende korunmayi biraktiktam sonra adette farkliliklar oldu mesela adet kanim azaldi dort gun yerine 2 gune dustu kimisi 10 gun gecikiyormus çoğu kisidede oluyormuş spermler etkiliyormus birsekilde
olabilir bilmiyorum ya. ben korunmayı bıraktığımız gün hamile kalınıyo sanıyordum. psikolojimi öyle hazırlamıştım. ard arda hayal kırıklıkları yaşayınca artık çok kötü oldum. depresyona falan giriyorum galiba üzüntüden. Allah sabır versin. beklemek çok zor

Bende öyle saniyordum ama sabır isiymis megerse.oylr kahveregi leken hep gelir mi yoksa ilk defa mi oldu.cunku yerlesme kanamasi da kahverengi oluyormuş

Bende öyle saniyordum ama sabır isiymis megerse.oylr kahveregi leken hep gelir mi yoksa ilk defa mi oldu.cunku yerlesme kanamasi da kahverengi oluyormuş
normalde hiç gelmezdi ikinci keredir oluyor. yerleşme kanaması olsa gebelik testi pozitif çıkardı. o da negatif.

Valla bende korunmayi bırakınca 2 olmadı 3 aya hamile kalırım sanıyordum kızlar, sunan 7 ay oldu hala tık yok :) adetlerimde duzenlidir benim korunmayı bırakınca da pek dengesizlesmedi ama ışte ,kafaya takmamak gerek ,gelde takma, her gün düşünüyoruz hergün :)

normalde hiç gelmezdi ikinci keredir oluyor. yerleşme kanaması olsa gebelik testi pozitif çıkardı. o da negatif.
Bazi bebisler anne babalarini bekletmiyor hemen geliyor bazilarida inatci gec geliyor.insallah isteyen herkes tez zamanda kavussun bebegine.bizde 4.denememiz bu ay.sen ne kadardir deniyorsn

Evet ben gectigimiz ay aklimdam biraz olsun cikarabilmistim ama yine olmadi

Ya her ay yumurtlamiyoruz yumurtluyorsak catlamiyor catladigi halde tutmuyorsa zamanlamada hata var zamanlamada dogruysa nasip kismet iste allah isterse olacak.

inşallah kuzum yaa Rabbim gülsün yüzümüze inşallah

Teşekkürler canım kan pırtılaşması olmasın diye kullanıyorumm
Ya ben bi kez kimyasal gebelik yaşadım ama hiç tahlil araştırma yapmadım. Bu pıhtılaşma.da sebep olabiliyormuş, yani böyle bi şey yaşamış mıydın da yazdı doktor? Biraz uzun sordum kusura bakma..

Ya ben bi kez kimyasal gebelik yaşadım ama hiç tahlil araştırma yapmadım. Bu pıhtılaşma.da sebep olabiliyormuş, yani böyle bi şey yaşamış mıydın da yazdı doktor? Biraz uzun sordum kusura bakma..
Canımm ben ilk bebeğim kimyasal gebelikti..2. De 9 haftalıkken kalbi durdu.. bu yüzdende iğne vuruyorum bugün 2. Günüm aynı zmnda bebek düşmesin die ilaç içiyorum ve vitaamin alıyorum... doktorum bu sefer tüm önlemleri aldı bu şekilde durumum gerisi Allahımın izniyle hayırlısı

Olabilir yumurtlama gerçekleşmiştir belki . Ovulasyon testleri doğru genelde ertesi gün tekrar dene aynı koyuluk yoksa ve azalmış ise yumurtlama olmuş demektir ama düzenli olarak kontrol et ovulasyonu.

Kızlar benimde dün tekrar siliklesmeye başladı, dun aksami degerlendirdik. Bugün tekrar degerlendirmeli miyiz sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…