Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim testlerim de seninki gibi silik hala ne zaman göreceğiz biz de çift çizgiyi.. Bide katılıyorum testi beklemek stresli oluyor ama sonuç alanları gördükçe değer diyorum
Çoğu olumlu sonuç almış ve ben günler de yanlış hesapladığımı sonradan farkettim takvimdeki uydum olmadı doktorun dediği gibi 12.gün dedi ben adet biter bitmez gün aşırı yaptım sonra sıkıldım tükenmişlik oldu yani şimdi en azından günümü bilirim o göre o hafta düzenli yaparım hem daha istekli olur insan adetten sonra gün aşırı yapınca istek falan kalmıyor zorunluluk gibi oluyor
Ama benim bu ay testten günü tuttaramazsam umudumu kaybetmicem bi iki ay daha denicem çoğu kişi ilk aydan kalsada herkesin bünyesi farklı belki bende 2.ay olur herşeyin hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hamile olmayı cümlemize

MorFiyonk ayy çok sevindim baya koyu çıkmış sağlığıyla kucağına almak nasip olsun inşallah canım darısı yüm bekleyenlere inşallah bence kan ver hemen benim kimyasalda hiç yok gibi bi çizgi vardı çıkmıştı kanda

Aminnnn canım inşallah. Bende takvime uyarak çok denedim olmadı hatta bıkkınlık geldi şimdi anlıyorum ki takvim genel geçer bi ortalama veriyor oysa ki hepimizin bünyesi farklı o yüzden sabırla testleri bekleyecez inşallah yakalarız biz de

Kizlar yumurtlamadan iki gun once girilen iliskide hamile kalma ihtimali var mi ?

Bende En son durum bu kızlar!

Eklentiler

• 1521796242216634237429.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah

Kızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah
Nasil bisey canim.benimde reglim bittikten 2-3gun sonra hafif sarimsi kokusuz akintim olmustu hala var.ama testte cift cizgiyi yakalayamadim henuz

Nasil bisey canim.benimde reglim bittikten 2-3gun sonra hafif sarimsi kokusuz akintim olmustu hala var.ama testte cift cizgiyi yakalayamadim henuz
Canım bugün benimde önce sarımsı çamaşırıma gelmişti lavaboya gidince yumurta akı dedikleri geldi. Asıl yumurta catlama belirtisi dedikleri o ama bkalım cift çizgi cikarsa paylaşırım

Arkadaşlar ben ayın 10 da adet gördüm 14 temizledim bugün öğle saatin de ovalasyon testi aldım pozitif cıktı c açık reng t koyu renkte sizce nedir ve pazartesi ve çarşamba ilişkimiz oldu sizce bugün yapılan ve pozitif çıkan test nedir sizce

14.gününde yumurtlamissin canim.bugün pik noktaya ulaşmiş.o günleride değerlendirdiysen cok iyi.bugünü yarini ve pazarida guzel degerlendir.hadi rastgele:)

Şöle söyliyeyim ayın 14 günü gündüz temizledim ve o gün de olmakla birlikte bugüne kadar 1 gün arayla değerlendirdim 14 gecesi 16 gecesi 18 gecesi 19 gecesi 21 gece sürekli değerlendirdim ve bugün ovalasyon testi yaptım 2 çizgi cıktı c açık t koyu renkte

Canim ovulasyon koyu çıkmış bence bugunu yarini da degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…