- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
Çoğu olumlu sonuç almış ve ben günler de yanlış hesapladığımı sonradan farkettim takvimdeki uydum olmadı doktorun dediği gibi 12.gün dedi ben adet biter bitmez gün aşırı yaptım sonra sıkıldım tükenmişlik oldu yani şimdi en azından günümü bilirim o göre o hafta düzenli yaparım hem daha istekli olur insan adetten sonra gün aşırı yapınca istek falan kalmıyor zorunluluk gibi oluyorBenim testlerim de seninki gibi silik hala ne zaman göreceğiz biz de çift çizgiyi.. Bide katılıyorum testi beklemek stresli oluyor ama sonuç alanları gördükçe değer diyorum
Bende baya bekledim 30 tane testten 5 tane kaldi sonunda bugun oldu yumurtlamaBiliyorum canım sabırla bekliyorum
Çoğu olumlu sonuç almış ve ben günler de yanlış hesapladığımı sonradan farkettim takvimdeki uydum olmadı doktorun dediği gibi 12.gün dedi ben adet biter bitmez gün aşırı yaptım sonra sıkıldım tükenmişlik oldu yani şimdi en azından günümü bilirim o göre o hafta düzenli yaparım hem daha istekli olur insan adetten sonra gün aşırı yapınca istek falan kalmıyor zorunluluk gibi oluyor
Ama benim bu ay testten günü tuttaramazsam umudumu kaybetmicem bi iki ay daha denicem çoğu kişi ilk aydan kalsada herkesin bünyesi farklı belki bende 2.ay olur herşeyin hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hamile olmayı cümlemize
Bende baya bekledim 30 tane testten 5 tane kaldi sonunda bugun oldu yumurtlama
Dun 15 bugun 16.gun ama bugun catladi galiba inanilmaz agri varYaa çok sevindim kaçıncı günün acaba
Yumurtlamana bagli kalanlarda var tabiKizlar yumurtlamadan iki gun once girilen iliskide hamile kalma ihtimali var mi ?
Yumurtlama gercekleşmiş hayırlısı olsun değerlendirdiniz mi son 3 gunuBende En son durum bu kızlar!
21 ile 22 martta yumurtlama olmusBende En son durum bu kızlar!
Evet değerlendirdik ara vermeden. Birde bugün değerlendiricez inşallah nasip olut. Herşey nasip kısmetYumurtlama gercekleşmiş hayırlısı olsun değerlendirdiniz mi son 3 gunu
Nasil bisey canim.benimde reglim bittikten 2-3gun sonra hafif sarimsi kokusuz akintim olmustu hala var.ama testte cift cizgiyi yakalayamadim henuzKızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah
Canım bugün benimde önce sarımsı çamaşırıma gelmişti lavaboya gidince yumurta akı dedikleri geldi. Asıl yumurta catlama belirtisi dedikleri o ama bkalım cift çizgi cikarsa paylaşırımNasil bisey canim.benimde reglim bittikten 2-3gun sonra hafif sarimsi kokusuz akintim olmustu hala var.ama testte cift cizgiyi yakalayamadim henuz
14.gününde yumurtlamissin canim.bugün pik noktaya ulaşmiş.o günleride değerlendirdiysen cok iyi.bugünü yarini ve pazarida guzel degerlendir.hadi rastgele:)Arkadaşlar ben ayın 10 da adet gördüm 14 temizledim bugün öğle saatin de ovalasyon testi aldım pozitif cıktı c açık reng t koyu renkte sizce nedir ve pazartesi ve çarşamba ilişkimiz oldu sizce bugün yapılan ve pozitif çıkan test nedir sizce
Canim ovulasyon koyu çıkmış bence bugunu yarini da degerlendirArkadaşlar ben ayın 10 da adet gördüm 14 temizledim bugün öğle saatin de ovalasyon testi aldım pozitif cıktı c açık reng t koyu renkte sizce nedir ve pazartesi ve çarşamba ilişkimiz oldu sizce bugün yapılan ve pozitif çıkan test nedir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?