• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün laboquick ovulasyon testi alicam regli bittiğinde hemen her akşam testi yapmaya basliyicam çünkü benim duzensiz reglim . Yumurtlamayi bile anlayamıyorum ağrım olmuyo çünkü. Benim gibi reglisini bile lavoboda öğrenen varmı acaba.

Canımm ben ilk bebeğim kimyasal gebelikti..2. De 9 haftalıkken kalbi durdu.. bu yüzdende iğne vuruyorum bugün 2. Günüm aynı zmnda bebek düşmesin die ilaç içiyorum ve vitaamin alıyorum... doktorum bu sefer tüm önlemleri aldı bu şekilde durumum gerisi Allahımın izniyle hayırlısı
Anladım canım Rabbim hem seni hem de bebeğini korusun inşallah. Sağlıklı bi evladın olsun. Cevap için teşekkürler..

Kızlar bakar mısınız tek çektiğim 13.gun IMG_20180329_185548.webp IMG_20180329_082052.webp

Yarin tekrar yap canim ama sivi almadan yat ve 2.idrar da yap ama istersen bugunu de degerlendir.
Sağol canım cevap verdiğin icin.bugunu degerlendiremeeyecegim sanırım yarın 14 u.
14 15 16sini degerlendirsem karirmam değil mi yumurtlamayi

Bende bugün laboquick ovulasyon testi alicam regli bittiğinde hemen her akşam testi yapmaya basliyicam çünkü benim duzensiz reglim . Yumurtlamayi bile anlayamıyorum ağrım olmuyo çünkü. Benim gibi reglisini bile lavoboda öğrenen varmı acaba.
Ben varım cnm bende adetler düzensiz iki aydır olmuyordu söktü sonunda 5.gundeyim bende yumurtlama testi yapicam bu ay inşallah

normalde hiç gelmezdi ikinci keredir oluyor. yerleşme kanaması olsa gebelik testi pozitif çıkardı. o da negatif.

Herkese aynı şeyi öneriyorum ama benim adetlerim sizin gibiydi. Hayıt tohumu hapı kullandım 3-4 ay. Artık düzenli.Yaklaşık 1 yıldır :)

İyi akşamlar kızlar bugün yaptım hemen siliklesmis bugün 14.gunum şimdi yumurta çatlamış mi oluyor bugün u yarını ve pazarı degerlendirmelimiyimIMG_20180329_185548.webp IMG_20180330_195934.webp

Canım var mı birşeyler? Merak ettim sonucunu?
Hiç bilmiyorum hasta olmadım hala ama yine kimyasalsa öğrenip yıkılmıyım diye test yapmaya da elim gitmiyo bi iki gün daha bekliyim diyorum bi yandan sabırsızlık var bi yandan da yine üzülmek var iki arada bi derede kaldım canım

Kızlar bu da benim testim

Eklentiler

• IMG_20180331_004446.webp
    IMG_20180331_004446.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar ovulasyon testini bende bu ay ilk kez kullanicam ozellikle yapmam gereken bir saat var mi yada kac saat idrarimi yapmadan durmaliyim test icin

Kizlar ovulasyon testini bende bu ay ilk kez kullanicam ozellikle yapmam gereken bir saat var mi yada kac saat idrarimi yapmadan durmaliyim test icin

Günde 1 kere yapacaksan bence 13.00 iyi bir saat. İki kere yapacaksan da sabah 11 akşam 19.00 bunun dışında çalışan biriysen sabah 10 dan sonra akşam 8 den önce yapmaya çalış. Yapmadan 3-4 saat önce de sıvı alımını azalt hatta 3 saat önce hiç sıvı alma. 3 damla yeterli oluyor bir de ilk 5-10 dakikada çıkan sonucu dikkate al ve sabah ilk idrarla yapılmıyor.
Sanırım baya özetledim :)

kızlar ovülasyon dün koyu çıktı ama bgn silik bu normal mi

Back
X