Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim daha iki hafta olmuş adet biteli belki yumurtlamadir

Yerleşme kanaması olabilir canımmm bende kanama olmadı ama oluyormuşş sabret bakalımm:) hadi hayırlısı

Yerleşme kanaması olabilir canımmm bende kanama olmadı ama oluyormuşş sabret bakalımm:) hadi hayırlısı
Sağol canım benim bekleyemedim şimdi gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım hâlâ erken ama insan dayanamıyor merak ediyor 10 gün daha bekleyeyim

Kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kan sulandırıcısını neden verdi acaba doktor

Bu ay çok düzenli ilişkilerimiz oluyor regl bittikten 2 gün sonra başladık. 22 martta oldu, 23 martta ovulasyon testi çift çizgiydi, 24 martta da iliski oldu, 26 da da yaptık, regle kadar böyle düzenli çalışacağız :) belki mucize olur ikinci kez yumurtlama olabilir. Her şey olabilir düşüncesindeyim. ve kızlar bu ay olursa kafa rahatlığından olacak diye düşünüyorum. Olmazsa da diğer ay yine bu sekilde düzenli çalışmaya devam. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .

Valla bizimde cok duzenli gitti masallah 6-8-10-12-13-14 hép calistik insaAllah meyvesini aliriz sağlicakla.ve benim 13.gun testim pozitifti yani pazar(takvime gore bugünmüş yumurtlamam)bide benim ateşimde pik seviyede 37°C hep.hadi hayirlisi hepimiz icin

Kızlar acil bişey soracağım cevap verirseniz çok mutlu olurum:

Ben ilk defa ov testlerine başladım, bugün aldım ilkini az önce yaptım. İki koyu çizgi çıktı. Sorum şu,

-ov testinin çift çizgi çıkmasına sebep başka bişey olabilir mi? Aç tok akşam sabah falan. Yani yanılma payı var mı ? Ben bildiğime göre yumurtlamıyorum, yumurtluyosam da çok nadir. İlk denemede çift koyu çizgi şaşırttı da ondan soruyorum. Alışık değilim çift çizgi görmeye

Yumurtlamadigini nereden biliyorsun doktor mu dedi

Yumurtlamadigini nereden biliyorsun doktor mu dedi

hamile kalamıyorum doktorum belki yumutlama olmuyodur demişti. muhtemel yumurtlama tarihime progesteron testi istedi yaptırdım ve negatif çıkmıştı. ben de o günden sonra kendimi yumurtlamadığıma inandırdım çünkü hormon falan herşey normal . çocuk olmaması için tek sebep bu.

Cift cizgi koyu ise yumurtlamissindir sadece ilk idrarla yapmamak gerekiyormus birde iki uc saat oncesinden sivi alimi olmucakmis ovulasyon testini yaparken bende ilk defa deniyorum bu ay.peki adet duzenin nasıl

Cift cizgi koyu ise yumurtlamissindir sadece ilk idrarla yapmamak gerekiyormus birde iki uc saat oncesinden sivi alimi olmucakmis ovulasyon testini yaparken bende ilk defa deniyorum bu ay.peki adet duzenin nasıl
normalde en geç 40 günde bi olurdum. bebek istediğimizden beri artık iki ayda bi oluyorum. arada kahverengi lekeler geliyo falan. iyice kafayı yedi adet düzenim yani. bu düzensizlikle de bebek bi hayal oldu bana. yine de kendi çapımda test aldım onu uyguluyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…