Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler testler ne alemde ovulasyon testinden memnun ve hamile kalanlar buraya da yazsın markasını yaptığı saatleri :)

Kızlar iyi geceler testler ne alemde ovulasyon testinden memnun ve hamile kalanlar buraya da yazsın markasını yaptığı saatleri :)
Ben bınresim attım bakarmısın ben bu teslerden hiç birsey anlamadım ilk deneyişimdi yardımcı olursan sevınırım

Kızlar adetime 10 gün var 4 gün önce yumurtlamıştım lavaboya gittiğimde iç camasirimda lekeleme gördüm kana yakın yani akıntı gibi değildi anlamadim acaba ne ki

Genelde yerlesme kanaması deniyor ama bendede birkackez olmustu ama hailelik yoktu inş senın hamileliktendır
Inşallah canim benim ama ne bileyim umutlanamıyorum ki 6 aydır deniyoruz ınsallah gebeliktir adetini bekliycem artık ınsallah senin de olur canım :)

Kizlar bi bakarmisiniz.olmuşmu yumurtlamam?
Benim de aynen boyle cikti iki gun once ama sadece bir test yaptim tekrarlamadim pisman oldum sonra. Ertesi gunu yaptim siliklesmeye basladi. Catlama olmuşmudur acaba

Tesekkur ederim kizlar.dünü değerlendirdik bugünü boş birakmak istemiyorum ama sperm kalitesi acisindan öyle diyorlar.findik kabakcekirdeği keciboynuzu balpolenarisütünü tikayim bari adamin ağzina başka önerisi olan varsa alabilirim

Demek ki yumurtan çatlamış canim cumartesi değerlendirdin mi bugün de değerlendir
Cuma günü öğlen yaptım testi o gece değerlendirdim cumartesi sabaha karşı değerlendirdim daha sonra birşey yapmadık bide bu akla değerlendircem sizce birşeyler olurmu

Cuma günü öğlen yaptım testi o gece değerlendirdim cumartesi sabaha karşı değerlendirdim daha sonra birşey yapmadık bide bu akla değerlendircem sizce birşeyler olurmu

İnşallah olmuştur canım stres yapma. Cuma koyu çizgi pazar silik.. Koyudan sonra silik çatladığını gösteriyor pazarı da değerlendirsen iyiydi

Cumartesi test yapmadım pazar yaptım test görünmiyecek kadar silikti eşim pazar günü olmadığı için denemedik bugün denied inşallah daha adetime 13 gün var bugün bi ovu testi alıp yapcam tekrar

Anladım canım içini ferah tut sonuçta çift çizgiyi ve silikleştiğini görmüş değerlendirmişsin bugün de değerlendir stres yapma olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…