- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
LaboquickCanım testlerde sıkıntı olabilir bende de bir tanesi iyle olmuştu markası nedir?
Benim ki de aynı arkadaşın da dediği gibi 3 4 damladan fazla ekleme birde prospektüsü oku ordaki uyarılara dikkat et canımLaboquick
Hm olabilir aslında sagolun ortalama kac damla damlatmaliyimEğer 3-4 damladan fazla damlatmıyorsan testlerinin bozuk olma ihtimali yüksek canım fazla kaçan damlalar da bozabiliyor
Sagolun.tesekkur ederimB
Benim ki de aynı arkadaşın da dediği gibi 3 4 damladan fazla ekleme birde prospektüsü oku ordaki uyarılara dikkat et canım
Hm olabilir aslında sagolun ortalama kac damla damlatmaliyim
hay masallah degere bak yahu:) darisi bekleyen herkesin basina. benimde adetim 1 gun gectiginde sonuc 626 idi. hakikaten yuksek bi deger saglikli olsunlar saglikli dogsunlar insallahKızlarr kan sonucum belli olduu.. adetime 13 gün var daha çok şaşkınımmm..
Ayy inşallahh bakalım yarın belli olurrr:)hay masallah degere bak yahu:) darisi bekleyen herkesin basina. benimde adetim 1 gun gectiginde sonuc 626 idi. hakikaten yuksek bi deger saglikli olsunlar saglikli dogsunlar insallah
Kizlar bi bakarmisiniz.olmuşmu yumurtlamam?
Tesekkurler canim.peki ben hangi gunleri degerlendirmeliyim4 gibi falan tekrar yap bence pik olmak üzere :)
Tesekkurler canim.peki ben hangi gunleri degerlendirmeliyim
Kızlar cuma günü öğlen ovu testi yapmıştım t çizgisi c den koyu çıkmıştı ve o gece değerlendirdim bugün ovu testini yine yaptım ama sadece c çizgisi göründü t çizgisi yok
hadj bakalim haberlerinizi bekliyoruz. bizim ailede de ikiz var biz de istiyoruz hatta üçüz ne hoş olur diyorum :)) saglikli olsun da gercekten merakla bekliyorum siziAyy inşallahh bakalım yarın belli olurrr:)
Canim cunku her bayanda her dönem LH hormonu bulunur.yumurtlama zamaninda pik noktaya ulasir.olabilir normal yaniBenim yumurtlama günüm 21 marttı gün geçmesine ragmen ovulasyon testinde hala silik çıkıyor bu ne demek oluyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?