• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim durum biraz karışık olduğu için belli değil, 1 şubatta kürtaj oldum 27 şubatta ilk adet. Sonra düzensiz geldi ya da farklı sebepten kanamam oldu bilmiyorum vajinal muayeneden bi gün sonra kanamam başladı bugun bitti sanırım 8 gün sürdü kanama. İlk testi 22 martta yaptım silik çıkınca kanama düzensiz oldu yumurtlama da belki son günler yakalarım diye düşündüm bugün o yüzden tekrarladım ama kafam cok karıştı kanama varken yumurtlama olmaz heralde dimi
tabiki olmaz yani olursa da bu bir problem. Sen en iyisi adetin bittiği günden itibaren her gün yumurtalık takibi yap zaten kürtajdan sonra döngü değişiyor öyle daha garanti olur canım bence

tabiki olmaz yani olursa da bu bir problem. Sen en iyisi adetin bittiği günden itibaren her gün yumurtalık takibi yap zaten kürtajdan sonra döngü değişiyor öyle daha garanti olur canım bence
Tekrar adet beklemek sabır işi gerçekten doktor rahim temiz yumurtaliklarin cok iyi calisiyo korunmana gerek yok dedi mart ayının basından belli korunmadım gün aşırı oldu, kanama olmasaydı iydi :KK12:

Tekrar adet beklemek sabır işi gerçekten doktor rahim temiz yumurtaliklarin cok iyi calisiyo korunmana gerek yok dedi mart ayının basından belli korunmadım gün aşırı oldu, kanama olmasaydı iydi :KK12:
her sağlıklı yumurta döllenecek diye bir kanun yok, dua et canım ve devam et çabalamaya biliyorum çok isterken bunları yapmak zor ama başka çaremiz yok.

Kızlarr kan sonucum belli olduu.. adetime 13 gün var daha çok şaşkınımmm..

Eklentiler

• F9BE12FB-42D9-41CA-AC84-9EA47CC27057.webp
    F9BE12FB-42D9-41CA-AC84-9EA47CC27057.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 71
Kaç gün yaptın testi kuzum ? İlk silik mi çıktı yoksa koyu çizgiyi gördükten sonra mı silikleşti ?
Canım hastalığım bittikten snr testi yapmaya başladım silik çıktı snr koyulaştı koyulaşınca denemeye başladım ertesi gün doktoruma gittm yumurtamın çatladığını söyledi veee iki gün üst üste ve snrsında birgün arayla denedik sonuç bu olduu.. şu gün yumurtluyorum die bişiy yok hergün yapın testi ben öle yaptımm

Tebrik ederim canin Rabbim saglicakla kucaginiza kavustursun lakin adete 13 gun kala bu sonuc cok sasirtici.onceki konusmalarda 1 hafta var diyordunuzda.1 haftayi baz alirsak bence 5gun kala bu sonuc.
Evet 13 gün. Varmış 1 hafta zannediorum bende çok şaşırdımm

Adet döngüne yakin yumurtluyor olabilirmisin?kacinci günden beri pik olmaya baslamisti peki
Cnm bugün 4. Gün kopkoyu bir sekilde pik yani daha öncede ovu yaptım ertesi gün silikleşti hep . Bu ay hsg gçcekildim ondan gecikti desem niye catlamıo onu bilmiyorum

Canım 11. Günümde yumurtladım ovulasyon tastime göre
Yok
Cnm bugün 4. Gün kopkoyu bir sekilde pik yani daha öncede ovu yaptım ertesi gün silikleşti hep . Bu ay hsg gçcekildim ondan gecikti desem niye catlamıo onu bilmiyorum
Hsgnin etki edecegini pek sanmam.4.gününde pik olmaya baslamissa catlamistir ozmn degerlendirseydiniz:)

Back
X