- 11 Mart 2018
- 193
- 111
- 33
- 34
Adetin ilk gününü birinci günden sayarsan şu an kaçıncı gundesin
Eger son günlerine geldiysen belki hormon seviyesi dusmeye başlamıştır, yumurtlaman önceki günlerde olmuştur belki diye. Bence yinede es geçme bugünleri canım13 neden sordun
Eger son günlerine geldiysen belki hormon seviyesi dusmeye başlamıştır, yumurtlaman önceki günlerde olmuştur belki diye. Bence yinede es geçme bugünleri canım
Canim testten en az 2 saat once sıvı bir şey icme onun öncesinde iç. Sonrada çok sıkışık bir halde lavaboya git testini yap. Belki buna dikkat etmediğin için akşamki testte idrarindaki LH hormonu az biriktigi icin silik çıkmış olabilir. Eger böyle bi durum varsa riske atma degerlendirYok adete var daha ve henüz çift çizgiyi de göremedim her sabah tamam Koyulaşmaya başladı diyorum çünkü belirgin çıkıyor akşam ise yok denecek kadar silik kafam karıştı iyice :/
Canim testten en az 2 saat once sıvı bir şey icme onun öncesinde iç. Sonrada çok sıkışık bir halde lavaboya git testini yap. Belki buna dikkat etmediğin için akşamki testte idrarindaki LH hormonu az biriktigi icin silik çıkmış olabilir. Eger böyle bi durum varsa riske atma degerlendir
Sabahki testten sonra su ic meyve suyu cay vs sonra test yapacagin saate kadar sıkıştirir seni zaten o sıvılar, 2 3 saat kala da bisey icme bence olur. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Insallah bu ay guzel mutlu haberler alırız.Anladım canım çok sağol açıkçası akşamki testte sıkışmış olmuyorum sırf saati geldi aynı saatte yapayım diye yapmış bulunuyorum ama sıvı alımını en 3 saat önceden kesiyorum
Sabahki testten sonra su ic meyve suyu cay vs sonra test yapacagin saate kadar sıkıştirir seni zaten o sıvılar, 2 3 saat kala da bisey icme bence olur. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Insallah bu ay guzel mutlu haberler alırız.
Daha catlamamis canim. En az gunde 2 kere tekrar et ve 2 saat öncesi sivi alimini kes wc ye idrarin sıkışık bir sekilde gitKızlar bende ovulasyon testine başladım, ama kafam cok karışık. 1 şubatta kürtaj oldum 27 şubatta adet oldum, bi hafta önce kontrol icin gittim vajinal muayene oldu herşey normal şükür bi sorun yok ama kontrolden sonra kanamam oldu 7 gündür devam ediyo adet olarak saydım yine de. Martın basından belli korunmuyodum kanama olunca umutlar çöp oldu bu ay. Ovulasyon testi yaptım iki gün önce silik çizgi çıktı, yarın tekrarlamayı düşünüyorum catlamismidir yoksa koyulaşır mi çizgi bilemedim, ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini beni de bilgilendirirmisiniz
Bi kaç yere baktım sabah ilk idrarla yapmayın yazmışlar uygun olanı saat 10dan sonra yapmak mi pekiDaha catlamamis canim. En az gunde 2 kere tekrar et ve 2 saat öncesi sivi alimini kes wc ye idrarin sıkışık bir sekilde git
Evet canim günde iki kere yapanlar için saat 11 ile aksam 19.30 uygun galiba bi cok kisi oyle yapıyor burda. Sabah ilk idrarla yapma, yanlışlık olabilirmis. Ben gunde 1 tane 19.00 da yapiyorum benim testin markasi farklı açıklamasında öyle yazıyor bakalim hayırlısıBi kaç yere baktım sabah ilk idrarla yapmayın yazmışlar uygun olanı saat 10dan sonra yapmak mi peki
Evet canim 10 ve 10 dan sonraBi kaç yere baktım sabah ilk idrarla yapmayın yazmışlar uygun olanı saat 10dan sonra yapmak mi peki
Kızlar iki gün arayla yaptım hiç bisey anlamadım, tekli fotoğraftakini az önce yaptım çizgi var mı sizce yumurtlama olmuş mu baya silik çünkü
Adet sonrasi kacinci gunundesin canim ve adet döngün kaç gündürKızlar iki gün arayla yaptım hiç bisey anlamadım, tekli fotoğraftakini az önce yaptım çizgi var mı sizce yumurtlama olmuş mu baya silik çünkü
Reglinle berabermi 32.gunun canim?Kızlar bugün 32 . Günüm ve ovu testim üç gündür tam pik önceki gün yumurtlama akıntımda oldu ama catlamadı galiba . Gebelik testide yaptım negatif cıkıo kafam karıstı hiç böle olmamıstım
yapmaya devam et canım daha koyu olmalı adetin biteli kaç gün oldu? bu ilk yapışınmı?Kızlar iki gün arayla yaptım hiç bisey anlamadım, tekli fotoğraftakini az önce yaptım çizgi var mı sizce yumurtlama olmuş mu baya silik çünkü
Benim durum biraz karışık olduğu için belli değil, 1 şubatta kürtaj oldum 27 şubatta ilk adet. Sonra düzensiz geldi ya da farklı sebepten kanamam oldu bilmiyorum vajinal muayeneden bi gün sonra kanamam başladı bugun bitti sanırım 8 gün sürdü kanama. İlk testi 22 martta yaptım silik çıkınca kanama düzensiz oldu yumurtlama da belki son günler yakalarım diye düşündüm bugün o yüzden tekrarladım ama kafam cok karıştı kanama varken yumurtlama olmaz heralde dimiyapmaya devam et canım daha koyu olmalı adetin biteli kaç gün oldu? bu ilk yapışınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?