Yeterlii bence birde akşam olmasına dikkat edin çünkü sabah ezanına kdr uzanın uyuyun yanii snr duş :)Sağol canım bir saat yeterli öyleyse inşallah olur
Peki farkli saatlerde test yapmak sonucu cok etkiliyor muBen her sabah 11 de yaptımm su çok içmedim belki 1 bardak , hergün aynı saat olmasına dikkat ettim..
Aminn hepimiz içinn hayırlısı olsun yaşadıklarım bu şekilde ilerleyen zmnlarda tekrar anlatırımmTamam canim cok sagol insaAllah hamilesindir ve burdaki isteyen herkeste...bizede ver güzel haberlerini.Rabbim hayirli kilsin tekrardan
Onu hiç bilmiorum denemedimm ben aynı saat olmadına dikkat ediyorummPeki farkli saatlerde test yapmak sonucu cok etkiliyor mu
Tamam canim sagolOnu hiç bilmiorum denemedimm ben aynı saat olmadına dikkat ediyorumm
İnşallah isteyen herkesin olsunnn:) benim bu ay ilk çift çizgiyi 11. Günümde gördüm o günü değerlendirdim ertesi gün doktoruma gittim yunurta takibi için o da gerek kalmadı çatlamış dedi bana 2 gün üst üste snr ki günde 1 gün arayla ilişki önerdi bende devam ettim dün ovu testi yaptım koyu çift çizgiydi, bugün bidaha denedim yine aynı koyuydu , 1 saat öncde gebelik testi yaptım o da koyu çıktı resimdeki gibi ,, ama benim denemelerim daha bitmedi tabi bende şaşırdım durumum bölee :)
İnşallh hemen kendimi kaptırmak istemiorumm kandan snr belli olurr sanırımm:) bol şans sizedeeAmin inşallah :) okurken bile çok heyecanlandım tekrar tebrik ederim çok sağol cevabın için
Hamilesiniz kan testi yaptırın değerlerin yukselmesine bakın. Erken yumurtlamışsınız demekki bata 1 hafta kala böyle olduğuna göreMeraba kızlarr bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı , hamilemiyim die şüphelendim 2.si hcg testi o da çift çizgi çıktı .. rengl olmama 1 hafta var sizce ne yapmalıyımm.. :/
Bende öle düşünüyorumdaa kan testi versem yanıltırmı aceba sürekli düşündükçe yeni şeler çıkıyor beklesemmi 1 hafta bilmiorum çok stresli dönem birde stresten uzak durun diorlar nasıl duralımm :)Hamilesiniz kan testi yaptırın değerlerin yukselmesine bakın. Erken yumurtlamışsınız demekki bata 1 hafta kala böyle olduğuna göre
Bekleme arkadaşım güZel heyecanlar bunlar ben ilk hamileliğimde idrarda cıkmamıstı umudum yoktu tesadüf kanda öğrenmiştim. Senin ne güzel idrarda cıkmıs değerin epey yuksek demekki hadi hakkında hayırlısı umarım sağlıkla kucagına almakta nasip olurBende öle düşünüyorumdaa kan testi versem yanıltırmı aceba sürekli düşündükçe yeni şeler çıkıyor beklesemmi 1 hafta bilmiorum çok stresli dönem birde stresten uzak durun diorlar nasıl duralımm :)
Bu şekilde canım üsttekiler 16.gun sabah akşam sonuncu bu sabahki akşam daha yapmadım...Kızlar test sonuçlarınız nasıl bi örnek atsanız ben daha çift çiZgiyi göremedim de
Canım senin ki dün akşam çatladı bence tarih yazmamışsın ama inşaata günü değerlendirdinBu şekilde canım üsttekiler 16.gun sabah akşam sonuncu bu sabahki akşam daha yapmadım...
Yumurtlama testi canim buSen ovulasyon testi yapmışsın çift çizgi çıkmış ve gebelik testi oda öyle aybı günün sonuçlarımı bunlar bugün yani en son yumutlama ne zaman oldu birliktelik yani yazarmısın canım hamilesin buna göre çünkü çok güzel
Dün akşam olmadı önceki akşam oldu yarın sabah tekrar bakalım hayırlısıCanım senin ki dün akşam çatladı bence tarih yazmamışsın ama inşaata günü değerlendirdin
Canlar bunlar da benim testlerim daha çift çizgi yok Zaten akıntım da çok az inşallah ikisini aynı anda denk getiririm bunların. Ama hergün testi beklemek zor ve stresli
Canlar bunlar da benim testlerim daha çift çizgi yok Zaten akıntım da çok az inşallah ikisini aynı anda denk getiririm bunların. Ama hergün testi beklemek zor ve stresli
Daha yumurtlama olmamis canimCanlar bunlar da benim testlerim daha çift çizgi yok Zaten akıntım da çok az inşallah ikisini aynı anda denk getiririm bunların. Ama hergün testi beklemek zor ve stresli
Biliyorum canım sabırla bekliyorumDaha yumurtlama olmamis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?