Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bu ovulasyon testini anlamadim..
Simdi cift cizgi cikip koyu ciktiginda yumurtlamaya mi baslanilmis oluyor (yumurtlama basladiginda mi koyu cikiyor ) yoksa koyulastigindan 24 saat icinde
yumurtlanilacak anlamina mi geliyor ?
Birde koyulasmadan bir gun once iliski olursa hamile kalma ihtimali var mi ?

Olabilir canım yumurtlamanın olduğu günün öncesi ve sonrası önemli çünkü sperm hücresi iki ve üç gün canlı kalabiliyor ya yumurta hucrsi de 24 saat canlı kalıyor dolayısıyla olabilir

Aynı durum bende de var yaa anlamadım bir türlü
Bende anlamadim canım burda morfiyonk isimli arkadaşımız silik değil ama köyü çizgileri yakalamış yumurtlamadan sonra hamile olduğunu öğrendi darısı bize inşallah ben kendimde de öyle bir mucize olmasını bekliyorum ama hayırlısı olsun inşallah

Olabilir canım yumurtlamanın olduğu günün öncesi ve sonrası önemli çünkü sperm hücresi iki ve üç gün canlı kalabiliyor ya yumurta hucrsi de 24 saat canlı kalıyor dolayısıyla olabilir

Cnm peki koyulastiginda yumurtluyorsun anlamina mi geliyor ?

Canim senin yumurtlamadan sonra yaptığın ovulasyon testinde çizgiler koyu muydu yoksa silik mi nasıldı?
canımm çift çizgi çıktıktan snr iki gün hafif silikleşti sonrasındaa tekrar çift çizgi çıktıı ondan şüphelenip gebelik testi yapmıştımm

Evet canım 24 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir

Hadi ya
O zaman benim bu ay da kaldi cunku iliskiden sonraki iki gun ust uste koyu cikti sonra siliklesti. Spermin de uc gun yasiyacagini cok sanmiyorum Tsk ederim cnm cevabin icin

Hadi ya
O zaman benim bu ay da kaldi cunku iliskiden sonraki iki gun ust uste koyu cikti sonra siliklesti. Spermin de uc gun yasiyacagini cok sanmiyorum Tsk ederim cnm cevabin icin
Hayırlısı canım ümidini kaybetme insallah olmuştur

Benim son durum bu.yorumlarinizi alayim canlar

Eklentiler

• 20180325_202458.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 126
Arkadslar bana yardımcı olurmusunuz resme bakıp

Eklentiler

• 54CA4E27-01D0-4287-9211-BDE7F0309DDD.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 119
Ama cok koyu cıkmayınca ben onemsememiştim daha koyulaşır sanarken bıanda silikleşti bende birşey anlamadım

Ama cok koyu cıkmayınca ben onemsememiştim daha koyulaşır sanarken bıanda silikleşti bende birşey anlamadım
Benimde çok koyu cikmamisti ,ayni senin 12.günündeki gibiydi,ertesi gün doktora gittim dün yumurtlamissin bugün yumurtan çatlamış dedi bana ,seninkide oyle olmuş olabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…