Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar halen yumurtlamadim degilmi

Eklentiler

• IMG_20180331_172914.webp
    8 KB · Görüntüleme: 44
Meraba kızlar yeni üyeyim.bazı sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim.18 şubatta regl oldum.ovulasyon testinde 22.gün yani 11 martta çift çizgiyi gördüm.aynı gün 2 kez yaptım testi emin olmak için.ikisi de çift çizgi koyuydu.ertesi gün silikleşti.yani 12 martta.gebelik testi negatif çıkıyor ve regl de olmadım halen..yumurtlamadan sonra ya gebelik ya da regl olması gerekmez mi.üçüncü bir ihtimal var mı acaba?

Kızlar niye kimse cevap yazmıyor yahamile olsam çoktan çikardi testte dimi.ovulasyon testlerimin de bozuk oldugunu düsünmüyorum.ayni gün iki kere yaptım çünkü.fotolarını eklemeyi de deniycem yapabilirsem.

Kızlar niye kimse cevap yazmıyor yahamile olsam çoktan çikardi testte dimi.ovulasyon testlerimin de bozuk oldugunu düsünmüyorum.ayni gün iki kere yaptım çünkü.fotolarını eklemeyi de deniycem yapabilirsem.
kuzum sorun ne tam olarak

kan testi yaptrdn mı ya da pko var mı

ha bde a
detin dzenli mi

Adet dongun kac gundur duzenlimidir?gecikmenin bir suru sebebi olabilir gebelik stres kist miyom pko vb ama insaAllah biz gebeliktendir diyelim.ayrica yumurtlamadan (cift cizgiden sonra ) hangi gunler iliski oldu?tabi bunu tutturmak cok güç bizimkisi sadece bi umut ihtimal...kan testi yaptirin bence net sonuc icin

Evet canım pko var normalde yumurtlama olmuyordu ama ovulasyon testine göre yumurtlama oldu bu ay.gebelik testi yaptım negatif malesef.kan vermedim henüz.yumurtlamadan sonra gebelik yoksa adet olmam gerekmez miydi.okudugum yorumlara göre 14 gün sonra oluyormuş ama bende ikisi de yok hala.ve 14 günden cok daha fazla geçti

Sizin 25-26mart sanirim adet olmaniz gereken tarih..kacgunde bir olursunuzpeki?pkoda geciktirebilir adetini

Kızlar yeni üyeyim.henüz tam kullanamıyorum forumu kusura bakmayın.biraz eksik biraz alıntı yapmadan yazıyorum cevapları ama saolun yardimci olmaya calıştığınız için

Sizin 25-26mart sanirim adet olmaniz gereken tarih..kacgunde bir olursunuzpeki?pkoda geciktirebilir adetini

Belli bi adet döngüm yok.cogu zaman yumurtlama olmuyodu.bu ay sogan suyu ictim ve uzun zaman sonra ilk kez ovulasyonda cift cızgiyi koyu gördüm.o günü ve ertesi günü degerlendirdik.

Belli bi adet döngüm yok.cogu zaman yumurtlama olmuyodu.bu ay sogan suyu ictim ve uzun zaman sonra ilk kez ovulasyonda cift cızgiyi koyu gördüm.o günü ve ertesi günü degerlendirdik.
Sogan suyu işe yaramiş ve yumurtlamis olabilirsiniz.tabi bizimki sadece duyumsal ve okuduklarimizla sinirli.bi uzmana gozukmenizi oneririm tatlim

kızlar ovulasyon testi kullanıp ilk ayında hamile kalan var mı ?
İlk kullanımda değilse bile ikinci üçüncü kullanımda kaldım ve şuan hamileyim iki aylık ve hamile olduğumuda ovulasyon testiyle öğrendim reglime iki gün kala yaptığım ovulasyon testi hamilelik testinde olduğu gibi aynı şekilde iki çizgi çıkınca hamile olduğunu gösteriyor vazgeçmeyin devam

brm braz çnce böyle bir konu açtım valla nasıl tesadüf :) hiç belirti yasadn mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…