Sen genede yap dün muydu yumurtlama günün .Kızlar benimde dün tekrar siliklesmeye başladı, dun aksami degerlendirdik. Bugün tekrar degerlendirmeli miyiz sizce
Aynen onceki gun koyuydu dün silikti bugünde yapayim bari artik hic halim kalmıyor çalışıncada zor oluyor yaSen genede yap dün muydu yumurtlama günün .
6.gunde basladim bugun 13.gunKızlar adeti duzensiz
Ne zaman yapmaya başladın ovulasyon testini
Çatlamış canim bence benimde catladi acaba daha kac gün test yapsam kiKizlar benim tamamen catlamis artik dimi
Kizlar benim tamamen catlamis artik dimi
Ben yapmicam artik ya iyice siliklesmeye basladi bugunden itibarenÇatlamış canim bence benimde catladi acaba daha kac gün test yapsam ki
Amiiinnn canim benim cumlemize insaAllah:)Evet canım hayırlı bebişli göbişli güzel haberler alırız inşallah :)
Canim burdaKızlar merhabaa ben çift çizgi yakalamıştım. Adetime de 2 gün kaldı ama tekrar koyulaşmaya başladı çizgi nedendir biliyo musunuz fotodakinden daha koyu aslında
Ay inşallah ama pek umutlu değilim geçen ay kimyasal gebelik oldu bundan sonra kimyasal olcakmış gibi geliyo. Hepimize tez vakitte nasip olur inşallahCanim burdaMorFiyonk adlı arkadaşta yanlış hatırlamıyorsam yaşamıştı. Adetine bi kaç gün kala hem gebelikte hemde LH hormonunda yakalamıştı koyu çizgiyi. Inşallah sende hamilesindir
Insallah guzel sağlıklı gebeliklerimiz olu4 canım yüreğini ferah tutAy inşallah ama pek umutlu değilim geçen ay kimyasal gebelik oldu bundan sonra kimyasal olcakmış gibi geliyo. Hepimize tez vakitte nasip olur inşallah
İnşallah canımm çok sağolInsallah guzel sağlıklı gebeliklerimiz olu4 canım yüreğini ferah tut
Kızlar merhabaa ben çift çizgi yakalamıştım. Adetime de 2 gün kaldı ama tekrar koyulaşmaya başladı çizgi nedendir biliyo musunuz fotodakinden daha koyu aslında
Evde testim yok ama yarın alayım bakayım. İnşallah öylediir hepimiz alırız inşallah böyle güzel bi haberi kısa zamandaHamilelik belirtisi canım ovu testi de tıpkı hcg gibi hassasiyeti yakalayabiliyor. Bide hcg yap bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Aynen sadece benim adetime 13 gün vardı öğrendiğimde.. o yüzden adetiniz bittikten iki gün snr ovu testi yapmaya başlayın kızlarr kimisi erken yumurtluyor kimisi geç darısı isteyenlere olsun.. bende şu 3 ay riskini atlatıım dua edinn:)Canim burdaMorFiyonk adlı arkadaşta yanlış hatırlamıyorsam yaşamıştı. Adetime bi kaç gün kala hem gebelikte hemde LH hormonunda yakalamıştı koyu çizgiyi. Inşallah sende hamilesindir
Silikse eğer yumurta catlamis olabilir. Rabbim gönlüne göre versin .insallah isteyen herkesin olurAynen onceki gun koyuydu dün silikti bugünde yapayim bari artik hic halim kalmıyor çalışıncada zor oluyor ya
Silikse eğer yumurta catlamis olabilir. Rabbim gönlüne göre versin .insallah isteyen herkesin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?