Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum.ilk defa bu ay ovulasyon testi yapiyorum bikac tane test yaptim renk dağılması oluyor o yuzdem cizgiyi goremiyorm neden olur acaba

Canım testlerde sıkıntı olabilir bende de bir tanesi iyle olmuştu markası nedir?

Eğer 3-4 damladan fazla damlatmıyorsan testlerinin bozuk olma ihtimali yüksek canım fazla kaçan damlalar da bozabiliyor

Kızlarr kan sonucum belli olduu.. adetime 13 gün var daha çok şaşkınımmm..
hay masallah degere bak yahu:) darisi bekleyen herkesin basina. benimde adetim 1 gun gectiginde sonuc 626 idi. hakikaten yuksek bi deger saglikli olsunlar saglikli dogsunlar insallah

Kızlar cuma günü öğlen ovu testi yapmıştım t çizgisi c den koyu çıkmıştı ve o gece değerlendirdim bugün ovu testini yine yaptım ama sadece c çizgisi göründü t çizgisi yok

Kızlar cuma günü öğlen ovu testi yapmıştım t çizgisi c den koyu çıkmıştı ve o gece değerlendirdim bugün ovu testini yine yaptım ama sadece c çizgisi göründü t çizgisi yok

Demek ki yumurtan çatlamış canim cumartesi değerlendirdin mi bugün de değerlendir

Benim yumurtlama günüm 21 marttı gün geçmesine ragmen ovulasyon testinde hala silik çıkıyor bu ne demek oluyor kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…