Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim cok sagol insaAllah hamilesindir ve burdaki isteyen herkeste...bizede ver güzel haberlerini.Rabbim hayirli kilsin tekrardan
Aminn hepimiz içinn hayırlısı olsun yaşadıklarım bu şekilde ilerleyen zmnlarda tekrar anlatırımm

Amin inşallah :) okurken bile çok heyecanlandım tekrar tebrik ederim çok sağol cevabın için

Kızlar test sonuçlarınız nasıl bi örnek atsanız ben daha çift çiZgiyi göremedim de

Meraba kızlarr bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı , hamilemiyim die şüphelendim 2.si hcg testi o da çift çizgi çıktı .. rengl olmama 1 hafta var sizce ne yapmalıyımm.. :/
Hamilesiniz kan testi yaptırın değerlerin yukselmesine bakın. Erken yumurtlamışsınız demekki bata 1 hafta kala böyle olduğuna göre

Hamilesiniz kan testi yaptırın değerlerin yukselmesine bakın. Erken yumurtlamışsınız demekki bata 1 hafta kala böyle olduğuna göre
Bende öle düşünüyorumdaa kan testi versem yanıltırmı aceba sürekli düşündükçe yeni şeler çıkıyor beklesemmi 1 hafta bilmiorum çok stresli dönem birde stresten uzak durun diorlar nasıl duralımm :)

Bekleme arkadaşım güZel heyecanlar bunlar ben ilk hamileliğimde idrarda cıkmamıstı umudum yoktu tesadüf kanda öğrenmiştim. Senin ne güzel idrarda cıkmıs değerin epey yuksek demekki hadi hakkında hayırlısı umarım sağlıkla kucagına almakta nasip olur

Kızlar test sonuçlarınız nasıl bi örnek atsanız ben daha çift çiZgiyi göremedim de
Bu şekilde canım üsttekiler 16.gun sabah akşam sonuncu bu sabahki akşam daha yapmadım...

Eklentiler

• 9FCC3E83-9FEE-4AAF-803D-7DD0F66D31C8.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
  • F049C600-B1C5-4DA0-8441-5C94AA8F92A4.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 9B2CA12C-D21B-40CB-B0DD-D699CD0B7305.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 39
Canlar bunlar da benim testlerim daha çift çizgi yok Zaten akıntım da çok az inşallah ikisini aynı anda denk getiririm bunların. Ama hergün testi beklemek zor ve stresli

Eklentiler

• 5083987D-211F-4920-B440-B1FF18364772.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 51
Canlar bunlar da benim testlerim daha çift çizgi yok Zaten akıntım da çok az inşallah ikisini aynı anda denk getiririm bunların. Ama hergün testi beklemek zor ve stresli

Benim testlerim de seninki gibi silik hala ne zaman göreceğiz biz de çift çizgiyi.. Bide katılıyorum testi beklemek stresli oluyor ama sonuç alanları gördükçe değer diyorum

Benim testlerim de seninki gibi silik hala ne zaman göreceğiz biz de çift çizgiyi.. Bide katılıyorum testi beklemek stresli oluyor ama sonuç alanları gördükçe değer diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…