Canim daha iki hafta olmuş adet biteli belki yumurtlamadirCanlarım hepimiz aynı moddayız eminim her an kendimizi dinliyorz hamilemiyiz değil miyiz Rabbim inşallah bu uç aylar hurmetine hepimize nasip eder... Kızlar yaklaşık iki hafta önce son adetimi oldum ve son uç gündür inanılmaz derecede kasıklarım ağrıyor ve batmalar hissediyorum karnımda bi şişkinlik hissediyorum bide 4 gündür idrarımda yanmalar oluyor biliyorum çok erkendir varsa da bile sizce hamile olma ihtimali varmı
Belki de canım o hiç aklıma gelmedi çünkü diğer aylardan çok daha fazla agrılarım varCanim daha iki hafta olmuş adet biteli belki yumurtlamadir
Yerleşme kanaması olabilir canımmm bende kanama olmadı ama oluyormuşş sabret bakalımm:) hadi hayırlısıHayırlı olsun canım benim Allahım size bağışlasın bende de ilk defa bu ay farklı birşey oldu inan gelmeni bekledim siteye adetime 9 gün var yumurtlama biteli 6 gün oldu kahverengi ve pembemsi akintim var tam kan rengi değil yakın bir renk sence neden oluyordur yerleşme kanaması olabilir mi
Sağol canım benim bekleyemedim şimdi gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım hâlâ erken ama insan dayanamıyor merak ediyor 10 gün daha bekleyeyimYerleşme kanaması olabilir canımmm bende kanama olmadı ama oluyormuşş sabret bakalımm:) hadi hayırlısı
Aynen bekle canımm hepmizin bünyesi farklı sonuçtaa hadi hayırlı haber ver bizee :)Sağol canım benim bekleyemedim şimdi gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım hâlâ erken ama insan dayanamıyor merak ediyor 10 gün daha bekleyeyim
Inşallah canim benimAynen bekle canımm hepmizin bünyesi farklı sonuçtaa hadi hayırlı haber ver bizee :)
Kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kan sulandırıcısını neden verdi acaba doktorKızlarr doktordan geldim hamileyimm kese oluşuyormuş kan sulandırıcı iğneler verdii.. dua edinnn ters bişiy olmasınn darısııı sizlerinn başınaaa
Bu arada adetim bittikten 2 gün snr yumurtam çatlamışş sizlerde böle olabilirsiniz
Valla bizimde cok duzenli gitti masallah 6-8-10-12-13-14 hép calistik insaAllah meyvesini aliriz sağlicakla.ve benim 13.gun testim pozitifti yani pazar(takvime gore bugünmüş yumurtlamam)bide benim ateşimde pik seviyede 37°C hep.hadi hayirlisi hepimiz icinBu ay çok düzenli ilişkilerimiz oluyor regl bittikten 2 gün sonra başladık. 22 martta oldu, 23 martta ovulasyon testi çift çizgiydi, 24 martta da iliski oldu, 26 da da yaptık, regle kadar böyle düzenli çalışacağız :) belki mucize olur ikinci kez yumurtlama olabilir. Her şey olabilir düşüncesindeyim. ve kızlar bu ay olursa kafa rahatlığından olacak diye düşünüyorum. Olmazsa da diğer ay yine bu sekilde düzenli çalışmaya devam. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
Canim bence riske atma bugün yap yarın daha koyu çıkabilir, teste devamEki Görüntüle 2129380 kizlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum en koyusu bu
Dün yaptik bugunde mi yapmalimiyiz acabaCanim bence riske atma bugün yap yarın daha koyu çıkabilir, teste devam
Teşekkürler canım kan pırtılaşması olmasın diye kullanıyorummKuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kan sulandırıcısını neden verdi acaba doktor
Eki Görüntüle 2129380 kizlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum en koyusu bu
Hadi insallah bu ay hepimiz guzel haber verelim :)Daha koyulaşacak canım yapmaya devam et hem de testi yaptığın ilk 5 dk içerisinde :)
Yumurtlamadigini nereden biliyorsun doktor mu dediKızlar acil bişey soracağım cevap verirseniz çok mutlu olurum:
Ben ilk defa ov testlerine başladım, bugün aldım ilkini az önce yaptım. İki koyu çizgi çıktı. Sorum şu,
-ov testinin çift çizgi çıkmasına sebep başka bişey olabilir mi? Aç tok akşam sabah falan. Yani yanılma payı var mı ? Ben bildiğime göre yumurtlamıyorum, yumurtluyosam da çok nadir. İlk denemede çift koyu çizgi şaşırttı da ondan soruyorum. Alışık değilim çift çizgi görmeye
Yumurtlamadigini nereden biliyorsun doktor mu dedi
Cift cizgi koyu ise yumurtlamissindir sadece ilk idrarla yapmamak gerekiyormus birde iki uc saat oncesinden sivi alimi olmucakmis ovulasyon testini yaparken bende ilk defa deniyorum bu ay.peki adet duzenin nasılhamile kalamıyorum doktorum belki yumutlama olmuyodur demişti. muhtemel yumurtlama tarihime progesteron testi istedi yaptırdım ve negatif çıkmıştı. ben de o günden sonra kendimi yumurtlamadığıma inandırdım çünkü hormon falan herşey normal . çocuk olmaması için tek sebep bu.
normalde en geç 40 günde bi olurdum. bebek istediğimizden beri artık iki ayda bi oluyorum. arada kahverengi lekeler geliyo falan. iyice kafayı yedi adet düzenim yani. bu düzensizlikle de bebek bi hayal oldu bana. yine de kendi çapımda test aldım onu uyguluyorum işteCift cizgi koyu ise yumurtlamissindir sadece ilk idrarla yapmamak gerekiyormus birde iki uc saat oncesinden sivi alimi olmucakmis ovulasyon testini yaparken bende ilk defa deniyorum bu ay.peki adet duzenin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?