- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
Ben bınresim attım bakarmısın ben bu teslerden hiç birsey anlamadım ilk deneyişimdi yardımcı olursan sevınırımKızlar iyi geceler testler ne alemde ovulasyon testinden memnun ve hamile kalanlar buraya da yazsın markasını yaptığı saatleri :)
Tabi olabilir çünkü değer yükseldikten 24 ve ya 36 saat içinde yumurta çatlıyor dikkat et degerlendirBugun degerlendirsem olurmiki acaba
Lütfen yardımcı olur musunuz fikri olan var mıKızlar adetime 10 gün var 4 gün önce yumurtlamıştım lavaboya gittiğimde iç camasirimda lekeleme gördüm kana yakın yani akıntı gibi değildi anlamadim acaba ne ki
Genelde yerlesme kanaması deniyor ama bendede birkackez olmustu ama hailelik yoktu inş senın hamileliktendırLütfen yardımcı olur musunuz fikri olan var mı
Inşallah canim benim ama ne bileyim umutlanamıyorum ki 6 aydır deniyoruz ınsallah gebeliktir adetini bekliycem artık ınsallah senin de olur canım :)Genelde yerlesme kanaması deniyor ama bendede birkackez olmustu ama hailelik yoktu inş senın hamileliktendır
Benim de aynen boyle cikti iki gun once ama sadece bir test yaptim tekrarlamadim pisman oldum sonra. Ertesi gunu yaptim siliklesmeye basladi. Catlama olmuşmudur acabaKizlar bi bakarmisiniz.olmuşmu yumurtlamam?
Test yapmaya devam et ins bu ay tutarBenim de aynen boyle cikti iki gun once ama sadece bir test yaptim tekrarlamadim pisman oldum sonra. Ertesi gunu yaptim siliklesmeye basladi. Catlama olmuşmudur acaba
Canım bu fotoya göre 12.gün yumurtlama olmuş inşallah o günleri değerlendiröişsindir adet döngün kaç gündüArkadslar bana yardımcı olurmusunuz resme bakıp
Canım dün bugün yarın 3 günüde değerlendir testtin bugünde iyi çıkmış bu akşam bol Fındık kabak çekirdeği dondurma falan yiyin daha verimli sonuçlar alırsın inşaallah
Cuma günü öğlen yaptım testi o gece değerlendirdim cumartesi sabaha karşı değerlendirdim daha sonra birşey yapmadık bide bu akla değerlendircem sizce birşeyler olurmuDemek ki yumurtan çatlamış canim cumartesi değerlendirdin mi bugün de değerlendir
Cuma günü öğlen yaptım testi o gece değerlendirdim cumartesi sabaha karşı değerlendirdim daha sonra birşey yapmadık bide bu akla değerlendircem sizce birşeyler olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?