Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim tamamen catlamis artik dimi

Eklentiler

• 20180328_102639.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhabaa ben çift çizgi yakalamıştım. Adetime de 2 gün kaldı ama tekrar koyulaşmaya başladı çizgi nedendir biliyo musunuz fotodakinden daha koyu aslında

Eklentiler

• 7BFC1964-0802-43B2-9375-DCF55491A1D9.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhabaa ben çift çizgi yakalamıştım. Adetime de 2 gün kaldı ama tekrar koyulaşmaya başladı çizgi nedendir biliyo musunuz fotodakinden daha koyu aslında
Canim burda MorFiyonk adlı arkadaşta yanlış hatırlamıyorsam yaşamıştı. Adetine bi kaç gün kala hem gebelikte hemde LH hormonunda yakalamıştı koyu çizgiyi. Inşallah sende hamilesindir

Canim burda MorFiyonk adlı arkadaşta yanlış hatırlamıyorsam yaşamıştı. Adetine bi kaç gün kala hem gebelikte hemde LH hormonunda yakalamıştı koyu çizgiyi. Inşallah sende hamilesindir
Ay inşallah ama pek umutlu değilim geçen ay kimyasal gebelik oldu bundan sonra kimyasal olcakmış gibi geliyo. Hepimize tez vakitte nasip olur inşallah

Ay inşallah ama pek umutlu değilim geçen ay kimyasal gebelik oldu bundan sonra kimyasal olcakmış gibi geliyo. Hepimize tez vakitte nasip olur inşallah
Insallah guzel sağlıklı gebeliklerimiz olu4 canım yüreğini ferah tut

Hamilelik belirtisi canım ovu testi de tıpkı hcg gibi hassasiyeti yakalayabiliyor. Bide hcg yap bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Hamilelik belirtisi canım ovu testi de tıpkı hcg gibi hassasiyeti yakalayabiliyor. Bide hcg yap bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Evde testim yok ama yarın alayım bakayım. İnşallah öylediir hepimiz alırız inşallah böyle güzel bi haberi kısa zamanda

Canim burda MorFiyonk adlı arkadaşta yanlış hatırlamıyorsam yaşamıştı. Adetime bi kaç gün kala hem gebelikte hemde LH hormonunda yakalamıştı koyu çizgiyi. Inşallah sende hamilesindir
Aynen sadece benim adetime 13 gün vardı öğrendiğimde.. o yüzden adetiniz bittikten iki gün snr ovu testi yapmaya başlayın kızlarr kimisi erken yumurtluyor kimisi geç darısı isteyenlere olsun.. bende şu 3 ay riskini atlatıım dua edinn:)

Ov testlerinden çatlama olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?

Kizlar 28 veya 29. Gunde yumurtlama olabilir mi ya ovi testi biraz koyiydu normalde bata 3 gun var ama arada gecikme faln oluyor kasiklarimda agri ve batma var anlayamiyorum adet mi olacagim yoksa yumurtlama mi oldu

Dün yapmadım eşimle atıştım biraz : ) , sabah geri barıştık ama neyse insallah yaptıklarımız tutmuştur. Amin Allahim isteyen herkese versin bu ay
Silikse eğer yumurta catlamis olabilir. Rabbim gönlüne göre versin .insallah isteyen herkesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…