• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar bir bakar mısınız benim yumurtlama gerçekleşmiş mi acaba bugün 14. Günüm

Eklentiler

• 20180324_163915.webp
    20180324_163915.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 55
Bende öyle yaptım inşallah tutar
İnşallah canımmm Benim ovulasyon testim senin gibi silik çıktıktan snr tekrar çift koyu çizgi oldu snr şüphelendim gebelik testi yaptım orda çıkmıştı istersen 2 gün fln devam et testi yapmaya :) hayırlısıyla olur inşallah

Ovu testinin en canlı ve taze örneğisin canım :) sorum olacak çift çizgiyi gördüğümüz günü de değerlendirecek miyiz yoksa ertesi günü beklemeli miyiz sperm kalitesi açısından
Ovu testinin en canlı ve taze örneğisin canım :) sorum olacak çift çizgiyi gördüğümüz günü de değerlendirecek miyiz yoksa ertesi günü beklemeli miyiz sperm kalitesi açısından
Çift çizgiyi gördükten 1 gün önce yaptıysanız ertesi gün bekleyin snr deneyinn sadece çift çizgiden snraki iki gün üst üste deneyin doktorum takvimime bu şekilde yazmıştı :)

İnşallah canımmm Benim ovulasyon testim senin gibi silik çıktıktan snr tekrar çift koyu çizgi oldu snr şüphelendim gebelik testi yaptım orda çıkmıştı istersen 2 gün fln devam et testi yapmaya :) hayırlısıyla olur inşallah
Hamilelik için mi test edeyim yoksa yumurtlama için mi canım hemen çıktı mi senin gebelik kaç gün sonra denedin de cıktı?

Hamilelik için mi test edeyim yoksa yumurtlama için mi canım hemen çıktı mi senin gebelik kaç gün sonra denedin de cıktı?
Benim ovulasyon testinde 2 gün sonra çıktı snr hamilelik testi yaptım orda da çıktı resmini eklemiştim dosyalarımdan bakabilirsinnn

Anladım canım gerçekten farklı bir durum olmuş senin ki çok da güzel olmus adetini beklememiş oldun acaba oldu mu olmadi mi diye

Anladım canım gerçekten farklı bir durum olmuş senin ki çok da güzel olmus adetini beklememiş oldun acaba oldu mu olmadi mi diye
Hepimizinki sabır işi gerçekten ben hala şaşkınım araştırıyorum 2 hafta3 günlük çıkıyor vee beta hcg çok yüksek 2 haftaya göre o yüzden iki üçüz olabilirmiş hiç bişey anlamadım bendee

Evey canı duymuştum onu bende bhcg yüksek çıktığında çoğul gebelik şüphesiymiş Allahım hayırlısını versin inşallah korkutma kendini aksi bir durum olmaz Allahım izniyle

Back
X