• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünü degerlendiricemde cumartesi pazar zor malasef inşallah bugünle birlikde olur çünkü çok istiyorum

Peki bugünü de değerlendirdikten sonra ne kadar sonra gebelik testi yapmam lazım

Hi

hiç cvp veren yokmu bana ?
Merhaba bende kurtaj oldum kurtajdan sonra adet periyodun degistigi icin yumurtlama gununu tahmin etmen zor bana kalirsa iki adet gor ondan sonra adetin biter bitmez ertesi gun ovulasyona baslayabilirsin. Adetten iki gun sonra yumurtasi catlayan bunyelerde var bilmek adina, testlerin 5. Dakikasinda fotograflarini cekip hangi gunler oldugunu da yazarsin takip etmis ve ogrenmis olursun. Internette 50 lik testtler satiliyor onlardan alarak 2 ay deneyebilirsin. Gecmis olsun bu arada dusukten sonra rahat hamile kanildigini cok duyuyorum guzel haberlerini aliriz insallah

Takvime göre ayın 7 si birde son birşey daha bugün biraz kasık ağrı si ve bel ağrısı var normalmidir

KıZlar geçen ay hayatımda hiç olmadığı kadar bel ağrısı çektim kaşıklarımda batma oldu ve sonuç 10 gün Adet gecikmesi hamile değildim Yani lütfen kendinizi kandırmayın

KıZlar geçen ay hayatımda hiç olmadığı kadar bel ağrısı çektim kaşıklarımda batma oldu ve sonuç 10 gün Adet gecikmesi hamile değildim Yani lütfen kendinizi kandırmayın
Tabi canim her belirti gebelik belirtisi olsa ohooo:)) insaAllah bidaki aya canim üzülme

20180323_193535.webp
Kızlar bugünkü testim demekki o sıvının gelmesi yumurta çatladığı anlamına gelmiyormuş. Ilk testim bu arada.

T çizgisi hala silik adetimden sayarak 15.gündeyim bekliyorum
Yalnız Kızlar ne çizgiymiş be gebelik testinde bekle ovulasyon testinde bekle gel artık çift çİzgi :KK54:

T çizgisi hala silik adetimden sayarak 15.gündeyim bekliyorum
Yalnız Kızlar ne çizgiymiş be gebelik testinde bekle ovulasyon testinde bekle gel artık çift çİzgi :KK54:
Insallah gelir canım ya ki ben 2 senedir nerdeyse gebelik testi çok yapmış bi insan olarak inanki bugün ovulasyonda bile silikde olsa o çizgiyi gördüm ya acayip bi moral oldu. Ne guzel seymis o iki çizgiyi görmek... insallah sende devam et bizim testler de pik yapacak eminim:anneadayı::KK200:

Kızlar bişey soracam ovu testi günde iki kere yapıyorum sabahki testte silik de olsa t cizgisi belirgin ama akşamki yok denecek kadar silik neden acaba fikri olan var mj

Kızlar bişey soracam ovu testi günde iki kere yapıyorum sabahki testte silik de olsa t cizgisi belirgin ama akşamki yok denecek kadar silik neden acaba fikri olan var mj
Adetin ilk gününü birinci günden sayarsan şu an kaçıncı gundesin

Back
X