Ayy masallah çok güzel bir sonuç darısı başımıza inşallahKızlarr kan sonucum belli olduu.. adetime 13 gün var daha çok şaşkınımmm..
Çok teşekkürler bu hafta doktora gidicem bakalımm darısı isteyen herkese olsunnAyy masallah çok güzel bir sonuç darısı başımıza inşallah
Amin inşallah Allahım isteyen herkese versin hayırlısıylaÇok teşekkürler bu hafta doktora gidicem bakalımm darısı isteyen herkese olsunn
Canımm 11. Gün gerçekleşmişCanlar bir bakar mısınız benim yumurtlama gerçekleşmiş mi acaba bugün 14. Günüm
Canımm 11. Gün gerçekleşmiş[/QUOTEcanim değerlendirmeye çalıştık ama yine olumsuz olacak diye korkuyorum. senin ki de 11. Günmüş ya inşallah seninki gibi bende hamile kalırım
Aynen 12 ve 13. Gün üst üste değerlendirip snr 1 gün ara verip denemelisin
Aynen 12 ve 13. Gün üst üste değerlendirip snr 1 gün ara verip denemelisin
İnşallah canımmm Benim ovulasyon testim senin gibi silik çıktıktan snr tekrar çift koyu çizgi oldu snr şüphelendim gebelik testi yaptım orda çıkmıştı istersen 2 gün fln devam et testi yapmaya :) hayırlısıyla olur inşallahBende öyle yaptım inşallah tutar
Ovu testinin en canlı ve taze örneğisin canım :) sorum olacak çift çizgiyi gördüğümüz günü de değerlendirecek miyiz yoksa ertesi günü beklemeli miyiz sperm kalitesi açısından
Çift çizgiyi gördükten 1 gün önce yaptıysanız ertesi gün bekleyin snr deneyinn sadece çift çizgiden snraki iki gün üst üste deneyin doktorum takvimime bu şekilde yazmıştı :)Ovu testinin en canlı ve taze örneğisin canım :) sorum olacak çift çizgiyi gördüğümüz günü de değerlendirecek miyiz yoksa ertesi günü beklemeli miyiz sperm kalitesi açısından
Çift çizgiyi gördükten 1 gün önce yaptıysanız ertesi gün bekleyin snr deneyinn sadece çift çizgiden snraki iki gün üst üste deneyin doktorum takvimime bu şekilde yazmıştı :)
İnşallah canımm istiyen herkesin olsuunAnladım çok teşekkür ederim inşallah bize de nasip olur
Hamilelik için mi test edeyim yoksa yumurtlama için mi canım hemen çıktı mi senin gebelik kaç gün sonra denedin de cıktı?İnşallah canımmm Benim ovulasyon testim senin gibi silik çıktıktan snr tekrar çift koyu çizgi oldu snr şüphelendim gebelik testi yaptım orda çıkmıştı istersen 2 gün fln devam et testi yapmaya :) hayırlısıyla olur inşallah
Benim ovulasyon testinde 2 gün sonra çıktı snr hamilelik testi yaptım orda da çıktı resmini eklemiştim dosyalarımdan bakabilirsinnnHamilelik için mi test edeyim yoksa yumurtlama için mi canım hemen çıktı mi senin gebelik kaç gün sonra denedin de cıktı?
Hepimizinki sabır işi gerçekten ben hala şaşkınım araştırıyorum 2 hafta3 günlük çıkıyor vee beta hcg çok yüksek 2 haftaya göre o yüzden iki üçüz olabilirmiş hiç bişey anlamadım bendeeAnladım canım gerçekten farklı bir durum olmuş senin ki çok da güzel olmus adetini beklememiş oldun acaba oldu mu olmadi mi diye
İnşallah canımm Allah büyüktür sabretmekten başka yolu yokEvey canı duymuştum onu bende bhcg yüksek çıktığında çoğul gebelik şüphesiymiş Allahım hayırlısını versin inşallah korkutma kendini aksi bir durum olmaz Allahım izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?