Aynı durum bende de var yaa anlamadım bir türlüBenim yumurtlama günüm 21 marttı gün geçmesine ragmen ovulasyon testinde hala silik çıkıyor bu ne demek oluyor kızlar?
Olabilir canım yumurtlamanın olduğu günün öncesi ve sonrası önemli çünkü sperm hücresi iki ve üç gün canlı kalabiliyor ya yumurta hucrsi de 24 saat canlı kalıyor dolayısıyla olabilirKizlar ben bu ovulasyon testini anlamadim..
Simdi cift cizgi cikip koyu ciktiginda yumurtlamaya mi baslanilmis oluyor (yumurtlama basladiginda mi koyu cikiyor ) yoksa koyulastigindan 24 saat icinde
yumurtlanilacak anlamina mi geliyor ?
Birde koyulasmadan bir gun once iliski olursa hamile kalma ihtimali var mi ?
Bende anlamadim canım burda morfiyonk isimli arkadaşımız silik değil ama köyü çizgileri yakalamış yumurtlamadan sonra hamile olduğunu öğrendi darısı bize inşallah ben kendimde de öyle bir mucize olmasını bekliyorum ama hayırlısı olsun inşallahAynı durum bende de var yaa anlamadım bir türlü
Olabilir canım yumurtlamanın olduğu günün öncesi ve sonrası önemli çünkü sperm hücresi iki ve üç gün canlı kalabiliyor ya yumurta hucrsi de 24 saat canlı kalıyor dolayısıyla olabilir
Evet canım 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelirCnm peki koyulastiginda yumurtluyorsun anlamina mi geliyor ?
Canim senin yumurtlamadan sonra yaptığın ovulasyon testinde çizgiler koyu muydu yoksa silik mi nasıldı?Ayy inşallahh bakalım yarın belli olurrr:)
canımm çift çizgi çıktıktan snr iki gün hafif silikleşti sonrasındaa tekrar çift çizgi çıktıı ondan şüphelenip gebelik testi yapmıştımmCanim senin yumurtlamadan sonra yaptığın ovulasyon testinde çizgiler koyu muydu yoksa silik mi nasıldı?
Ay canım benim inşallah bizde de öyle bir mucize olur senin ki bambaşka birşey oldu masallahcanımm çift çizgi çıktıktan snr iki gün hafif silikleşti sonrasındaa tekrar çift çizgi çıktıı ondan şüphelenip gebelik testi yapmıştımm
Amin canımm yarını bekliprum doktor ne dicek merak ediyorumm hayırlısııAy canım benim inşallah bizde de öyle bir mucize olur senin ki bambaşka birşey oldu masallah
Evet canım 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir
Hayırlısı canım ümidini kaybetme insallah olmuşturHadi ya
O zaman benim bu ay da kaldi cunku iliskiden sonraki iki gun ust uste koyu cikti sonra siliklesti. Spermin de uc gun yasiyacagini cok sanmiyorumTsk ederim cnm cevabin icin
Bugün yumurtlama günündesin canım ıyi degerlendir benceBenim son durum bu.yorumlarinizi alayim canlar
Sanki 12.gün yazanda yumurtalamis gibisin ,Arkadslar bana yardımcı olurmusunuz resme bakıp
Benimde çok koyu cikmamisti ,ayni senin 12.günündeki gibiydi,ertesi gün doktora gittim dün yumurtlamissin bugün yumurtan çatlamış dedi bana ,seninkide oyle olmuş olabilir,Ama cok koyu cıkmayınca ben onemsememiştim daha koyulaşır sanarken bıanda silikleşti bende birşey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?